Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 441
  • Total: 441

Kafedaki Paraskeuh 15 Septemvrioy ???

Ξεκίνησε από LoVe_DePy, Σεπτεμβρίου 06, 2006, 03:45:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dark_Giaourti

egw paidia eimai ok gia thn epomenh paraskevh kai proteinw kai egw sthn enzo sto mpournazi ... ANTE KOUNISTE TON POPO SAS KAI ELATE !!!  variestimenoi anthrwpoi ... :P:P:P:P:P

kai meta egw me ton kwsta tha pame gia kopsidia monoi mas xwris esas enoeite !!!!

Foivi63

Εγω επιμένω...καφεδάκι στα Κουφονήσια.
Οποιοι συμφωνουν, να το δηλώσουν εδω και τώρα.....

Anonymous

Συμφωνώ κι εγώ για Μπουρνάζι
Και τo ENZO (υπέροχες Γκαρσόνες) είναι βολικό μαγαζί απ όσο θυμάμαι άρα βουρ εκεί

Η ιδέα για Ζούμπερι αν και πολύ καλή έχει δυσκολίες διότι για να μπορέσουν να μαζευτούν είναι κάπως πιο δύσκολο λόγο αποστάσεων. Μόνο με καλή προεργασία και οργάνωση μπορεί να γίνουν συναντήσεις σε πιο μακρινές αποστάσεις (νομίζω δηλαδή)

Και φυσικά η ιδέα για Θησείο μια χαρά είναι και το πολύ πολύ για να μη μπερδευτούν οι μηροί μας εδώ ας γίνει αυτό μπουρναζι και κανονίστε επόμενο Θησείο.
Τσάμπα είναι έτσι κι αλλιώς

Αν μέχρι δευτέρα έχετε κατασταλάξει και γραφτεί ένα σωστό κείμενο για κάλεσμα, με τηλεφώνα μαγαζιού διευθύνσεις επακριβώς κλπ κλπ (και κάνα χάρτη) θα σταλεί από το α33 ένα μαζικό email στα εγγεγραμμένα μέλη κι αν όσοι συμμετάσχουν στείλουν και κάνα sms σε δυο τρεις φίλους φίλες η παρέα και ο χαβαλές που θα γίνει θα είναι σίγουρα όμορφος

heinrich

barby

SurvivoR

kala rbe h kopela a8 er8ei apo krhth gia na sas  dei ka ikapioi pou menoun attikh dn mporeite na kanee 10-20-30 40 xlm gia na pate??

ts ts ts h barby a3izei ena megalo xeirokrothma ws endei3h prospa8eias :D

xhmeia

συμφωνω με  Κωστα

yesss enzo

να βολευτουμε ολοι κ ολες

ωραιες γκαρσονες
κ ωραιο μπαρμαν!!!!!
 :wink:  :wink:

LoVeDePy

[/i][/u][/color]

Πληροφορίες ]

Dark_Giaourti

Εδώ είναι ένας πρόχειρος χάρτης της περιοχής ....

και το βραδάκι θα μπούνε και γεωγραφικά μήκη και πλάτη σε περίπτωση που κάποιος χρησιμοποιήσει Navigator .... όπως εγώ δηλάδη  :P  :P

jT

Ego san protergatis tis ideas gia mpournazi de tha mporousa na leipso !!

Pame Enzo loipon !!

Tha ta poume apo konta !!

Enia

Εγώ πάντως για Κουφονήσια είμαι μέσα!  :wink:  [size=9](από αρχές Οκτώβρη όμως)[/size]

:P

barby

scorpios28

ψηφιζω μπουρναζι...φανατικα υπερ των δυτικων προαστειων...αν και εδω που τα λεμε,εχω παρει μια γευση απο ομορφες σερβιτορες στο Θησειο...αμαρτηματα σκετα ειναι!!!

Dark_Giaourti

Να ενημερώσω και για τα γεωγραφικά στοιχεία της τοποθεσίας:

Lon. 23.70665 E
Lat. 38.01169 N

ελπίζω να βοήθησα κάπως  :D

sevenseas

ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ
...........................ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΠΟΥ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

441 Επισκέπτες, 0 Χρήστες