Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 255
  • Total: 256
  • Leon

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΨΕΜΑ ;;;;;;

Ξεκίνησε από steelman, Σεπτεμβρίου 26, 2006, 12:28:42 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

steelman

ΣΠΑΝΙΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ.
ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ,ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ.ΙΣΩΣ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΦΤΑΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΨΕΜΑ ;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ;;;;;
ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ;;;;
ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΑΠΛΟ
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΘΑΒΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΓΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΟΤΑΝ ΙΔΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΣΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ.
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ (ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ) ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΕΤ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΔΩ.
ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ (ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ) ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ.ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ.ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΟΥΣΙΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΝΙΚΝΕΙΜ ,ΟΧΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΑ.
ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
ΕΓΩ ΛΕΩ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ.
ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ , ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ,ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΝΟΣ ΠΑΡΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.
ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΣΑΤ.

SoRta_FaiRytALe

:cheers:  :salut:[size=24] ΕΥΓΕ[/size]

barby

heinrich

αρχίζεις και πιάνεις το νόημα μεγάλε....
welcome

Jezebell

"Μικρε μου" Γιαννη
αν θεωρειςπως δεν θα ακουσεις ψεμματα και μαλιστα απο τα καλα που σε κανουν να χανεις και ο ιδιος την αληθεια μου φαινεται πως εισαι η φρικτα ρομαντικος η χαζος και το 2 το αποκλειω
Κακως χαλιεσαι ετσι..σε ενα "κοσμο" που μπορεις να κρυψεις ακομα και την καθημερινη σου μασκα πισω απο ενα νικ η εναν Η/Υ τοτε ολα ειναι πιθανα.
Κρατα αυτα που αξιζουν και μην ασχολεισαι με οσα σε νηφαλιοτητα δεν θα εφτυνες καν
Με εκτιμηση
Σταυρουλα

gabriella

ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΗ,
ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΓΑΠΑΝΕ,
ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΟΝΑΝΕ,
ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΛΑΝΕ,

ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΛΕΕΩ ... ΔΩΡΟ ΘΕΟ.
ΛΕΓΕΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΣΥΜΠΟΝΙΑ  ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ.

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ,
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ,

ΜΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΙΛΙΑ,
Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΤΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΟΛΑ.... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ.

ΣΥΝΗΘΟΣ ΛΕΩ  ..... ΖΩΗ ΔΙΧΩΣ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ.....

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ.
ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΗ

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ......ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ :flower:

lacta

Γιάννη ή Φάνη ή steelman ή...ή...,
Συνήθως καταφερόμαστε κατά του ψέματος και των ψευτών κατά συνήθεια, μόνο που περιοριζόμαστε σε αυτά τα ψεύδη που εισπράττουμε και όχι σε εκείνα που απευθύνουμε στους άλλους. Ίσως δεν θα έπρεπε να ξεχνάμε ότι και το ψέμα και η αλήθεια έχουν δύο όψεις, όπως όλα τα νομίσματα άλλωστε.

Σκέφθηκες ποτέ όμως πόσο βολικό είναι να χαρακτηρίζεις κάτι ως "ψέμα", προσπαθώντας να καλύψεις εσύ μ' αυτόν τον τρόπο την ανεπάρκειά σου να κατανοήσεις την πραγματικότητα;

Εγώ, πάντως, στο μόνο βέβαιο συμπέρασμα που έχω καταλήξει είναι ότι ο ψεύτης ποτέ δεν παραδέχεται το ψεύδος του και ο ειλικρινής ποτέ δεν έχει την ανάγκη να διαλαλήσει την ειλικρίνειά του

heinrich

ο από πάνω όροφος έδωσε μια άλλη και σωστή κατά την ταπεινή πάποψη διάσταση στο θέμα (δις κιόλας).
Tι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Mου κάνει λίγο από εκείνο το ρητό «η ιστορία γράφεται από τους νικητές». Iσως η αλήθεια να γράφεται και αποδίδεται από τους δυνατότερους ή τους σωστά διασυνδεδεμένους

asimenia

ΠαράθεσηΊσως δεν θα έπρεπε να ξεχνάμε ότι και το ψέμα και η αλήθεια έχουν δύο όψεις, όπως όλα τα νομίσματα άλλωστε.

Ακριβώς lacta και ο καθένας παρουσιάζει την όψη που τον εξυπηρετεί
κάθε φορά!

ΠαράθεσηΕγώ, πάντως, στο μόνο βέβαιο συμπέρασμα που έχω καταλήξει είναι ότι ο ψεύτης ποτέ δεν παραδέχεται το ψεύδος του και ο ειλικρινής ποτέ δεν έχει την ανάγκη να διαλαλήσει την ειλικρίνειά του

Εδώ και αν θα συμφωνήσω!

