Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 385
  • Total: 385

Εξομολόγηση

Ξεκίνησε από Skia, Σεπτεμβρίου 20, 2006, 01:49:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Skia

Καλημέρα καταρχήν και καλώς σας βρήκα .
Για να πω την αλήθεια δεν ξέρω γιατί σήμερα έχω την ανάγκη να μιλήσω και να μοιραστώ το … ας πούμε δράμα μου .Ίσως να μην έχει και καμία σημασία το γιατί τελικά . Ας μην σας κουράσω άλλο με τον πρόλογο όμως .
Εδώ και αρκετό καιρό το μυαλό μου δείχνει να έχει σταματήσει σε μια και μόνο σκέψη . Εκείνον !!! Η γνωριμία μας έγινε σε ένα chat . Στην αρχή έβρισκα ότι έχουμε απλά  μερικά κοινά σημεία επαφής χωρίς αυτό να έχει καμιά βαρύτητα για μένα  . Περνώντας οι μήνες η απουσία και οι ώρες που δεν είχαμε την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε ήταν αβάσταχτες . Έχουμε σταματήσει να μιλάμε πλέον δυστυχώς παρόλα αυτά δεν μπορώ να τον βγάλω απ τη σκέψη μου . Είναι τόσο έντονα αυτά που αισθάνομαι που σχεδόν με τρομάζουν . Γιατί αφορούν ένα άτομο που ουσιαστικά δεν γνωρίζω . Τυχαία αν περάσει από δίπλα μου δεν θα ξέρω ότι είναι εκείνος . Κι όμως . Ώρες - ώρες νομίζω πως θα μπορούσα να κάνω την μεγαλύτερη τρέλα του κόσμου για να τον αποκτήσω .
Προσπαθώ να τα μεταφέρω όσο πιο επιγραμματικά γίνεται αν και επιθυμία και  λαχτάρα μέσα μου είναι ποταμός .

Άραγε με σκέφτεται καθόλου ? Ας ήξερα αυτό έστω ….

LoVe_DePy

Skia poly omorfi i exomologisi sou alla exw kai kapoia erwtimata...

]

385 Επισκέπτες, 0 Χρήστες