Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 269
  • Total: 270
  • Leon

Ποιό τραγούδι ακούς τώρα??(ξένο)

Ξεκίνησε από fistiki, Σεπτεμβρίου 04, 2006, 02:18:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

katinaki

larus audouinii

:lol: Ελευθερία

Ακολουθώντας την pixie στα πίσω μουσικά  ;-)
(Ίσως η τζαζ διασκευη ακουστικά να είναι πιο ευχάριστη)

The song was invariably sung by British soldiers who had left behind a sweetheart when they enlisted (or were conscripted) for the Front in France and Flanders.  However the song was written by Weatherley after he had conceived an affection for a French widow while receiving protection at her home in France.

Two versions of the song are available using the player above: the first is performed by Ernest Pike in 1917, the second by John McCormack in 1919

Roses of Picardy

She is watching by the poplars
Colinette with the sea blue eyes
She is watching and longing and waiting
Where the long white roadway lies
And a song stirs in the silence
As the wind in the boughs above
She listens and starts and trembles
'Tis the first little song of love

Roses are shining in Picardy
In the hush of the silver dew
Roses are flowering in Picardy
But there's never a rose like you
And the roses will die with the summer time
And our roads may be far apart
But there's one rose that dies not in Picardy
'Tis the rose that I keep in my heart

And the years fly on forever
Til the shadows veil their sighs
But he loves to hold her little hand
And look in her sea blue eyes.
And he sees the rose by the poplars
Where they met in the bygone years
For the first little song of the roses
Is the last little song she hears

She is watching by the poplars
Colinette with the sea blue eyes
She is watching and longing and waiting
Where the long white roadway lies
And a song stirs in the silence
As the wind in the boughs above
She listens and starts and trembles
'Tis the first little song of love.

KostasD33

[align=center]
[/align]

Δύο υπέροχοι Κροάτες, νεαροί ηλικιακά, μουσικοί o Stjepan Hauser και ο Luka Sulic έκαναν μια καταπληκτική μουσική διασκευή του Smooth Criminal του Michael Jackson αξιοποιώντας τις τεράστιες ηχητικές δυνατότητες που έχει το τσέλο όταν αυτοί που το κρατούν στα χέρια τους ξέρουν να το κάνουν από τα πλέων εκφραστικά και ολοκλήρωνα μουσικά όργανα.
Χωρίς την χρήση ειδικών ηχητικών εφέ από ψηφιακά συστήματα έχουν έναν τόσο γεμάτο και τόσα πολλά ηχητικά περάσματα πανδαισίας που εμένα προσωπικά μου έδωσε χαρά να ακούω τους μουσικούς και όχι τα μουσικά στούντιο και τις ειδικές τεχνικές ηχογράφησης άλλων
Ειδικά εφέ είχαν τα δάχτυλα τους και το μυαλό τους πάνω σε ένα υπέροχο μουσικό όργανο από ξύλο και χορδές που φτιάχνεται με τον ίδιο τρόπο εδώ και μερικούς αιώνες

Οι γείτονες μας κατά την γνώμη μου είναι μουσικές ιδιοφυΐες με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και αξίζει να τους ακούς όσο λίγους

black_velvet

[quote user="KostasD33" post="345761"][align=center]
[/align]

Δύο υπέροχοι Κροάτες, νεαροί ηλικιακά, μουσικοί o Stjepan Hauser και ο Luka Sulic έκαναν μια καταπληκτική μουσική διασκευή του Smooth Criminal του Michael Jackson αξιοποιώντας τις τεράστιες ηχητικές δυνατότητες που έχει το τσέλο όταν αυτοί που το κρατούν στα χέρια τους ξέρουν να το κάνουν από τα πλέων εκφραστικά και ολοκλήρωνα μουσικά όργανα.
Χωρίς την χρήση ειδικών ηχητικών εφέ από ψηφιακά συστήματα έχουν έναν τόσο γεμάτο και τόσα πολλά ηχητικά περάσματα πανδαισίας που εμένα προσωπικά μου έδωσε χαρά να ακούω τους μουσικούς και όχι τα μουσικά στούντιο και τις ειδικές τεχνικές ηχογράφησης άλλων
Ειδικά εφέ είχαν τα δάχτυλα τους και το μυαλό τους πάνω σε ένα υπέροχο μουσικό όργανο από ξύλο και χορδές που φτιάχνεται με τον ίδιο τρόπο εδώ και μερικούς αιώνες

Οι γείτονες μας κατά την γνώμη μου είναι μουσικές ιδιοφυΐες με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και αξίζει να τους ακούς όσο λίγους[/quote]

Ουάου!!!!