Όταν θα διαπιστώσουμε λοιπόν, οτι κάποιος ισχυρίζεται πως είμαστε ανειλικρινείς, ενώ ξέρουμε οτι ΔΕΝ είμαστε, ποιός ο λόγος να ασχοληθούμε να αποδείξουμε οτι ο ελέφαντας χωράει απ την τρύπα της βελόνας;

Yπάρχει και κάτι χειρότερο απ το να λές ψέμματα στους άλλους][/i][/color]

LoVeDePy

heinrich

ναι ρε ντέπυ, εγώ λέω να σου στείλω και τη φορολογική μου δήλωση. Aφού το παλικάρι άνοιξε τόπικ, με αυτόν ασχολούνται. Kαι για να ασχολούνται πάει να πει πως κάτι τρέχει. Kαι το μόνο που τρέχει εκτός της μύτης της καστανής είναι πως τα κορίτσια τα λένε και εκτός α33

LoVeDePy

Παράθεση από: "heinrich"Kαι το μόνο που τρέχει εκτός της μύτης της καστανής είναι πως τα κορίτσια τα λένε και εκτός α33

Tha symfwnhsw apolyta........ ]

steelman

ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΘΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
ΜΑΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΣΤΙΚΑΝ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ,ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΑ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ.
ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ.
ΑΣ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ.ΑΛΛΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ.
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ.
ΟΣΟΙ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΜΙΛΑΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ , ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΣΑΤ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Anonymous

Το να μην χαλιόμαστε όπως είμαι και η Σταυρούλα είναι το καλύτερο, έλα όμως που ότα ακούς όλα αυτά σε πιάνει το κάτι της σου και δεν το αντέχεις.
Άνθρωποι είμαστε πως να το κάνουμε.
Αλλά σαν άνθρωποι, έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε αλλά και να καταστρέψουμε. Και κάπου εδώ έχω μια απορία. Αφού όλα τα κάνουμε εμείς οι άνθρωποι γιατί μας προκαλεί εντύπωση το κάθετι ?

asimenia

Αγαπητή LoveDepy,
Όταν βρέθηκα πριν λίγες εβδομάδες στην συγκέντρωση του a33 – που ήσουν κι εσύ εκεί - πραγματικά χάρηκα  πάρα πολύ για την αναπνοή ποιότητας που υπήρχε, για την ανθρώπινη ζεστή αγκαλιά του ιδιοκτήτη, για τον κόσμο και τις παρέες που συγκέντρωνε .
Υπήρξε αυτή η συγκέντρωση αφορμή για να γνωρίσω αξιόλογα άτομα, και πραγματικά οφείλω ένα ευχαριστώ στον δημιουργό του  για την φιλοξενία που μου παρέχει.
Άρα δεν μιλάω πίσω από την μάσκα της ανωνυμίας ούτε έκρυψα ότι με ορισμένα άτομα τα λέω κι εκτός του a33, όπως κι ο καθένας από εμάς. Eίμαι η ΣΤΕΛΛΑ.

Αλλά μην ξεχνάς ότι,
Aυτός ο  χώρος φτιάχτηκε για να κλείσει τα παράπονά μας, τις διαφορετικές απόψεις μας. Είναι ο χώρος που ελεύθερα μπορεί ο καθένας μας να εκφραστεί και να τολμήσει να βγάλει παρά έξω όποια  ανησυχία του σχετικά με τα δρώμενα αυτού του χώρου.

H  απάντησή μου αφορούσε την τοποθέτηση της lacta. Όσο για την απορία μου πιστεύω ότι ήταν εύλογη όταν οι πριν από εμένα τον αποκαλούν με διαφορετικά ονόματα. Γυναικεία περιέργεια βλέπεις..

Εύστοχη η παρατήρησή του heinrich.

Γλυκέ μου steelman,
Διακρίνω μία στάση πανικού και πρόκλησης για απολογισμό… Αν δεν κάνω λάθος δεν στο ζήτησε κανείς…Για ποιες μύγες και μυγιάσματα λες? Απλά στο θέμα σου κάνουμε τις δικές μας τοποθετήσεις… Άσε να λένε… Ο καθένας από εμάς έχει ΙΔΙΑΝ Αντίληψη για το άτομό σου…

Το a33 είναι μια μικρή κοινωνία ελεύθερης έκφρασης …

Το a33 είναι ένα ζωντανό πλάσμα…

Φιλικότατα
Στέλλα (asimenia)

255 Επισκέπτες, 1 Χρήστης