Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 288
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 264
  • Total: 264

πυρ γυνή και θάλασσα...

Ξεκίνησε από Sotis, Σεπτεμβρίου 16, 2006, 07:15:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

τι   φωτιά   την  αποφεύγεις ,  τι  θάλασσα  την  αποφύγεις , αλλα  τη γυναικα   δεν  μπορεί  να   τιν "αποφυγεις"  ποτε... :wink:  :wink:

barby

araxnoula

kai giati einai kako auto soti???

Anonymous

Λευτεράκο μπορείς να την αποφύγεις λε συ... γίνε ... γυναίκα..!!! ]

barby

[size=24][/size]ΒΡΕ ΓΩΓΩ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΙΔΕΕΣ

tzoylia

γίνεται όλοι γκέι τότενεςςςςςςςςςςς
και δεν μιλώ για σένα προσωπικά
γιατί να μας αποφύγετε?
δεν καταλαβαίνω!

Nikos28

Παράθεση από: "tzoylia"γίνεται όλοι γκέι τότενεςςςςςςςςςςς
και δεν μιλώ για σένα προσωπικά
γιατί να μας αποφύγετε?
δεν καταλαβαίνω!

Αν μπορούσαμε να σας αποφύγουμε, θα μιλούσαμε με τους θεούς.

Αλλά δεν μπορούμε...

See_Me

Λευτεράκο μου γιατί το λες καλέ  ]

Nikos28

Παράθεση από: "See_Me"Άρα για όλα λύση έχετε....αλλά παρόλα αυτά συνεχίζετε να μη μπορείτε να ζείτε χωρίς εμάς..και όταν το καταλαβαίνετε τρέχετε πίσω μας με τον εγωισμό σας για χαλάκι...ε, μετά τα θέλει ο πωπός σας με ό,τι θα τραβήξετε :twisted:  :twisted: [/b][/color]

Οι πραγματικοί άντρες δεν τρέχουν ΠΟΤΕ πίσω απο μια γυναίκα.

Ακόμα κι αν ο εγωισμός τους έχει γίνει ''χαλάκι''...

:wink:

See_Me

Παράθεση από: "Nikos28"Οι πραγματικοί άντρες δεν τρέχουν ΠΟΤΕ πίσω απο μια γυναίκα.Ακόμα κι αν ο εγωισμός τους έχει γίνει ''χαλάκι''...

Τότε μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ μια γυναίκα....

Κράτα γερά τον τίτλο του "πραγματικού άντρα" και καλό σας ύπνο τα 2 σας ]

Nikos28

Αν εσύ έχεις ταυτίσει την ''αληθινή αγάπη'' με την υποτέλεια, τότε τι να σου πω... Σε είχα για πιο έξυπνη!

Αν θέλεις κάτι να τρέχει απο πίσω σου, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς ένα pet shop!

Θα βρεις εκεί κάμποσα κανισάκια, γκριφονάκια κ.ο.κ... :wink:

Ρε τι άλλο θ' ακούσουμε... :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

See_Me

Βρε (φιλικό) Νίκο "μου",

δεν εννοούσα μια ζωή να τρέχετε πίσω μας, απλά που και που να το κάνετε...ξέρεις όλες τις ρομαντικές συμπεριφορές, όλες τις θυσίες, όλες τις αποδείξεις/επιβεβαιώσεις αγάπης... Μα γιατί τα παίρνεις όλα τόσο αλλόκοτα ]

Nikos28

Σε προσέχω καλό μου...  :wink:

Αλλά όταν γράφεις οτι ''τρέχετε πίσω μας με τον εγωισμό σας για χαλάκι'', τι συμπέρασμα περιμένεις να βγάλω;  :?:

Ακόμα κι αν με το ''τρέξιμο'' εννοείς την εκδήλωση ενδιαφέροντος, τότε πάλι έχω αντιρρήσεις...
Το ενδιαφέρον πρέπει να είναι αμοιβαίο και όχι μονομερές. Οπότε, ή ''τρέχουν'' και οι δύο ή πάνε για βρούβες και ησυχάζουν!  :P

Δεν ακολούθησα ποτέ κάποια συγκεκριμένη συμπεριφορά, συνειδητά τουλάχιστον...
Αντί για ''στρατηγικές'', ''σχέδια'' κλπ προτιμώ ν' αφήνω τα πράγματα να κυλούν και να εξελίσσονται φυσικά και αβίαστα.
Για να έχουν και αξία...  :wink:

See_Me

Παράθεση από: "Nikos28"Σε προσέχω καλό μου...  :wink:

Τώρα αυτό είναι για καλό]

Παράθεση από: "Nikos28"Αλλά όταν γράφεις οτι ''τρέχετε πίσω μας με τον εγωισμό σας για χαλάκι'', τι συμπέρασμα περιμένεις να βγάλω;  :?:

Να μη βιαστείς να βγάλεις συμπέρασμα ίσως...αυτό περιμένω

Παράθεση από: "Nikos28"Ακόμα κι αν με το ''τρέξιμο'' εννοείς την εκδήλωση ενδιαφέροντος, τότε πάλι έχω αντιρρήσεις...

Όχι που δε θα είχες (αντιρρήσεις)...αντιδραστικέ ]

Παράθεση από: "Nikos28"Το ενδιαφέρον πρέπει να είναι αμοιβαίο και όχι μονομερές. Οπότε, ή ''τρέχουν'' και οι δύο ή πάνε για βρούβες και ησυχάζουν!  :P

Αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου (που λέει και το άσμα)...αλλά επειδή δε μπορείς να τα έχεις όλα πάντα, αξίζει να προσπαθείς χωρίς να έχει ςσίγουρη τη νίκη και το έπαθλο ]

Παράθεση από: "Nikos28"Δεν ακολούθησα ποτέ κάποια συγκεκριμένη συμπεριφορά, συνειδητά τουλάχιστον...
Αντί για ''στρατηγικές'', ''σχέδια'' κλπ προτιμώ ν' αφήνω τα πράγματα να κυλούν και να εξελίσσονται φυσικά και αβίαστα.

Τουλάχιστον παραδέχεσαι ]

Παράθεση από: "Nikos28"φυσικά και αβίαστα.

Μου θυμίζεις τις αγγελίες στις εφημερίδες]
:lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Παράθεση από: "Nikos28"Για να έχουν και αξία...  :wink:

Η αξία είναι εντελώς υποκειμενική, γιατί τη "βάζουμε" σύμφωνα με την προσωπική μας κρίση ]

Nikos28

Παράθεση από: "See_Me"Αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου (που λέει και το άσμα)...αλλά επειδή δε μπορείς να τα έχεις όλα πάντα, αξίζει να προσπαθείς χωρίς να έχει ςσίγουρη τη νίκη και το έπαθλο ]

[/b][/color]

Σ' αυτό λέω να σταθώ λιγάκι...

Για πες μου κάτι: Γιατί να προσπαθήσω εγώ και να μην προσπαθήσει το ''έπαθλο'';

Ή γιατί, τέλος πάντων, να υπάρχει ''προσπάθεια''; Σε αγώνα δρόμου τρέχουμε;  :P

264 Επισκέπτες, 0 Χρήστες