[albumimg align=left]9484[/albumimg][albumimg align=left]9484[/albumimg][albumimg align=left]9484[/albumimg][albumimg align=left]9484[/albumimg]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

pixie

Εμένα θα μου επιτρέψετε να υποκλίνομαι και να λατρεύω κυριολεκτικά τον David Garrett, στο ίδιο θέμα... :grin:

[Είναι και ένας κούκλος σαφώς και ροκάκι εκτός από το ταλέντο του στο βιολί... Θεός!!!] :shock:

larus audouinii

Όντως καλός !!!
Μα είναι και του γουεμπμπος επιλογή...τςτς... άσχετο ....

KostasD33

δεν είναι το ίδιο θέμα…
Καλός ο David Garret αλλά συχνά ασχολιέται με τα χρονόμετρα στη μουσική και όχι με την ουσία της μουσικής

Άσε που από τεχνική παρ ότι ιδιαίτερα καλός, είναι μια, με μιάμιση κλάση πίσω από τον (πάλι βαλκάνιο) Καβάκο
Η ταχύτητα είναι το μέσο για την έκφραση συναισθημάτων (που αυτό κάνει η μουσική) κι όχι ο αυτοσκοπός… που αυτό μετράνε τα χρονόμετρα
Και ο Καβάκος προλαβαίνει μέσα σε ταχύτατα περάσματα, να βάζει  και το συναίσθημα που ο David παίρνει ανάσες ακόμα…

Βάζω ενδεικτικά δυο βίντεο με τον Καβάκο στην ίδια και μικρότερη ηλικία με τον Δαβίδ για να είναι πιο δίκαιο το μέτρο σύγκρισης παρ ότι η ηχογράφηση δεν είναι καλή
Σήμερα είναι ακόμα  πιο έμπειρος από τότε...
[align=center]

[/align]

pixie

[quote user="KostasD33" post="345779"]δεν είναι το ίδιο θέμα…

Καλός ο David Garret αλλά συχνά ασχολιέται με τα χρονόμετρα στη μουσική και όχι με την ουσία της μουσικής.[/quote]

Eννοούσα στο ίδιο μουσικό θέμα, βρε...  :razz:  Τουλάχιστον εγώ πρώτη φορά από αυτόν άκουσα το Criminal κάπως έτσι. Όπως και Nirvana ή Metallica...

Τς τς τς! Ο Garrett είναι μουσικάρα με 10+! Κι αν μου επιτρέπεις η εμφάνιση στη σκηνή και η ενέργεια που μεταδίδει είναι πολύ σημαντικά στοιχεία κι ο τύπος όπου εμφανίζεται τα σπάει!!! :grin:

Ο Λεωνίδας καλός αλλά αναδύει έναν τυπικό συντηρητισμό... αντιερωτική και ξενερουά παρουσία. Δεν μ΄αρέσει...
Ούτε με κλαρκ θα μου σήκωνε την πέτσα... :mricy:

black_velvet

Όλα είνι θέμα οπτικής γωνίας.

Ο πολύς κόσμος ενδιαφέρεται για το θέαμα. Το show.

Η Μουσική όμως είναι άκουσμα. Κι οι πραγματικοί Μουσικοί δεν ενδιαφέρονται να πουλήσουν θέαμα αλλά συναίσθημα. Αυτό που θα κάνει τους ακροατές τους να κλείσουνε τα μάτια τους και να ταξιδέψουνε στα μονοπάτια που θα τους οδηγήσει η μουσική τους... Χωρίς να έχουνε ανάγκη να δούνε απολύτως τίποτε άλλο.

Πραγματικά εντυπωσιάστηκα με το δίδυμο των τσέλων...!!!

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

PoisonBlonde

Ταξιδεύω σε νότες της MΑΡΙΑ CALLAS sings Carmen HABANERA in covent garden.

rain

Μου έκοψε τα ταξίδια η κάρτα μου. Μόνο ξύδια. :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:
Miles Kane

pixie

[quote user="black_velvet" post="345789"]
Η Μουσική όμως είναι άκουσμα.[/quote]

Eίναι και σπουδή... ;-)

Και δεν ''πουλάει συναίσθημα'' η μουσική... είναι ενέργεια μεγατόνων!

pixie

katinaki

[quote user="pixie" post="345780"]....

Ο Λεωνίδας καλός αλλά αναδύει έναν τυπικό συντηρητισμό... αντιερωτική και ξενερουά παρουσία. Δεν μ΄αρέσει...
Ούτε με κλαρκ θα μου σήκωνε την πέτσα... :mricy:[/quote]

θα έρθω να συμφωνήσω.  :mrgreen: Όσο για τον Garett καλός είναι, αλλά σαν τον Tiersen δεν έχει! :smile:  :smile:
 μουσικάρα 10+ σε όλα τα μουσικά όργανα  :smile:

269 Επισκέπτες, 1 Χρήστης