Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 344
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 308
  • Total: 308

τα site kai ta chat...

Ξεκίνησε από Alabastro, Αυγούστου 19, 2006, 01:04:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

alkis76

Θα μπορούσα κι εγώ να γράψω πολλά αλλά πιστεύω όλοι έχουν μια ιστορία να πουν. Απλά αυτό:

Άν θέλετε να βγείτε αλώβητοι από ενα χώρο, όπως ο διαδύκτιο - chat - γνωριμίες κτλ., ποτέ μην μπείτε από ανάγκη, ποτέ μην ψάξετε σανίδα σωτηρίας σε ένα χώρο που είναι τόσο φουρτουνιασμένος, όπως αυτός.

Nikos28

Παράθεση από: "Alabastro"Agaphte mou  Niko28... eyxaristo gia thn apantish sou.
Apla houmoraki ekana stin foto tou filoumou ... kai akou tora to tragiko ths istorias .. mpika edo mesa na vro kapoion giati dystixos .. "den vlepome" giayto kai enas mono  hthele na me synantisei... tha kano omos prospathies (body line , foustanos,  gymnastiria saounes klp) kai pou tha paei kapoios tha stravothei ...  :oops: ayto sto yposxome...

Κι εγώ σ' ευχαριστώ, που μοιυ έδωσες την ευκαιρία να εκφράσω κάποιες σκέψεις μου  :wink:

Το οτι εδώ θα κάνεις νέες γνωριμίες, είναι σίγουρο. Απο' κει και πέρα, εξαρτάται απο το τι ακριβώς αναζητάς. Κι απο εκείνη τη θεά με τα δεμένα μάτια...

Τώρα, το ''δε βλέπομαι'' το διαβάζω βερεσέ. Ο κάθε άνθρωπος έχει τον τύπο του και τη δική του προσωπική γοητεία... Απλώς, το θέμα είναι να τύχει να βρει το άλλο του μισό.

Και, πίστεψέ με, αυτό δεν το γράφω για να σε κάνω να βελτιώσεις την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου και να νοιώσεις καλύτερα...Το πιστεύω ακράδαντα, γιατί μου το' χει διδάξει η ίδια η ζωή.

Έχω δει πολλές φορές άσχημες γυναίκες (''άσχημες'' με τα δικά μου υποκειμενικά και αυθαίρετα κριτήρια) με όμορφους άντρες και άσχημους άντρες με όμορφες γυναίκες...
Απ' όλα έχει ο μπαξές!   :)

papi

δεν υπαρχουν ασχημες γυναικες φιλε Νικο,αλλα μπαζα!

Λα μπαζ..λε αμπαλαζ στην γαλλικην και μεσα στα σαιτ ειναι χιλιαδες :twisted:  :D  :dwarf:

Nikos28

Υπερβάλλεις λίγο, Μπίλη...

Άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας!

Και στο φινάλε-φινάλε, τι να την κάνεις μια εντυπωσιακή γυναίκα που νομίζει οτι το αιδοίο της είναι το κέντρο της γης και σε αντιμετωπίζει σαν ένα κομμάτι κρέας;;; :?:

Nikos28

Παράθεση από: "gavrina"Ακόμα και η σχέσεις με τον ίδιο τρόπο θα γίνουν... αρχικά μια κουβεντούλα.. αργότερα άλλη μία... μια συνάντηση... και αν δούμε πως είναι αυτό που θέλουμε αλλαγή τηλεφώνου και μετά έρχονται όλα τα άλλα..  :wink:

Κατά την δική μου άποψη πάντα.[/b][/color][/size]

Καλά τα λέει το ψαράκι... :wink:

Ό,τι μπορεί να γίνει στην καθημερινή ζωή, μπορεί να συμβεί κι εδώ.

Απλά, ο,τι γίνεται - μέσα ή έξω - γίνεται τυχαία.

Η τύχη τα ρυθμίζει όλα.

