Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 618
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 616
  • Total: 617
  • Leon

ti skefteste otan kleinete ta matia perimenodas ton morfea

Ξεκίνησε από SurvivoR, Σεπτεμβρίου 08, 2006, 12:02:54 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

purple

Anonymous

Δεν προλαβαίνω να σκεφτώ ... δεν μου μένουν τέτοια περιθώρια.. ]

heinrich

τελευταίως ο Mορφέας δεν είναι συνεπής στο ραντεβού του και θα τον πάρει κανένα διάολι

tzoylia

δεν σκέφτομαι μπορείς να σκεφτείς όταν κάποιος δίπλα σου ροχαλίζει?????????? :lol:  :lol:  :lol:

heinrich

αυτοί που ροχαλίζουν σημαίνει πως έχουν πολλές έγνοιες και σκέφτονται κα στον ύπνο τους.. :D  :D  :D

Sophia

Δεν προλαβαίνω να σκεφτώ....

Anonymous

to na exeis xrono na skefteis prin ton ypno shmainei oti eisai xekourastos ara den kopiases arketa olh th mera.
epeidh o xronos einai polytimos  protimo na ton ependyo ston eayto mou. to telos ths meras loipon me briskei arketa kourasmeno , toso pou molis akoumphso se kanape h krebati erxetai o morfeas me morfh superman (kokinh mperta klp) kai tsak se 0.000001 sec exo piasei to 1 oneiro (kalh epitaxynsh e?)
den xero an egina antilhptos......

barby

[size=24][/size]ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΟΝ ΩΡΟΠΟ

barby

[size=18][/size]ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΤΗΚΕ Η ΛΕΞΗ ΩΡΟΠΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΝΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΕΙΜΩΝΙΚΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΩΡΟΠΟ ΜΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΩΡΟΠΟ ΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΥΦΕΡΟ ΤΟΠΕΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΑ

Enia

Tζούλια, πάλι καλά να λες! κάποιοι άλλοι θα προτιμούσαν να έχουν αυτό το ροχαλητό από το τίποτα!  :P  :wink:

Χάιν, δοκίμασε ένα ζεστό μπάνιο κι ένα ζεστό γαλατάκι με μέλι... Και κυρίως, να μην σκέφτεσαι...
Χρόνιες αυπνίες, έτσι κι αρχίσω να σκέφτομαι αφού ξαπλώσω, το έχασα το παιχνίδι...
sum, οι σκέψεις πριν τον ύπνο δεν είναι πάντα επιλογή, αλλά αναγκαίο κακό κάποιες φορές... όταν είμαι κοντά σε deadline, όσο περισσότερο κοπιάζω τόσο περισσότερο δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Και χτυπάω κάτι 20ωρα δουλειάς... μούρλια!  :D

kuria

Παράθεση από: "heinrich"αυτοί που ροχαλίζουν σημαίνει πως έχουν πολλές έγνοιες και σκέφτονται κα στον ύπνο τους.. :D  :D  :D

αστα αυτα και τραβα να αφαιρεσεις τα κρεατακια και να διορθωσεις το διαφραγμα... α και να κοψεις τα πολλα μπαχαρικα το βραδυ...    :P  :P  :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

SoRta_FaiRytALe

Ενα αξεχαστο απογευμα στην Ιερα Οδο.. ]

barby

Ventouza

Giati kalo mou tavani, ton pairnei toso grhgora o ypnos?? :shock:

SurvivoR

egw otan gurnaw einai mera,opote exw 3enixtisei eite apo douleia eite apo e3odo...opote 8a eimai ptwma h liwma(spania) opote oxi o morfeas ,oute o agios petros dn prolabainei na er8ei  :lol:

616 Επισκέπτες, 1 Χρήστης