Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 453
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 436
  • Total: 436

...μα γιατί

Ξεκίνησε από Atma, Αυγούστου 30, 2006, 12:28:56 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Bijoux

....και γιατί έχει πλάκα;

Nikos28

Διότι μοιάζει μ' ένα ξαδερφάκι μου που όταν ήταν μικρό, όλο ήθελε! Κι όποτε δεν του αγόραζαν κάτι που ήθελε, έπεφτε κάτω, κυλιότανε σα γουρουνάκι και φώναζε: ''ΤΟ ΘΕΛΩ, ΤΟ ΘΕΛΩ, ΤΟ ΘΕΛΩ!!!''

:lol:  :lol:  :lol:

Enia

Όλα τα παιδάκια το περνάμε αυτό το στάδιο κάποτε.
το κακό είναι αν το περνάς όπως το μωρό μου (ετών 3) που απλώς ήθελε... κάτι! χωρίς να μπορεί να το προσδιορίσει, απλα και μόνο για να θέλει και να έχει!

-Τι θες βρε Αλέξανδρε και χτυπιέσαι τώρα?!
-ΘΕΛΩ... ΘΕΛΩ ΕΝΑ... (το σκεφτόταν λίγο, κοιτούσε τριγύρω διερευνητικά, δεν έβρισκε τίποτα...) ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΚΑΤΙ!
-Τι κάτι!?
-ΕΝΑ ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΤΟ ΘΕΛΩΩΩ... ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ!!! :shock:

Bijoux

Παράθεση από: "Nikos28"Διότι μοιάζει μ' ένα ξαδερφάκι μου που όταν ήταν μικρό, όλο ήθελε! Κι όποτε δεν του αγόραζαν κάτι που ήθελε, έπεφτε κάτω, κυλιότανε σα γουρουνάκι και φώναζε: ''ΤΟ ΘΕΛΩ, ΤΟ ΘΕΛΩ, ΤΟ ΘΕΛΩ!!!''

:lol:  :lol:  :lol:

σαλόμ Νίκο
δηλ το ξαδερφάκι σου ότι δεν είχε το ήθελε..χμμ

Bijoux

ένια και τώρα που είμαστε γαιδούρες λες ότι φερόμαστε σαν τρίχρονα;

bbzzzzBzzZZzbbBzzzzZz...

Ι.Σ. παιτιχαις τιν οιπωγραφι!! :P

Enia

Λέω ότι μπορεί και να συμβαίνει, αλλά εγώ δεν είχα κανέναν (και καμμία) υπόψιν. Όποια Βάσω έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω! :P

Κι ούτε καν ταυτίζομαι με τον αρχικό σου προβληματισμό. Όταν κάποιος (κάτι) δε με θέλει μία, εγώ δε το θέλω δέκα! και το έχω ξαναπει ότι μια φήμη που κυκλοφορούν μερικοί μερικοί για γραμματόσημα, φτύσιμο κλπ μπορεί να είναι καταστροφική κάποιες φορές...
Απ'την άλλη το να με θέλουν και να μη θέλω, οκ... συμβαίνει  :roll:  αλλά -άλλοι ευκολότερα, άλλοι δυσκολότερα- κάποια στιγμή το ξεπερνάνε το ξεπερνάνε.. :P

Bijoux

Παράθεση από: "Enia"Όταν κάποιος (κάτι) δε με θέλει μία, εγώ δε το θέλω δέκα

και δεν του ξανακολάς ωσάν γραμματόσημο;

πρόσεχε τι θα απαντήσεις..

δεν ανήκω στον μέσο αναγνώστη
έχουν καεί τα κυκλώματα μου

πίραν φοτιά ι γιουεσμπί μου!

συνχιζομαι ο ανθρωπας!

α ρε τι τραβάο ι τεχνιτί νοϊμοσίνι κιριακατικα…

Enia

Παράθεση από: "Bijoux"και δεν του ξανακολάς ωσάν γραμματόσημο;

Όχι...!  :roll:

anastasia

fistiki

Παράθεση από: "Atma"να μην θέλουμε αυτούς που μας θέλουν;

γιατί να θέλουμε αυτούς που δεν μας θέλουν;

"Μα γιατί το τραγούδι,να ναι λυπητερό
με μιας θαρρείς κι απ την καρδιά μου ξέκοψε
κι αυτή τη στιγμή, που πλημμυρίζω χαρά
ανέβηκε ως τα χείλη μου και μ έπνιξε.
Φυλάξου για το τέλος θα μου πεις. "

γιατί έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε 2 πράγματα :θα είσαι με κάποιον που δεν θες κ σε θέλει ή θα είσαι μόνη κ θα κυνηγάς αυτόν που δεν σε θέλει
Αν είχες να διαλλέξεις ανάμεσα σε πιο πολλά άτομα κ καταστάσεις,δεν θα αναρωτιόσουνα οπότε........... άνοιξε την παρέα σου!ίσως να υπάρχει ένα άτομο που δεν το θες ούτε σε θέλει επειδή δεν γνωρίζεστε!

Enia

Βρε φιστίκι (ωραίο νικ) μην βγάζεις τέτοια αυθέραιτα συμπεράσματα... Γενικά μιλάμε, δεν περίμενε κανείς τη συμβουλή της θείας Σουλπικίας...

fistiki

ευχαριστώ (για το νικ)
κατα δεύτερον,επειδή το είχα πάθει κ εγώ, απλά ηρεμία κ πάμε για άλλα!
αν ανοιχτώ κ εχω περισσότερες επιλογές θα είμαι πιο ΟΚ!(λιγότερο χρόνο να σκέφτομαι κ περισσότερο να ζω)

Bijoux

αλανταλων μου τα  λες φυστικι κι αναρωτιεμαι αν θα πρεπει να σου εξηγηθω αλμυρο φυστικι, αλλα καθοτι νεα στο χωρο το παραβλεπω

εχεις χασει το θεμα οεο

fistiki

δεν το λέω προσωπικά.Λάθος που χρησιμοποίησα το α' ενικο
(το φιστικι ειναι με "ι" κ άλλο το φύκι)

Nikos28

Παράθεση από: "Enia"και το έχω ξαναπει ότι μια φήμη που κυκλοφορούν μερικοί μερικοί για γραμματόσημα, φτύσιμο κλπ μπορεί να είναι καταστροφική κάποιες φορές...

Όντως! Α ρε Λιλάκι, κάτι ξέρω εγώ που σε λέω ζαχαροκάντιο...  :wink:

Αναρωτιέμαι ποιός ηλίθιος έκανε πρώτος αυτή τη σκέψη του γραμματόσημου...

Ποιός του είπε οτι μπορεί ένας άνθρωπος να κάνει κάποιον άλλο να τον θέλει, δείχνοντάς του οτι δεν τον θέλει ο ίδιος;  :?:  :?:  :?:

Ποτέ δε το κατάλαβα!

436 Επισκέπτες, 0 Χρήστες