Ακριβώς γι' αυτό το λόγο, δεν υπάρχει και κάτι που ν' αξίζει να το παίρνει κανείς και πολύ στα σοβαρά...

papi

ελα βρε υπερβαλλο!(εγω υπερβαλλλοοοοοοο?χοχοχο τι λες τωρα! :P )

σπανιο ειδος οι εντυπωσιακες γυναικες!Εχω να δω πολυ καιρο εντυπωσιακη γυναικα σε σαιτ...να την δω με μια ωραια τουαλετα....να δω την θηλυκη της πλευρα και οχι με τζην παντελονια κλπ κλπ :evil:

Nikos28

Παράθεση από: "papi"ελα βρε υπερβαλλο!(εγω υπερβαλλλοοοοοοο?χοχοχο τι λες τωρα! :P )

Σου'χω πει όταν μιλάς να μη λες υπερβολές. Κι αυτό στο' χω πει ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ φορές!
 :P

papi

εγω??ε?εγω?εσυ?εγω?μυρια?εγω?εσυ? :P

(παλι επισκεψημοτητα θα εχουμε στο θεμα :clown: )

Alabastro

[size=18]LOIPON EGO EXO NA SA PO MIA ISTORIA POU MOU THN EIPE ENA FILOS .. TORA ALHTHIA H PSEMATA DEN KSERO.....EGO APLA THA THN DIHGITHO OPOS THN AKOUSA .. TA SYMPERASMATA DIKA SAS... [/size]

[size=18] O ATAXTOS PANTREMENOS KYRIOS... KANEI CHAT APO TO GRAFEIO TOU.. ENA XRONO ...KAI EXEI POLLES KATAKTHSEIS... MIA MERA OMOS SYNANTA STO CHAT MIA GYNAIKA POU TOU ARESE IDIAITERA PANTREMENH KAI AYTH .. XM!!. SKEFTIKE MIA SXESOULA XORIS DESMEYSEIS... ORAIA THA PERASOUME !!! ME TIPOTA DEN HTHELE NA XALASEI TO SPITI TOU ALLOSTE EIXE MIA PANEMORFH KAI KALH GYNAIKA... MILAGANE ENA OLOKHRO MHNA ANTALASONTAS MHNYMATA STO TELOS PHGAN KAI STO MSN. ......[/size]

[size=24]DOSTE ENA TELOS STHN ISTORIA......[/size]

alkis76

Εύκολο! Ήταν η γυναίκα του!! Αφού του άρεσε τόσο σημαίνει ότι είχε ολα αυτά που διέθετε η γυναίκα του (τρόπο σκέψης, συμπεριφορά) και πολύ πιθανόν να τον σαγήνεψε, εφόσον έλειπε η βαρεμάρα της σχέσης με την ίδια γυναίκα και υπήρχε και μυστήριο (Βλ. πρόκληση). :D

Κέρδισα;  :D

Alabastro

την ανακοινωση του νικητη ... θα την πουμε στο τελος .. να εχει και σαπσενς..... Αλλα αν θελεις Βαλε και ενα αλλο τελος στη Ιστορια ...

papi

χμ...ανταλαξανε μηνυματα....μετα πηγανε στο μσν...και στο μσν εχει και καμερες....αυτος την εβγαλε.....αυτη εβγαλε τα μπαλκονια.....και αρχησε το σαϊμπερσεξ.....αχ αχ ταβλα μου ελεγε αυτος...αχ γλυψεμε ελεγε αυτη...οπου στο τελος μπηκεεεεε....αλλα δεν ξερουμε τι μπηκε...αχμ :evil: .......

..........για συνεχισε......

alkis76

Παράθεση από: "Alabastro"την ανακοινωση του νικητη ... θα την πουμε στο τελος .. να εχει και σαπσενς..... Αλλα αν θελεις Βαλε και ενα αλλο τελος στη Ιστορια ...

Ας βάλω κι ένα τέλος, αφού παρακάμψω τις σάλτσες. Αφού συναντηθήκανε τελικά χωρίσανε.

Nikos28

Στο τέλος σταμάτησαν ν' ανταλλάσουν μηνύματα. Έτσι απλά, χωρίς να έχει γίνει κάτι.

Κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα...

Η αποθέωση του ''τίποτα'' - με μπόλικο ''καθόλου'' απο πάνω της...

:P  :lol:  :lol:

308 Επισκέπτες, 0 Χρήστες