Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 255
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 261
  • Total: 261

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ LOVEDEPY!!!

Ξεκίνησε από saliara, Αυγούστου 15, 2006, 12:30:22 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

saliara

Χρόνια πολλά...Πολύχρονη και ότι ποθεί η καρδιά σου... :flower:  :flower:  :sunny:

saliara

Και φυσικά σε όλους και όλες όσοι γιορτάζουν!!!! :wink:

Jezebell

Δεσποινακι μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Να εισαι πολυ πολυ ευτυχισμενη!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε οσους γιορταζουν!!

SurvivoR

FILENADA MOU,MIAS KAI TO DIKO MOU 8EMA DN EGRI8HKE GIA TO CAFE,XRONIA SOU POLLA KAI KALA APO EDW LOIPON....EUXOMAI EKEI POU EISAI NA XAIRESAI THN GIORTOULA SOU OPWS ESY EPI8IMEIS KAI NA PERNAS KALA......POLLA FILAKIA :d

alkis76

Κάνω επίκληση στο πλατσουρίζων επί της παραλίας πνεύμα της Ντέπης με την ελπίδα οι ευχές μου για τη γιορτή της να βρουν τον αποδέκτη τους...

Χρόνια πολλά Ντέπη, πολλές ευχές, καλά να περνάς εκεί που είσαι και ρίξε μια βουτιά και για μας που ριζώσαμε εδώ πέρα!!

anastasia

Sotis

χρονια  πολλα  ντεπουλα  και  με   ενα  καλο  γαμπρο...

xhmeia

πολυχρονη Ντεπακι οτι ποθεις  :D  :D  :D

barby

[size=24][/size] ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :git:  :moonwalk:  :53:  :53:  :53:  :53:  :53:

HORHE

δεσποινακι καποτε με ρωτησες τι με κανει ευτυχισμενο....σου απαντω λεγοντας σου να εχω τετοιους φιλους...που αργα αλλα σταθερα χωρις απαιτησεις και ανταλλαγματα απο καμια πλευρα εξισου και ομολογουμενως...δυναμωνουν την σχεση της φιλιας...τοσο απλα τοσο ομορφα δινοντας ταυτοχρονα τοσα πολλα..οπως εσυ μετα απο τοσες συζητησεις μας...
χρονια πολλα...να σε χαιρεται ο κοσμος και να τον χαιρεσαι και εσυ...
γιωργος

Shadowlord

Χρονια πολλα και καλα και απο εμενα Depουλα!!O,τι καλυτερο σου ευχομαι!! :D

Foivi63

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΥ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ

Pappas10

To kserw... poly ka8ysterhmenos alla mexri 40 meres den lene??? Xronia polla kamari mou kai o,ti po8eis.

Pappas10 h kata kosmon Mixalhs
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

LoVeDePy

Σας ευχαριστώ πολύ όλους... και με την σειρά μου να ευχηθώ και εγώ καθυστερημένα Χρόνια πολλά σε όλους και όλες  ]

papi

οοοοοοοοοο χρονια σουυ πολλα Δεσποινα οτι ποθεις (τωρα το ειδα το μνμ...ημουν σε αδεια):dwarf:

261 Επισκέπτες, 0 Χρήστες