Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 213
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 242
  • Total: 242

Άλλο ένα τεστάκι για να σκεφτείτε το Σαβ/κο!!!!!!

Ξεκίνησε από Soula_1, Οκτωβρίου 07, 2006, 11:04:53 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Soula_1

Άλλο ένα τεστάκι για να σκεφτείτε το Σαβ/κο!!!!!!

Αγοράζετε ένα τεύχος ενός μεγάλου εβδομαδιαίου περιοδικού και το παίρνετε σπίτι!     Με ποιο τρόπο το διαβάζετε...?

1.Διαβάζετε ένα ένα τα θέματα του περιοδικού με τη σειρά, από την αρχή μέχρι το τέλος!
2.Πηδάτε κατευθείαν στα άρθρα που εξαρχής σας ενδιαφέρουν και διαβάζετε μόνο αυτά!
3.Ξεφυλλίζετε όλο το περιοδικό και διαβάζετε ότι σας φαίνεται κάπως ενδιαφέρον!
4.Αφού η δομή της ύλης είναι ίδια κάθε μήνα, διαβάζετε τις στήλες που πάντα συνηθίζετε να διαβάζετε!

Περιοδικό=Οικονομικά...????

Ναι, ναι...!Ο τρόπος που διαβάζετε το περιοδικό δείχνει πώς χειρίζεστε τα οικονομικά σας!!!

Υ.Γ.  Καλό Σαβ/κύριακο  :)

starenia

Σουλα,

το (3) ειναι το καλυτερο για μενα!

Σμουτσες!!!!!!!!!   :D  :D  :D  :D

Enia

Κι εγώ το τρία θα πω...

(αυτή η από πάνω με αντιγράφει ή εγώ την αντιγράφω?  :roll: αρχίζω να παθαίνω μια ταύτιση :tongue: )

black_velvet

Εμένα που δεν με καλύπτει καμία από τις 4 πιθανές απαντήσεις;;; Ν'ανησυχώ γιατρέ μου;;;    ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

ena_megalo_keno

το τρία ................. :roll:  :?

Enia

Πες μας ποια είναι η πέμπτη επιλογή σου βρε μαυρούλα, γιατι με μπέρδεψες...  :roll:

Sara

να σας πω?
Να βαλουμε στο 5 ] :roll:

Sara

τωρα εφαγα πετριά.. ]

γκρ@#$$!#!%^ :evil:
πρέπει να βρω λεφτα..
να αγορασω περιοδικα
και να μαθω να τα ξεφυλλιζω ορθα
ε?ε?ετσι παει?
αν θελω να χω λεφτα..

eloy

Διαλέγω αυτήν με το πήδημα
(των σελίδων)

joking

κι εγώ με το 3 πάω

(αν και συνήθως διαβάζω πρώτα τα θέματα που μου τράβηξαν την προσοχή στο εξώφυλλο και μετά ξεκινάω με το 3)

]

black_velvet

Παράθεση από: "Enia"Πες μας ποια είναι η πέμπτη επιλογή σου βρε μαυρούλα, γιατι με μπέρδεψες...  :roll:

Συνδυασμός επιλογών είναι enia... κι αυτός πάλι εξαρτάται από τα κέφια μου.

Γενικά, ξεκινώ από τα άρθρα που με ενδιαφέρουν περισσότερο και μετά αρχίζω το ξεφύλλισμα για τα υπόλοιπα. Χωρίς συγκεκριμένη σειρά όμως. Μπορεί να ξεκινήσω από την αρχή, να πάω μετά στο τέλος, ύστερα να ξεφυλλίζω γενικώς και αορίστως και να σταματώ σε ό,τι μου τραβήξει το μάτι... Ή μπορεί και να πιάσω και να το "ξεκοκκαλίσω" από την αρχή μέχρι το τέλος!

Τι να σε πω! Άβυσσος η ψυχή.... ;-)  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Alabastro

kai go vre soula mou apo to telos diavazo to periodiko  :? pes mou ayto ftaiei pou to TEBE tha me ......... kai oi kartes tha me fane??

Soula_1

Περιοδικό=Οικονομικά...????
Ναι, ναι...!Ο τρόπος που διαβάζετε το περιοδικό δείχνει πώς χειρίζεστε τα οικονομικά σας!!!

Λοιπόν...
1.Ξέρετε ακριβώς πώς διαθέσατε και το τελευταίο σεντ!!Δεν το κάνετε αυτό επειδή η οικονομία ή η οργάνωση τως εξόδων σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα.Το κάνετε για να νιώθετε σιγουριά!Δεν θέλετε να χάνετε χρήματα και γι'αυτό γνωρίζετε ακριβώς τα έσοδα και τα έξοδά σας!

2.Είστε σαν ένα τρύπιο καλάθι!!!!!Ξοδεύετε όλα σας τα χρήματα με το παραμικρό και όλο λέτε ότι θα κάνετε οικονομίες!!!Και αν το καταφέρετε ποτέ αυτό, μετά από λίγο τις ξοδεύετε και αυτές!!!

3.Θεωρείτε ότι είστε οικονόμοι!Δεν ξοδεύετε όλα σας τα χρήματα και πάντα έχετε κάποιες οικονομίες για περίπτωση ανάγκης!Πάντα είστε μέσα στα όρια!Μήπως να χαλαρώνατε λίγο...?Περάστε καλά και ας ξοδέψετε και κάτι παραπάνω!!!

4.Μπορεί η ζωή σας να αλλάζει αλλά εσεις ξοδεύετε πάντα τα λεφτά σας με τον ίδιο τρόπο!Ακόμη και το λαχείο να σας έπεφτε, τα ίδια πράγματα θα κάνατε και θα ψάχνατε για προσφορές!Ακόμη και να πεθαίνατε της πείνας, θα πέρνατε πανάκριβα ρούχα!!!Νομίζω ότι πρέπει να το κοιτάξετε αυτό...

joking

Παράθεση από: "Soula_1"Περιοδικό=Οικονομικά...????

Λοιπόν...

3.Θεωρείτε ότι είστε οικονόμοι!Δεν ξοδεύετε όλα σας τα χρήματα και πάντα έχετε κάποιες οικονομίες για περίπτωση ανάγκης!Πάντα είστε μέσα στα όρια!Μήπως να χαλαρώνατε λίγο...?Περάστε καλά και ας ξοδέψετε και κάτι παραπάνω!!!

χαχαχαχαχα!!!

το άλλο με τον ... Τοτό στο ναυτικό, το ξέρετε??

οικονόμα εγώ?  που οι τσέπες μου είναι μονίμως τρύπιες? και ο λογαριασμός στην Τράπεζα υπό του μηδενός?

χαχαχαχα!!!   να'σαι καλά!!!  πολύ διασκέδασα!!!

:D   :D   :D

heinrich

βρε joking δεν το βλέπεις το πράγμα από την σωστή του γωνία.
Eισαι πολύ οικονόμα γυναίκα απλά βγάζεις λιγότερα από το ποσό έχεις θέσει ως πλαφόν για να αρχίσεις αποταμίευση. Στο λέω γιατί ξέρω.  :D  :D

242 Επισκέπτες, 0 Χρήστες