Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 862
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 774
  • Total: 775
  • Leon

Προτάσεις για το μουσικό πρόγραμμα του α33

Ξεκίνησε από Leon, Αυγούστου 15, 2006, 01:52:41 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Leon

Ας υπάρξουν οι πρώτες υποδείξεις και προτάσεις σας για το πρόγραμμα του α33 στο ράδιο.

Όσοι επιθυμούν να κάνουν οι ίδιοι πρόγραμμα ας εκδηλώσουν την επιθυμία τους εδώ http://www.a33.gr/groupcp.php?g=3153.

Βασική προϋπόθεση είναι φυσικά ο η dj να είναι verified μέλος.
Για τους / τις DJ αν χρειαστεί θα ανοίξουμε ειδική ενότητα που θα έχουν στο πρόσβαση ώστε να μπορούν να προετοιμάζουν τα επόμενα βήματα κάθε φορά για την καλυτέρευση του μουσικού προγράμματος του Radio a33

Είναι στο ξεκίνημα το όλο εγχείρημα άρα θα κάνουμε πολλά λάθη. Η συμμετοχή σας θα δώσει άξια και στα λάθη που θα γίνουν και θα δείξει τις σωστές διαδρομές που θα πρέπει να εξακολουθήσουμε.

cuba

pos 8a ginontai oi ekpombes?
 me cd ?

me mp3?

8a yparxei kapio studio kai 8a kanoyme apo ekei ekpombes?

o sta8mos 8a paizei konserba kai kapies ores tis hmeras 8a einai live me an8ropoys?

8a stelnoyme lista me tragoydia kai epiloges dikes mas kai 8a ti bazei kapios allos?

ti eidos moysikhs 8a paizei skyladika? palia laika? pagkosmia moysikh? soul funk blues? rock ? kai alla eidh?

ego 8a h8ela na kano kapio programma sto sta8mo.

seagull

Παράθεση από: "cuba"pos 8a ginontai oi ekpombes?
 me cd ?

me mp3?

8a yparxei kapio studio kai 8a kanoyme apo ekei ekpombes?

o sta8mos 8a paizei konserba kai kapies ores tis hmeras 8a einai live me an8ropoys?

8a stelnoyme lista me tragoydia kai epiloges dikes mas kai 8a ti bazei kapios allos?

ti eidos moysikhs 8a paizei skyladika? palia laika? pagkosmia moysikh? soul funk blues? rock ? kai alla eidh?

ego 8a h8ela na kano kapio programma sto sta8mo.

αν κατάλαβα σωστά, καλό είναι ο χρήστης που θέλει να παίζει μουσική να έχει winamp καταρχήν για τον λόγο και μόνο πως είναι εύχρηστο (με ένα καλο σκιν)
Από και και πέρα περνάς εκεί, είτε cd είτε τα mp3 της λίστας σου η της επιλογής σου και παίζεις μουσική... αυτό είναι εύκολο, όπως και να προσαρμόσεις το winamp να στέλνει
Και αν κατάλαβα σωστά δεν είναι απαραίτητο να έχεις καλή σύνδεση μιας και στέλνεις μόνο στον σερβερ
Το να υπ'αρχει μια λίστα σε κάποιες ώρες που δεν παίζει κάποιος και να πάιζει ραντομ δεν είναι άσχημο αρκεί και εκεί οι επιλογές να είναι προσεγμένες!  
Επειδή βλέπω πως γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια για ραδιόφωνο στον a33 σε σωστη  βάση..και μου αρέσει επιτέλους (κάτι θα λειπε πράγματι).., προτείνω μιας και τα ακούσματα είναι διαφορετικά για τον καθένα να ρυθμιστο'υν οι 'ωρες προγράμματος
Συνήθως και όχι μόνο ελληνικα λαικά ακούγονται μέσω ιντερνετ και από έλληνες που ζουν στο εξωτερικό..Γερμανία κλπ ...θα μου άρεσε πολύ και έντεχνο
και οπωσδήποτε ροκ και μέταλ και φυσικά σε έναν σταθμό!
Προτείνω αρχικά να γίνει μια λίστα με τους dj και έπειτα να ρυθμιστεί πάνω κάτω το πρόγραμμα με τις βασικές ώρες του σταθμού
Δεν θα ήταν άσχημο να υπάρχει και μια ενότητα με τους Dj και λίγα λόγια για τον καθέναν ώστε να τους γνωρίσουμε και μεις
Οταν παίζεις μουσική, μοιράζεσαι συναισθήματα..ταξιδεύεις
Καλή αρχή..

