Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 325
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 346
  • Total: 346

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεκίνησε από manager, Σεπτεμβρίου 25, 2006, 12:17:22 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

manager

ΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ/ΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ,ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ.

fmas

Γυναικείο Μπάσκετ.......

Μεγάλο θέμα και ώρες - ώρες μεγάλο γέλιο.... Και εγώ το ζω μέσα από τον χώρο καθότι Διαιτητής Τοπικών Κατηγοριών στην Θεσσαλονίκη.....

Κάποιες ομάδες παίζουν καλά κάποιες όμως είναι για τα πανυγύρια... Το γέλιο το μεγάλο είναι όταν κάνουν φάουλ η μία στην άλλη.... Από ελαφριές σφαλιάρες μέχρι και που κοντεύουν να ξεμαλλιαστούν..... Από γλώσσα δε άλλο πράγμα... Δεν θα ξεχάσω αγώνα που είχα μια παίκτρια που ζητούσε συνέχεια Φάουλ, χωρίς να της γίνετε φυσικά, και αφού μετά από συνεχόμενες συστάσεις να μην διαμαρτύρεται έφαγε τεχνική ποινή, όση ώρα επικοινωνούσα (κοινώς έδειχνα) με την γραμματεία για να την χρεώσω την τεχνική ποινή αυτή πέρασε πίσω από την πλάτη μου και μου έδωσε την γνωστή εύχη αι και........... Αν και ήθελα να της χρεώσω και δεύτερη Τεχνική τελικά γέλασα και απομακρύνθηκα.......

manager

ta idia geloia pragmata poy anafereis ginontai kai sto antriko file moy,aplos esy ta vlepeis gelia giati einai gynaikes...

to oti den einai psila to gynaikeio basket ftaiei i omospondia poy den to stirizei...ligo stiriksi pire i ethniki kai eidame 7 thesi stin olympiada kontrarontas sta isa tin yperdynami rosia,kai xalari prokrisi sto eurobasket to kalokairi stin italia...

na min ksehaso ta dyo synexomena final 4 toy sporting to 93-94 kai to final 4 poy eftase o daal to 2003 sto fiba cup...

fmas

Δεν είπα ότι είναι γελοία..... Απλά ώρες ώρες σε πιάνουν γέλια από το στυλ τους.... Το οποίο είναι απλά διαφορετικό...... Σίγουρα τα ίδια και χειρότερα γίνονται στα αντρικά απλά μας φαίνετε διαφορετικό και όχι γελοίο γιατί παίζουν γυναίκες..... Στις μεγάλες ομάδες γίνεται πολλή σοβαρή δουλειά και μάλιστα μου έτυχε να σφυρίξω αγώνα επίδειξης γυναικείου μπάσκετ με παίκτριες της Α1 και Α2 και πραγματικά έπαθα πλάκα... Ούτος ή άλλως νομίζω διευκρίνισα σε ποιές κατηγορίες αναφέρομαι....

Η πορεία της Εθνικής Γυναικών είναι σημαντική και τα κορίτσια πραγματικά προσπαθούν να φτάσουν το αντρικό επιπέδο απλά θέλει πολλή κούραση και υπομονή...

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Brasidas

DEN KSERW TI LETE ESEIS
ALLA EMENA ME SINARPAZEI H IDEA NA BLEPW 10 GINEKES OLES PANO APO 1,80 IPSOS NA TREXOUN ME SORTSAKIA PANO KATO

KI AS MH PETIXENOUN TO KALA8I

KAI AS RIXNOUN KAI KANA GALIKO STON DIAITITI

Athinoula

fisika oti kanoun oi gunaikes einai gelio kai oti oi andres einai super e?

epeidh epeza kai ego basket arketa xronia 8eoro oti den einai eugeniko na to leme auto.

to gunaikio basket einai ena a8lhma san ola ta alla...se opion aresei safos.

346 Επισκέπτες, 0 Χρήστες