Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 563
  • Total: 564
  • Leon

ΣΥΓΝΩΜΗ

Ξεκίνησε από ALANNTALON, Σεπτεμβρίου 17, 2006, 04:37:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

barby

[size=24][/size]ΜΠΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ

orxidea

Με μια συγνώμη, συγνώμη μα δε γίνονται και θαύματα
Με μια συγνώμη, συγνώμη μα δεν κλείνουν οι πληγές
Πονάνε ακόμη τα σωθηκά μου απ' τα δικά σου τραύματα
με μια συγνώμη,συγνώμη δε γιατρεύονται οι καρδιές
[/i][/color]

steelman

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ
ΠΟΥ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΛΗΓΩΣΑ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΘΕΛΗΜΕΝΑ
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΗ
ΣΥΓΝΩΜΗ

patos

thelw na pw ena terastio syggnwmi pou grafw me greeenglish

Athinoula

:lol: opou xreiazetai leo signomi..den to vlepo egoistika ka8olou!!!!..oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ALANNTALON

SYGNOMH POY SE PLHGONO........SYGNOMH POY DEN MPORO NA EIMAI OPOS ME 8ELEIS.......SYGNOMH POY EIMAI TOSO LIGOS.......SYGNOMH POY SAGAPAO TOSO POLY........S.Y.G.N.O.M.H

Titika_H_Gkavh

Παράθεση από: "ALANNTALON"SYGNOMH POY SE PLHGONO........SYGNOMH POY DEN MPORO NA EIMAI OPOS ME 8ELEIS.......SYGNOMH POY EIMAI TOSO LIGOS.......SYGNOMH POY SAGAPAO TOSO POLY........S.Y.G.N.O.M.H

[size=18]ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΥΧΕΡΗ, ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΤΟΣΟ ΤΡΥΦΕΡΑ ΛΟΓΙΑ???[/size]

anzelina

συγνώμη εαυτέ μου που για άλλοι μια φορά θα σε κάνω να υποφέρει..... με όλα αυτά τα μη και τα όχι που θα σου λέω.....

Titika_H_Gkavh

:hah:  :ncool:   :24:   :hah:   :rendeer:   :24:  :24:  :24:  :24:

ALANNTALON

SYGNOMH EAYTE MOY POY AFHSA GIA ALLH MI9A FORA NA PLHGO8EIS........

black_velvet

Χοχοχοχοχοχοχοχο!

Τι μου θύμισε τώρα αυτό το θέμα...............  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Michael_Design

[size=14]Έχει ειπωθεί ότι η δυσκολότερη λέξη στον κόσμο, είναι η λέξη συγνώμη. Αυτό πράγματι ισχύει καθώς για να ζητήσει κάποιος συγνώμη σημαίνει ότι θα ρίξει τον εγωισμό του και θα αναγνωρίσει ότι έσφαλε.
Αυτός που δεν ζητάει ποτέ συγνώμη, προφανώς πιστεύει ότι δεν σφάλει ποτέ. Επίσης όποιος δεν ζητάει συγνώμη ποτέ, προφανώς δεν τον ενδιαφέρει αν θα διατηρήσει καλές και ειρηνικές ανθρώπινες σχέσεις, πολύ απλά δεν πολυνιάζεται για τις σχέσεις του με τους συνανθρώπους του.
Απ’ την άλλη μεριά για τον άνθρωπο που ζητάει συνεχώς συγνώμη και μάλιστα για τα ίδια λάθη τα οποία συνεχώς επαναλαμβάνει, σημαίνει ότι ενεργεί χωρίς ικανότητα σκέψης και διάκρισης και δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του.
Έτσι ενώ είναι καλό το να ζητάμε συγνώμη όταν καταλάβαμε ότι σφάλαμε, είναι ακόμη καλύτερο κατόπιν και κατά το δυνατόν να διορθώσουμε το λάθος μας και να προσπαθήσουμε να μην επαναλάβουμε το ίδιο λάθος. Έτσι η συγνώμη θα αποδειχτεί έμπρακτα ειλικρινής και όχι απλώς μια προσπάθεια κουκουλώματος των λαθών μας.  
Όμως τελικά τι νόημα έχει να ζητούμε συγνώμη για τα λάθη μας όταν εμείς δεν είμαστε πρόθυμοι να συχωρέσουμε τα λάθη των άλλων;
Και πως θα απαιτούμε συγνώμη απ’ τους άλλους όταν εμείς πρώτα δεν έχουμε μάθει  να ζητάμε συγνώμη για τα λάθη μας;

[/size]

563 Επισκέπτες, 1 Χρήστης