Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 793
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 762
  • Total: 762

τι κάνεις??!! οεο?

Ξεκίνησε από fistiki, Σεπτεμβρίου 03, 2006, 11:04:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fistiki

οκ είχα μια ωραια σχέση (ούτε χρόνο) ήταν δυνατή κ για ένα λάθος μου,μου είπες να χωρίσουμε,πληγώθε αλλά τώρα όταν μιλάμε στο τηλ. είμαστε σαν "φίλοι" .
το ερώτημα είναι τι να κάνω την ημέρα των γεννεθλίων του!?
να στείλω ένα απλό μύνημα ή ένα πιο θερμό?
να πάρω τηλέφωνο κ να μιλήσω ..... πως? "φιλικά"??
να μην τον ενοχλήσω?
επανασύνδεση δεν θέλω

Enia

Από τη στιγμή που ακόμα έχετε μια κάποια επαφή, δεν λέει α μην του ευχηθείς για τα γενέθλιά του. Όμως θα έλεγα να στείλεις μονάχα ένα απλό μήνυμα (διερευνητικό, και καλά γιατί δεν μπορείς να τηλεφωνήσεις), και ανάλογα της απάντησης... αν είναι εκείνος θερμός και κεφάτος μαζί σου πάρε να τα πείτε λίγο, αλλιώς άστο να πάει...

Δεν λέει να πάρεις όλο χαρά να ευχηθείς και να τρως χυλόπιτα και ξενέρωτες τυπικούρες...  :roll:

th1963

.....επανασύνδεση δεν θέλω

Καλύτερα να τον αφήσεις στην ησυχία του, αφού ισχύει το παραπάνω που έγραψες. Ζήσε με τις επιλογές σου και μόνο με αυτές!!

fistiki

Παράθεση από: "th1963".....επανασύνδεση δεν θέλω

Καλύτερα να τον αφήσεις στην ησυχία του, αφού ισχύει το παραπάνω που έγραψες. Ζήσε με τις επιλογές σου και μόνο με αυτές!!
ναι αλλά για τα μάτια του κόσμου.....λέω τώρα

Enia ευχαριστώ

th1963

Παράθεση από: "fistiki"
Παράθεση από: "th1963".....επανασύνδεση δεν θέλω

ναι αλλά για τα μάτια του κόσμου.....λέω τώρα

Enia ευχαριστώ

Δεν παίζουν ποτέ με τα συναισθήματα του άλλου και ιδίως...για τα μάτια του κόσμου!! Το βρίσκω πολύ ξενέρωτο!!

Enia

Η παθούσα, μαθούσα. ;)

τελικά εσένα σε συμπάθησα!  :lol:

Αλλά αυτό το 'για τα μάτια του κόσμου' κοίτα να το ξεκαθαρίσεις... Μην εκπέμπεις λανθασμένα κύματα...

fistiki

να σου πω γιατι το έθεσα έτσι.
πρόσφατα πηγα για καφέ με έναν φίλο μου που μόλις είχε χωρίσει (κ αυτός)κ στα γεννέθλια του η πρώην του,του έστειλε ενα τυπικό μύνημα.Το διαβάζει κ μου λέει καπακια νευριασμένος:μα καλα,τοσο καιρό μαζι κ ενα απλό χρόνια πολλά!Τόσα που περάσαμε κ ούτε ένα τηλ.
κουτάλαβες?

Enia

Η ειδοποιός διαφορά είναι ποιος έχει χωρίσει ποιον, και κατ'επέκταση ποιος έχει μείνει με το απωθημένο...
Αν σωστά μαντεύω πως τον φίλο σου τον είχε παρατήσει εκείνη, 'και πάλι καλά' να λέει... :roll:
Αν πάλι την είχε παρατήσει αυτός, συγνώμη αλλά φταίει κι από πάνω, γιατί δεν είχε φροντίσει να δημιουργήσει ένα καλό κλίμα επικοινωνίας.

fistiki

Με κάλυψες,το έπιασα :wink:

th1963

Μην ζητας την επιβεβαίωση απο κάτι που έληξε...φυστίκι!!!

Enia

th, θα ψιλοδιαφωνήσω... η επιβεβαίωση καταρχάς δεν χρειάζεται να είναι ερωτική, κι έπειτα, μπορεί είναι επιβεβαίωση για το παρελθόν, χωρίς να υπόσχεται τίποτα για το μέλλον...

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί όταν τελειώνει κάτι πρέπει να το ξεγράφουμε.
Το παρελθόν μου είναι κομμάτι του εαυτού μου, το σέβομαι και το αγαπάω.
Ναι, θέλω να με θυμούνται, και θέλω να ξέρω ότι -τουλάχιστον κάποτε- με μετρούσαν. Θα ήθελα περιστασιακά την επιβεβαίωση ότι κάποτε σήμαινα κάτι για κάποιον. Ή τουλάχιστον θα ήθελα ευκαιρίας δωθείσης την μη-απόριψη. Αυτό δεν πάει να πει απαραίτητα ότι θέλω να υπάρξει συνέχεια.

th1963

Παράθεση από: "Enia"th, θα ψιλοδιαφωνήσω... η επιβεβαίωση καταρχάς δεν χρειάζεται να είναι ερωτική, κι έπειτα, μπορεί είναι επιβεβαίωση για το παρελθόν, χωρίς να υπόσχεται τίποτα για το μέλλον...

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί όταν τελειώνει κάτι πρέπει να το ξεγράφουμε.
Το παρελθόν μου είναι κομμάτι του εαυτού μου, το σέβομαι και το αγαπάω.
Ναι, θέλω να με θυμούνται, και θέλω να ξέρω ότι -τουλάχιστον κάποτε- με μετρούσαν. Θα ήθελα περιστασιακά την επιβεβαίωση ότι κάποτε σήμαινα κάτι για κάποιον. Ή τουλάχιστον θα ήθελα ευκαιρίας δωθείσης την μη-απόριψη. Αυτό δεν πάει να πει απαραίτητα ότι θέλω να υπάρξει συνέχεια.

Σωστά τα λες και δεν διαφωνώ μαζί σου. ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ''ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ''!!!

Nikos28

Βρε τι πάθαμε μ' αυτές τις μετα-χωρισμικές ''φιλίες''...  :twisted:

Η συμβουλή η δική μου είναι να μεριμνήσεις (ή να ευχηθείς) ώστε την ημέρα των γενεθλίων του να είσαι ζευγαρωμένη με κάποιον άλλο.

Enia

:)

δεν βλέπω όμως απαραίτητα να αλλάζει κάτι έτσι...  :roll:

heinrich

.......μα οποιος ξέρει να αγαπά
ξέρει και να χωρίζει.......

του βλαμμένου είναι αλλά οι στίχοι είναι εξαιρετικοί

762 Επισκέπτες, 0 Χρήστες