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ !

Andreas

Παράθεση από: "seagull"και οπωσδήποτε ροκ και μέταλ και φυσικά σε έναν σταθμό!

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Dark_Giaourti

Το πρόγραμμα του κάθε DJ θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω Winamp λογο ευκολίας και ελαφρύτητας του προς τον εκάστοτε ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Να ενημερώσω πως το πρόγραμμα μπορεί να γίνει με γραμμή ISDN 64 και πάνω για λόγους ομαλού Transfer χωρίς διακοπές και κοψίματα. Ταυτόχρονα σε γραμμή ISDN 64 δεν θα πρέπει να εκτελείται καμία άλλη λειτουργία που να τρωει bandwidth όπως downloading,video-audio streaming μέσω ΙΜ προγραμμάτων.

Για τις ώρες μη On-Air DJ θα υπάρχουν έτοιμες playlists οι οποίες θα παίζουν από οποίον επιθυμεί κατόπιν συνεννόησης με κάποιον από τους Administrators του Radio για να μην προκύψουν τεχνικά προβλήματα με τον Server του Radio.

Δυστυχώς οι ώρες του προγράμματος θα ρυθμιστούν αναλόγως με τις ελεύθερες ώρες του εκάστοτε DJ και αυτό για λόγους μη πίεσης προς αυτούς. Επίσης λόγο του ότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένες και σταθερές ώρες που μπαίνει ο εκάστοτε χρηστής του Site θα ήταν ανέφικτη η δημιουργία ενός προγράμματος «ανάλογα τα γούστα του κόσμου που βρίσκεται On-Line». Μελλοντικά εάν και εφόσον υπάρξουν αρκετοί διαθέσιμοι DJ θα γίνει μια πιο εκτενέστερη αναπροσαρμογή του προγράμματος.

Τα ήδη της μουσικής που θα ακούγονται από το Radio θα είναι όλων των ειδών και κατά συνέπεια θα είναι αποκλειστικά στα γούστα του DJ χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα αποκλείουμε από αυτούς το δικαίωμα να παίζουν και αλλά είδη μουσικής έκτων γούστων.

Να επισημάνω πως (θεού θέλοντος και όρεξης επιτρέποντος) κατά διαστήματα θα πραγματοποιούνται και εκπομπές με συνεύρεση περισσότερων του ενός DJ στον ίδιο χώρο και αυτό για λόγους ψυχαγωγίας των ακροατών.

Η ενότητα με τους DJ και ποιοι είναι θα γίνει καθώς είναι στα άμεσα σχέδια του ΔΣ του Radio και του Site.

Εν τέλει δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως είναι μια νέα προσπάθεια από όλους εμάς προς όφελος της κοινότητας του Α33, γι’ αυτό και όσα λάθη γίνονται θα είναι καλό να αναφέρονται προς καλό όλων μας.

Οι όποιες παρατηρήσεις επί του θέματος θα είναι απόλυτα ευπρόσδεκτες μόνο εάν είναι σε απόλυτα σοβαρό επίπεδο και όχι σε επίπεδο προσβολής διαχειριστών, παραγωγών του Radio η προσπάθειας ανάδειξης του εκάστοτε ατόμου που κάνει την παρατήρηση.

