Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 590
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 506
  • Total: 506

Kερατον το βερνικωμένον....

Ξεκίνησε από heinrich, Σεπτεμβρίου 25, 2006, 05:03:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

τζεζ, να σε ευχαριστήσω για το «με εκτίμηση»
και ακολούθως να σου πω, πως αν κάνω την ζώνη στο θρύλο θα πάρει την πρώτη ευρωπαική του νίκη, εκτός γιατί πάλι 3 τμχ προφητεύω για σήμερις

kuria

τωρα πραγματικα... εχω μια απορια... γιατι οταν ημουν μικρη η μανα μου με ελεγε κερατο βερνικωμενο;

οποτε κι αν την ρωτησα μου απαντησε:  "σε λεω γιατι εισαι"
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

ALANNTALON

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ..ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.........ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΦΙΛΙΕΣ....ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ 8Α ΠΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ...ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ........ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΗΠΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ 8Α ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ...................

heinrich

ξανανέβασα αυτό το τόπικ με αφορμή ενός άλλου περί φιλίας

voliwtisa

goneaway

επειδη και γω εχω ενα φιλαρακι που του ετυχε αυτο που περιγραφεις, και του το ειπε του φιλου του οτι η κοπελια του ειναι και αλλου και του την επεσε.

Οταν ο φιλος του ζητησε τα ρεστα απο την κοπελια, δεν ξερω πως, αλλα γυρισε την ολη κατασταση κατα του κολλητου, λεγοντας οτι αυτος της την επεσε.....και ετσι χαλασε μια φιλια.

Αυτο βεβαια γιατι η κοπελια προφανος το ειχε χρυσο και τον τραβαγε και απο την μυτη....θα ηθελα ομως να μην λεμε οτι ολα τα δακτυλα ειναι ιδια.
Οτι υπαρχουν τετοιες γυναικες υπαρχουν αλλα μην τα ισοπεδονουμε ολα :roll:

heinrich

εγω λέω τι κάνεις στην συγκεκριμένη περίπτωση

και βάλε καμμιά λεξούλα στην κρεμάλα......ξεροσταλιάσαμε

Jezebell

Σου δωσαμε τις επιλογες Χαϊλ
Επισης βεβαια μπορεις :arrow: να τον παιρνεις ανωνυμα τηλεφωνα και να τον λες κερατουκλη :arrow: να του χαρισεις τον δισκο με το παρε τηλεφωνο τον κερατα :arrow: να τον παροτρυνεις να ντυθει ταρανδος τα Χριστουγεννα...

heinrich

πειράζει που θελω να ακύσω και άλλες επιλογές εκτός από τις δικές σου?
Θέλω να κάνω τοπ τεν όπως η αλάβαστρο

Jezebell

Επειδη εισαι στριμμενος δεν σου απαντανε!!!
Επισης σου απαντησαμε σοβαρα πως 2 επιλογες εχεις και εξαρτωνται απο την εμπιστοσυνη που εχεις στην φιλια σας.
Η του τα λες(που το θεωρω το πιο εντιμο)
Η περιμενεις να του περασει και να το δει μονος του

heinrich

λες πραγματικά να υπάρχει και τρίτη?

heinrich

αυτή την ερώτηση έκανα και εγώ.. μου απαντάς με την ίδια την ερώτηση?

Jezebell

Εχει περασει πολλη ωρα απο την τελευταια δοση?

heinrich

εχεις ξαναδιαβάσι τι ρωτάω?

Alabastro

xaxaxaxa stayroulaaaaa xaxax axa :24:  :24:  :24:  :24:
kai na apantiso tora sto erotima afou prota kseligothika apo ta gelia me thn apantish ths stayroulas...

Ego den anakateyomai se ksena spitia... an theloun na to xalasoun as to kanoun aytoi pou to eftiaksan diladi monoi tous... ego mouga sthn strouga.... an kai isos na kouventiaza ligaki me ton (mpermpanti) giati kamia fora ...den einai ola opos fenonte... :wink:  :!:

506 Επισκέπτες, 0 Χρήστες