Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 347
  • Total: 348
  • Leon

Γιατί ο Θεός δεν μας δίνει πάντα ό,τι ζητάμε;

Ξεκίνησε από orxidea, Οκτωβρίου 12, 2006, 12:17:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

orxidea

*Ζήτησα υγεία για να κάνω πιο σπουδαία πράγματα. Μου δόθηκε ασθένεια για να κάνω καλύτερα πράγματα.

*Ζήτησα από το Θεό δύναμη για να πετύχω. Μου δόθηκε αδυναμία για να μάθω να υπακούω.

*Ζήτησα πλούτη για να είμαι ευτυχισμένος. Μου δόθηκε φτώχεια για να γίνω σοφός.

*Ζήτησα θέση και δόξα από τους ανθρώπους. Μου δόθηκε αποτυχία για να καταλάβω την ανάγκη μου για το Θεό.

*Ζήτησα αγαθά για να τα απολαύσω στη ζωή. Μου δόθηκε ζωή για να απολαύσω όλα τα αγαθά.

Δεν πήρα τίποτα απ' ότι ζήτησα, αλλά πήρα καθετί που έλπιζα. Παρά την αναξιότητά μου, οι προσευχές μου απαντήθηκαν.

Είμαι ο πιο πλούσια ευλογημένος άνθρωπος!

Ο Θεός πάντοτε κάνει το καλύτερο για μας. Ακόμα κι όταν δεν παίρνουμε αυτό που θέλουμε, μας δίνει εκείνο που χρειαζόμαστε.
[/color]

Jezebell

Κατα ενα μερος συμφωνω με μια διαφορα
Δεν πιστευω πως ο Θεος μας δοκιμαζει....μονο μας φροντιζει
Μας αφησε την επιλογη και αυτη ειναι ισως η μονη του δοκιμασια
Ο Θεος δεν στελνει αρρωστιες αποτυχιες μοναξια κτλ εμεις με τις επιλογες και τον τροπο ζωη μας τα προσκαλουμε οσο και αν ακουγεται περιεργο.
Με εκτιμηση
Σταυρουλα

energizer

...ποσο σιγουροι ειμαστε οτι μας ακουει  :?:
 :lol:
...& αν ακουει οφειλει να μας απαντησει ή & να μας ικανοποιησει  :?:
 :wink:
...προσανατολιζομαι στο δογμα...αν υπαρχει & ειναι πανσοφος & δικαιος σιγουρα δεν μας αξιζει ουτε ενα σημαδι του  :!:
 :cry:

black_velvet

Μας έδωσε τις δυνατότητες και το μυαλό....

Μας έδειξε τον τρόπο...

Και μας άφησε ελεύθερους!

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Shadowlord

...για σπασιμο..! :twisted:  :P  :P  :P

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

la_luce

Ο Θεός... υπάρχει μέσα μας...
Μας δίνεται γιατί το θέλουμε...
Κ αυτό που έχουμε... είναι απλά η επιλογή μας...

Shadowlord

Γιατι ρε γμτ...????Να μας τα εδινε και ολοι θα ηταν ευτυχισμενοι..Η τουλαχιστον να εδινε σε εμενα ο,τι ζητουσα να ημουν εγω..!!Μην τα θελουμε και ολα :P  :lol:

heinrich

τελικά αυτό το μαύρο βελούδο τα λέει πολύ καλά
την έχω παρακολουθήσει

bastet

Ο ΘΕΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ (ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΜΟΝΑ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ) ΜΑΣ ΕΠΛΑΣΕ ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΙ ΟΜΟΙΩΣΗ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ.
ΜΑΣ ΕΠΛΑΣΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΜΑΣ (ΣΩΜΑ-ΨΥΧΗ-ΠΝΕΥΜΑ) ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΑΜΕ (ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ).
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑΨΕΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΛΕΗΜΩΝ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΝΑΑΑΑ (ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ!!!) ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΜΕ ΤΟ ΤΟΥΒΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ  ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΚΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ!!!

Υ.Γ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΑΡΗ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΡΝΙ ΚΙ ΑΥΓΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ!!!

koukoutso

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΩ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ;;;;;;;

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :x  :x  :x

kap

γιατί ότι ζητάμε δεν είναι απαραίτητα αυτό που χρειαζόμαστε

Rakendytos

Γιατι δεν εχει χιουμορ..

anzelina

γιατι αμα ειχαμε αυτα ολα που ζηταμε ....και θελουμε θα ηταν αχαρη πολυ η ζωη μας  :roll:  :roll:  :roll:

xhmeia

Παράθεση από: "Shadowlord"Γιατι ρε γμτ...????Να μας τα εδινε και ολοι θα ηταν ευτυχισμενοι..Η τουλαχιστον να εδινε σε εμενα ο,τι ζητουσα να ημουν εγω..!!Μην τα θελουμε και ολα :P  :lol:

συναδελφε δεν νομιζω οτι θα ημασταν ευτυχισμενοι
οι ανθρωποι ειμαστε  αχαριστοι
δεν εκτιμας τη χαρα, αν δεν γνωρισεις τη λυπη
δεν εκτιμας την ευτυχια, αν δεν εχεις γνωρισει τη δυστυχια
δεν εκτιμας την υγεια, αν δεν αρρωστησεις
δεν εκτιμας το καλο, αν δεν γνωρισεις το κακο
ολα τα καλα τα θεωρουμε δεδομενα( κ θελουμε κ αλλα κ αλλα...)  και δεν φροντιζουμε να τα εκτιμουμε πριν τα χασουμε......οταν τα χασουμε τοτε παλευουμε γ αυτα

347 Επισκέπτες, 1 Χρήστης