Ελπίζω σε μια άριστη συνεργασία με όλα τα μέλη της κοινότητας μας και εύχομαι σε όλους καλή διασκέδαση με το Radio.

Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Pappas10

Αρκει κάποιος να μου δείξει πως κάνω τα ΣΙ - ΝΤΙ μου ΕΜ ΠΙ 3

Κατά τα άλλα μέσα.

Με εκτίμηση

Παππάς10

Υ.Γ. Αν αρχίσω με το "Αι γεναιαί πάσαι" λες το γιαούρτι να μετουσιωθεί από σκούρο σε αεριοθούμενο με κατεύθυνση το πρόσωπο μου????
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Dark_Giaourti

Παράθεση από: "Pappas10"Υ.Γ. Αν αρχίσω με το "Αι γεναιαί πάσαι" λες το γιαούρτι να μετουσιωθεί από σκούρο σε αεριοθούμενο με κατεύθυνση το πρόσωπο μου????

hahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahh .. pote den ksereis .. einai upolo pragma afto to giaourti ....

ta cd se mp3 ta kaneis mesw windows media player 10 .. efkola kai oraia :)

seagull

Παράθεση από: "Dark_Giaourti"
Παράθεση από: "Pappas10"Υ.Γ. Αν αρχίσω με το "Αι γεναιαί πάσαι" λες το γιαούρτι να μετουσιωθεί από σκούρο σε αεριοθούμενο με κατεύθυνση το πρόσωπο μου????

hahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahh .. pote den ksereis .. einai upolo pragma afto to giaourti ....

ta cd se mp3 ta kaneis mesw windows media player 10 .. efkola kai oraia :)

η με προγραμματακια οπως το MusicMatch Jukebox η Audio catalist  κλπ
που μπορεις να κατεβασεις απο το google

seagull

Παράθεση από: "Dark_Giaourti"Το πρόγραμμα του κάθε DJ θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω Winamp λογο ευκολίας και ελαφρύτητας του προς τον εκάστοτε ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Να ενημερώσω πως το πρόγραμμα μπορεί να γίνει με γραμμή ISDN 64 και πάνω για λόγους ομαλού Transfer χωρίς διακοπές και κοψίματα. Ταυτόχρονα σε γραμμή ISDN 64 δεν θα πρέπει να εκτελείται καμία άλλη λειτουργία που να τρωει bandwidth όπως downloading,video-audio streaming μέσω ΙΜ προγραμμάτων.

σωστός..μου θυμησες εποχες που δεν ανθουσε ακομη η isdn και τοτε διορθωνόταν το προβλημα του Transfer με αλλους τροπους

SoRta_FaiRytALe

θελω και  γω να κανω εκπομπες αφου πρωτα μαζευτω σπιτακι μου κ ενημερωθω περισσοτερο για το πως και τι.

Shadowlord

Και εγω θελω να κανω αλλα δε θα θελετε εσεις!!! :twisted:  :twisted:  :twisted:  :wink:  :lol:  :D

Shadowlord

Παράθεση από: "Andreas"
Παράθεση από: "seagull"και οπωσδήποτε ροκ και μέταλ και φυσικά σε έναν σταθμό!

Κυριως metal εεεεεε!!! :D

:git:

Dark_Giaourti

μην φωνασκείτε τέκνα μου (που θα έλεγε και ο πάτερ του Α33) .. όλα τα καλά θα γίνουν .. έχω αναφερθεί εκτενός σε παραπάνω πόστ μου !!

Bijoux

απαγορευμενα , μαυρα ή αλλιως ρεμπετικα ασματα εχουμε;

και κανενα δημοτικο ηπειρου δεν θα με χαλουσε

8)

Dark_Giaourti

καρδιαααααά μουυυυ όοοοολααα επιτρέεεεεεπονται την νύυυυχτααααα

που λέει και ένα άσμα .....

774 Επισκέπτες, 1 Χρήστης