Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 791
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 761
  • Total: 762
  • Leon

Προτάσεις για το μουσικό πρόγραμμα του α33

Ξεκίνησε από Leon, Αυγούστου 15, 2006, 01:52:41 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

papi

ακουσα λιγο το ραδιο...σαν μουσικη καλη...σαν εκπομπη,χαλια!Λες και ακουγοταν μεσα απο τσιγκινη μπανιερα!

Dark_Giaourti

Παράθεση από: "papi"ακουσα λιγο το ραδιο...σαν μουσικη καλη...σαν εκπομπη,χαλια!Λες και ακουγοταν μεσα απο τσιγκινη μπανιερα!

kapoio lathos isws exeis kanei esy .. giati tosos kosmos pou akouei .. den exei paraponethei pote gia kati tetio ...

epishs me ta idi uparxwn uploads stis dsl mas den mas afhnetai perithwrio gia kalyterh piothta ...

purple

Παράθεση από: "Shadowlord"Purple πως θα σου φανει να ακους τη Σταυρουλα να τραγουδαει Manowar....????Χαχαχαχαχα!!! :lol:

No thank you!!!

saliara

'Αψογο είναι..μόνο που εμένα γενικότερα μου τη σπάει όταν μιλάνε οι παρουσιαστές στα ραδιόφωνα..Δεν έχω τπτ με κανέναν..αλλά όταν κόβουν το τραγούδι...γγγγκκκρρρρρρρ :x  :roll:

heinrich

θέλω
1. μονοωρη καθημερινή αντικειμενική αθλητική εκμπομπή από τον παπά...
2. εκπομπή με τιτλο "ο Κώδικας σας συμβουλεύει" γενικού ενδιαφέροντος
3. εκπομπή για ταξίδια από την Μπιζού με τίτλο "καλό σας ταξίδι σε άλλους κόσμους και ενότητες"
4. 2ωρο πρόγραμμα με τραγούδια και μαντινάδες αγάπης από Χόρχε
5. 1λεπτα break με τίτλους ειδήσεων ανά ώρα με κυρία.
6. και καμμιά εκπομπή με συνταγές μαγειρικής με ανοιχτά μικρόφωνα για να ξέρουμε από πριν ποιες είναι οι προκομμένες.......

αυτά......
από βδομάδα που θα ξαναγυρίσω βλέπουμε και άλλες προτάσεις

Dark_Giaourti

Θέλω ... θέλεις ... θέλει ... ΘΕΛΕ !!

Θέλω βόλτα με τον heinrich !!!

Αγαπητέ μου heinrich όλα αυτά μου ακούγονται άκρως ενδιαφέρον... αλλά το πρόβλημα είναι οι ώρες ...

όλοι θέλουν βραδινές ...

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΒΡΑΔΥ .... ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ !!!

Anonymous

Dark_Giaourti

Γωγουλίνι μου και το πρώι υπάρχει έμπνευση αλλά σε άλλα θέματα όμως .. λες να φταίει αυτο ??? χμμμ ... προβληματίστηκα τώρα ... :roll:  :roll:  :roll:  :roll: χμμμμμμμ

Anonymous

Το πρωί οι περισσότεροι δουλεύουν και δεν μπορούν να κάνουν πρόγραμμα... πόσο μάλλον να τους ακούσουμε κιόλας.  ]

Enia

Παράθεση από: "Dark_Giaourti"ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Από σήμερα και εξής μετά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα από αλλόθρησκους αποφασίσθηκε από το ΔΣ του A33 Radio ο σταθμός να παίζει 24 ώρες το 24ωρο ΜΟΝΟ Μάκη Χριστοδουλόπουλο , Βασίλη Τερλέγκα , Βασίλη Σαλέα.

