Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 505
  • Total: 505

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!!! Κερδίστε ενα cd της αρεσκείας σας ....

Ξεκίνησε από heinrich, Αυγούστου 29, 2006, 06:39:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

[size=18]αν γράψετε εδώ  τι φοβάται περισσότερο η κυρία[/size]

ο καθένας έχει 3 ευκαιρίες. Μην τις χαραμίσετε εύκολα.
Ανεβάζετε την απάντησή σας στο παρόν τόπικ και  αφού ανακυρηχθεί ο νικητής από εμένα ή την κυρία τότε μας λέει το cd που προτιμά και το παραλαμβάνει από εμένα.

Καλή τύχη

Οχι που θα σε άφηνα έτσι σαργομωρεμένη

kuria

οχι δεν το πιστευω!!!
το κανες... δεν ειναι δυνατον!!!
παει το ιματζ μου...  

τσογλανιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

See_Me

Τι φοβάται περισσότερο η Κυρία ]

heinrich

καλές προσπάθειες....εχεις άλλη μια.
τα παιδάκια και τα πιπίνια δεν τελειώνουν ποτέ.

barby

[size=24][/size]ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ?ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΡΑΣΕΙ?ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΠΟΤΕ.......ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΙΛΑΩ...ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ?ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΡΑΓΕ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ?

kuria

[size=18]η σωστη απαντηση θα ανακοινωθει επισημως απο το hein, αν καποιοι την εχουν βρει, στα τελη σεπτεμβρη, διαφορετικα θα δωθει παραταση... ολοι οι νικητες θα λαβουν το δωρο τους [/size]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Enia

1. τις αράχνες
2. τα ύψη
3. τους κλειστούς χώρους

:roll:

saliara

Βασικά ξέρω ποιός είναι ο φόβος της..Φοβάται μη βγεί τελικά το μηχανηματάκι για τη καταμέτρηση στα παΪδάκια... χιχιχι :P  :P  :P

heinrich

Παράθεση από: "kuria"[size=18]η σωστη απαντηση θα ανακοινωθει επισημως απο το hein, αν καποιοι την εχουν βρει, στα τελη σεπτεμβρη, διαφορετικα θα δωθει παραταση... ολοι οι νικητες θα λαβουν το δωρο τους [/size]

ωρε ποιος σου είπε πως θα πληρώνουμε εσαεί τις φοβίες σου?
ΕΝΑΣ θα είναι ο νικητής και θα είναι εκείνος που θα το βρει πρώτος.
Αυτό μου έλειπε να αρχίζω να πληρώνω ένα σκασμό λεφτά στα σιντάδικα

tristana

Είναι και τσίπης!  :twisted:

Ε, λοιπόν, η ΚΥΡΙΑ δεν φοβάται ούτε καν μήπως της πέσει ο ουρανός στο κεφάλι. 'Ισως -και αυτό παίζεται- να φοβάται τα κακοψημένα ή άψητα παϊδάκια, αλλά και πάλι δεν θα τα αγγίξει... οπότε...

*Εγώ έχω κερδίσει προ πολλού την αγάπη και την εκτίμησή της οπότε είμαι και η αληθινή νικήτρια. Ιτ μάι νταστ εγκέν*

heinrich

ποιος είναι τσίπης... δεν φτάνει που η κυρία μου άλλαξε τον αριθμό (από νικητής μου το κανε νικητές) σε δικό μου διαγωνισμό, θα τα ακούσω και από πάνω.

παλιά κλασσική τίμια γυναικεία μέθοδος μετατόπισης ευθυνών.....

tristana

Χάινριχ, ΟΚ. Δικό σου το ποστ και αφού έχεις καβούρια στην τσέπη
ποια είμαι εγώ να σου το προσάψω; Ταπεινά ζητώ συγγνώμη. ('Αλλη μία πάγια γυναικεία τακτική, έτσι; Να μην σε απογοητεύσουμε.  :twisted: )

Και αφού νίκησα τι με νοιάζει; Δεν πα να δώκεις και βοτσαλάκια για να γίνουν όλοι ρήτορες σαν τον Δημοσθένη; (Σκέψου το... δεν είν' κακή ιδέα)

See_Me

Tris μου ντου νοτ γουόρι ]

tristana

Νέιμ δε πλέις λέμε. (Είχαμε πει για καφέ με την ΚΥΡΙΑ, αλλά θα κάνω τη θυσία αυτή και θα απαρνηθώ τον καφέ έναντι ενός πινακίου παϊδακίων!!)

Σε απλά ελληνικά... κάουντ μι ιν. Και να έρθει και η 'Ενια που θα κρατά και κάτι σκουλαρίκια για το ιμέρτζενσι περιστατικό μου, ΟΚ;  :twisted:  :lol:

heinrich

βοτσαλάκια στα κεφαλάκια...
καθόλου κακή ιδέα

505 Επισκέπτες, 0 Χρήστες