Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 261
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 193
  • Total: 194
  • Leon

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟ

Ξεκίνησε από snoopy, Μαΐου 20, 2004, 02:08:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

snoopy

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟ

Παράθεση--------------------------------------------------------------------------------
 Ένας τύπος μπαίνει σπίτι του βιαστικά και σκοτώνει τη γυναίκα του (αγανακτισμένος πιθανόν). Αμέσως μετά παίρνει το αμάξι του και φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Ικανοποιημένος καθώς ήταν ανοίγει το ραδιόφωνο, ακούει όμως κάτι και ατάραχος βγάζει το όπλο του από το ντουλαπάκι και αυτοκτονεί.
--------------------------------------------------------------------------------

ΓΙΑΤΙ;

snoopy

Απαντώ μόνο σε ερωτήσεις που επιδέχονται απάντηση μονολεκτική. Ναι ή όχι έτσι ώστε να χτίσετε μέσα από ερωτήσεις την ιστορία και να απαντήσετε στο ερώτημα

snoopy

8A KANEI KANEIS THN ARXH? :shock:  :shock:

Teo

:twisted: .....ήταν μερα η νυχτα; :twisted:

snoopy

Παράθεση από: "Theodore Giannopoulos":twisted: .....ήταν μερα η νυχτα; :twisted:

den exei simasia

galileo001

να το παιξω εξυπνος ??? :D  :D

Anonymous

Ακούει από το ράδιο ότι η ασφαλιστική εταιρία που ήταν ασφαλισμένη η σύζυγος του για ένα πολύ μεγάλο πόσο κήρυξε πτώχευση επειδή είχαν επενδύσει όλα τους τα χρήματα σε μετοχές παραγωγής καφέ στην Βραζιλία......... ]

:shock:

snoopy

Παράθεση από: "KostasD33"Ακούει από το ράδιο ότι η ασφαλιστική εταιρία που ήταν ασφαλισμένη η σύζυγος του για ένα πολύ μεγάλο πόσο κήρυξε πτώχευση επειδή είχαν επενδύσει όλα τους τα χρήματα σε μετοχές παραγωγής καφέ στην Βραζιλία......... ]

axaxaxaxaxa oxi!

snoopy

Παράθεση από: "galileo001"να το παιξω εξυπνος ??? :D  :D

pes vre...ti rwtas?

galileo001

να τραγουδησω μηπως

άλλοθι δεν εχεις αλλοθι ....................

:D  :wink:

snoopy

Παράθεση από: "galileo001"να τραγουδησω μηπως

άλλοθι δεν εχεις αλλοθι ....................

:D  :wink:

8es na dwseis thn apanthsh tragoudista???? giati to "άλλοθι δεν εχεις αλλοθι ...................."dhlwnei oti vrikes thn apanthsh.....

galileo001

αγαπητό μου snoopy  :D  :D

ήταν ο πρωτος γριφος που ειχα βαλει στο παλαι ποτε dc και δεν ειναι δικαιο να δωσω εγω την απαντηση.

παντως ειναι απο τους πιο ωραιους ( τουλαχιστον η απαντηση του ) γριφους

βεβαια δεν με επεισε οτι η θεση του θα επρεπε να ειναι στην ψυχολογια

λοιπον ο τυπος αυτοκτονησε γιατι δεν ειχε πλεον αλλοθι

οποιος θελει ας πει την συνεχεια
εγω ειπα πολλα

:D  :D

αν βρεις κι αλλους βαλτους στο θεμε με τους γριφους να τους εχουμε συγκεντρωμενους  :D

snoopy

Παράθεση από: "galileo001"αγαπητό μου snoopy  :D  :D

ήταν ο πρωτος γριφος που ειχα βαλει στο παλαι ποτε dc και δεν ειναι δικαιο να δωσω εγω την απαντηση.

παντως ειναι απο τους πιο ωραιους ( τουλαχιστον η απαντηση του ) γριφους

βεβαια δεν με επεισε οτι η θεση του θα επρεπε να ειναι στην ψυχολογια

λοιπον ο τυπος αυτοκτονησε γιατι δεν ειχε πλεον αλλοθι

οποιος θελει ας πει την συνεχεια
εγω ειπα πολλα

:D  :D

αν βρεις κι αλλους βαλτους στο θεμε με τους γριφους να τους εχουμε συγκεντρωμενους  :D

galileo...den eixa upopsin gia to dc....akuross tote o grifos...:(

Anonymous

Παράθεση από: "snoopy"
Παράθεση από: "KostasD33"Ακούει από το ράδιο ότι η ασφαλιστική εταιρία που ήταν ασφαλισμένη η σύζυγος του για ένα πολύ μεγάλο πόσο κήρυξε πτώχευση επειδή είχαν επενδύσει όλα τους τα χρήματα σε μετοχές παραγωγής καφέ στην Βραζιλία......... ]

axaxaxaxaxa oxi!

Γιατί όχι καλέ...... ]

snoopy

re ksekolla apo ta lefta leme!!!!

193 Επισκέπτες, 1 Χρήστης