Αναμείνατε για περαιτέρω ανακοινώσεις  :P

(Βρε σαν πολόι metalades πλάκωσαν εδώ !!!) :twisted:  :twisted:

Μόλις τώρα το άνοιξα και διαπίστωσα πως σου έχει ξεφύγει κι ένας Βοσκόπουλος...
 :roll:
Δεν ξέρω πόσο θα τα αντέξω τα τόσο βαριά, αλλά από τα μέταλ-πως-τα-λένε καλύτερα έτσι.  :roll:

Αφιερώσεις θα μας κάνετε μπρε ντι-τζέις?!
Θα ήθελα το 'στούντιο' όταν γίνεται εκπομπή σε κατευθείαν σύνδεση με το chatroom. Ή έστω με ΙΜ messenger για να κάνουμε τις παραγγελειές μας. Γίνεται?

Και γιατί κανείς δε με σκούντησε να πει ότι ξεκινάει ράδιο όταν ρωτούσα για νέα από το μέτωπο? Εεεε??? Αχ, ξύλο που θέτε!

Πάντως καλορίζικα, και καλές εκπομπές! Συγχαρητήρια στους προτεργάτες και κυρίως στον γιαούρτι που τον βλέπω φορτσαρισμένο και μ'αρέσει  :D

Enia

Παράθεση από: "heinrich"6. και καμμιά εκπομπή με συνταγές μαγειρικής με ανοιχτά μικρόφωνα για να ξέρουμε από πριν ποιες είναι οι προκομμένες.......

άχου, παραλίγο να ξεχάσω να δηλώσω συμμετοχή για την εκπομπή καλέ!  :lol:

εκτός από συνταγές μαγειρικής θα σας δίνουμε και παντός είδους συμβουλές και μυστικά για το νοικοκυριό, το σπίτι και την οικογένειά σας.

ναι...  8)

βέβαια αυτά από οκτώβρη, καθότι εκτός από σπίτι έχουμε και μια επιχείρηση να κοιτάξουμε. και είμαστε και συναχωμένες. (αυτόν τον πληθυντικό ευγενείας από που τον κολλήσαμε πάλι? πακέτο με τη γρίπη πάει?  :roll: ) ένι γουέιζ...  8)

(τώρα παίζει πλούταρχος... από το καλό στο καλύτερο... μπρρράβο DJ!)

Bijoux

Παράθεση από: "Dark_Giaourti"Θέλω ... θέλεις ... θέλει ... ΘΕΛΕ !

γιατί ρε εσύ καταπιέζεις τα θέλω σου;
πως θα βγει πρόγραμμα από τον α33;
σύμφωνα με τα θέλω των χρηστών
οι dj προσαρμόζονται στα θέλω
κι όχι τα θέλω μας, στα θέλω σας

Bijoux

Παράθεση από: "heinrich"3. εκπομπή για ταξίδια από την Μπιζού με τίτλο "καλό σας ταξίδι σε άλλους κόσμους και ενότητες"

θα σε στείλω με την λάγνα παρουσία μου 8)

Dark_Giaourti

Παράθεση από: "EniaΜόλις τώρα το άνοιξα και διαπίστωσα πως σου έχει ξεφύγει κι ένας Βοσκόπουλος...
 :roll:

Αφιερώσεις θα μας κάνετε μπρε ντι-τζέις?!
Θα ήθελα το 'στούντιο' όταν γίνεται εκπομπή σε κατευθείαν σύνδεση με το chatroom. Ή έστω με ΙΜ messenger για να κάνουμε τις παραγγελειές μας. Γίνεται?

Πάντως καλορίζικα, και καλές εκπομπές! Συγχαρητήρια στους προτεργάτες και κυρίως στον γιαούρτι που τον βλέπω φορτσαρισμένο και μ'αρέσει  :D

Ναι θα πέζει και Βοσκόπουλος,
αφιερώσεις θα γίνονται εφ'οσον ζητούνται ..
οι παραγγελίες γίνονται απο όπου θέλει ο καθένας .. (δλδ εάν υπαρχεί χρήστης που ακούει και δεν είναι στο chatroom αλλά είναι κάποιος γνωστός μας σε κάποιο IM σαφώς και αφιερόνουμε και εκεί).
για το ξύλο που θέμε δεν κάνω καμία αναφορά απολύτος.
Τον Γιαούρτι δεν τον βλέπεις φορτσαρισμένο .. έτσι είναι πάντα για όλα !!!

Ευχαριστώ.

761 Επισκέπτες, 1 Χρήστης