Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 169
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 251
  • Total: 251

Φαντασιώσεις

Ξεκίνησε από Atma, Μαΐου 23, 2004, 08:46:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

mE_kiNkY

ΑΤΜΑ ....ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΣ ΚΡΥΦΗ !!!! ΚΑΡΑΛΟΟΟΟΛ....

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΤΖΙΝΙ ...ΜΕ ΦΩΝΑΞΑΤΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΑ...ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ΠΑΡΟΝ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΩΝ ..ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΡΕΛΛΩΝ...ΑΠΙΑΣΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝ...ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΚΟΡΩΝ...Ο ΕΝΑΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΚΙΝΚΑΡΟΣ Ο ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΗΜΙΘΕΟΣ........

Atma

kinki

οταν λαλησει η κότα τρεις φορες θα εμφανίζεσαι :P

δεν επιτρεπεται να λειπεις
επιτακτικη αναγκη να σαι δω
φωναξτε μου και την τριστανα

θα με υποστειτε δεν ειμαι καλα :cry:

Atma

και γιατι 959 ατομα ειδαν το θεμα και απαντησαν μονο 70+?

σας αρεσει το ματι απο κλειδαροτρυπα?

να το χω στα υποψη μου αυτο :P

mE_kiNkY

moy aresei to mati se oles tis diastaseis,,staseis...fraseis...ρογμες..ωωωπες...κ.α.

Atma

φαντασίωση Ν68+1 :P

Τερμα ο αυνανισμος με το τηλεφωνο στο ντουζ τωρα που βρηκαμε αντρα να σλουρπ.....
Σπανιο πραγμα
Θησαυρος κανονικος
Θαυμα γαμωτο
Σκεφτεσαι τι εκανες με αλλους. Ο ταδε ηταν ο κυριος Ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε.
Ο τωρινος ειναι διαφορετικος, γουσταρει την φαση βγαζει ηχους ακουγεται καυ..........νος.
Ειμαι ξαπλωμενη με τα ποδια μου πανω στους ωμους του και νιωθω υπεροχα........
Ταυτοχρονα με εχει πιασει πανικος. Μεσα στο κεφαλι μου ακουω τα εξης:
Τη φωνη της μαμας: Σαν τσουλι φερεσαι ...για τι σοι κοπελα θα σε περασει ο νεαρος.
Τη φωνη της ματαιοδοξιας μου: Θα δει την κυτταριτιδα μου και θα πιστεψει οτι ειμαι τοφαλος.
Και το χειροτερο απο ολα...πραγματικα απο ολα.....και αν μοιριζω εκει κατω?
Θελω να πω πως αποκλειεται να μuριζει γιατι εκατσα με τις ωρες στο μπανιο, αλλα δεν παυει να ειναι μια τρομακτικη προοπτικη.
Και αν νομιζει οτι 8α ερθω σε οργασμο τη στιγμη που παιρνουν ολες αυτες οι σκεψεις απο το μυαλο μου ειναι λανθασμενος.
'Τελειωνω αναστεναζει' και τοτε κανει κατι πραγματικα υπεροχο. Λεει το ονομα μου. Φοβερο. Δεν με μπερδεψε με καμια αλλη.

Του βαζω οπωσδηποτε οκτω. Εχει περιθωρια για βελτιωση

ένα ματάκι βλέπω από την κλειδαρότρυπα

fmas

Παράθεση από: "Pappas10"
Παράθεση από: "kuria"να είμαι η τελευταία που θα πηδήξει τη μακριά γαϊδούρα που θα απαρτίζεται από ένα παοκτζή, έναν αεκτζή και τέλος ένα βάζελο...

άντε βρε φιλάκια σας (για να υπάρχει και συναίσθημα)  :P

Οι οποίοι τρεις θα έχουν πηδήξει προηγουμένος ένα φίλο της γνωστής ομάδας με σύμβολο το κεφάλι....

ΜΗ ΜΕ ΠΡΙΖΩΝΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΣ ΓΜ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ

Έλα ρε Κούρια.... κάτσε καλά σου λέω...

Με εκτίμηση και αγάπη καθότι δεν μπορώ να κάνω αλιώς και αυτό με εκνευρίζει περισότερο απ' όλα.

Παππάς10

Geia sou re Pater Fanatike Panathinaike.... Giati sou tin lene oloi toso poli den ksero.....  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Filika
Fmas....

Pappas10

Εναλλακτική Φαντασίωση.

Οι 2 κοπέλες, μία ξανθή και μία μελαχροινή πλησιάζουν με προκλητικό ύφος. Τα μισάνοιχτα χείλη της ξανθής και τα μισόκλειστα μάτια της μελαχροινής συναντιώνται στο μέσο του σώματος μου.

Με αργές κινήσεις τα χέρια τους τυλίγονται στο σώμα μου ενώ αισθάνομαι τα κουμπιά των ρούχων μου να ανοίγουν χωρίς σειρά. Στο κεφάλι μου ακούω ηδονιστικές βοές σαν ένα τεράστιο πλήθος να με παροτρύνει για την απόλυτη επίθεση, την απόλυτη κατάκτηση της ψυχής και του σώματος.

Όσο τα χείλη τους ακουμπούν τα δικά μου, ενώ τα σώματα μας ενώνονται, και το σώμα μου σκληραίνει από την ένταση, το βλέμα μου πλανάται στο ηδονιστικό θέαμα. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, ένας αράπης τρέχει και με την εκρηκτικότητα του σώματος του κάνει τις φωνές να σωπάσου.

[size=18]ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-1[/size] ...

[size=18]ΣΚΟΡΕΡ ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΟΛΙΣΑΝΤΕΜΠΕ[/size]

[size=24]Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΔΟΝΗ[/size]
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Atma

καλή καλή φαντασίωση παπάς αλλά στον πάτο μου την χάλασες... :P
Μου αρέσεις!!!

===

φμας έκανες όλοκληρο κούοτε για να γράψεις μια σειρά δικιά σου

===

και όσον αφορά το μέρος της φαντασίωσης μου κάτι δεν μου αρέσει και το αλλάζω
τον κώστα τον φαντασιώνομαι ως Μαρκήσιο Ντε Σαντ χεχεχεχεχεχε

Pappas10

Εναλλακτική Φαντασίωση 2.

Το κρύο είναι τσουχτερό και τα φώτα όλα σβηστά. Ξαφνικά, σαν από τον αέρα η πόρτα ανοίγει και μαζί με την ψυχρή μάζα που με συνεφέρει, τα μάτια μου εστιάζονται σ' εκείνη. Όπως έρχεται προς το μέρος μου, κάθε βήμα της αφήνει τα καλίγραμμα πόδια της να δραπετεύσουν από τη γούνα.

Με αργές κινήσεις βγάζει τις γόβες της και κάθεται στο απέναντι κάθισμα. Ενώ προσπαθεί να με κοιτάξει στα μάτια, αισθάνομαι τα δάχτυλα του ποδιού της να χαϊδεύουν το δικό μου ανεβαίνοντας όλο και πιο ψηλά.

Καταλαβαίνοντας της στιγμιαία μου έξαψη, σπρώχνει πίσω την καρέκλα και γονατίζει μπροστά μου. Οι όμοι της και ο προκλητικός της στηθόδεσμος μοιάζουν σαν την κορύφωση της ερωτικής της κοιλάδας. Μηχανικά, τη χαιδεύω απαλά στο κεφάλι και το λαιμό. Σιγά σιγά, έρποντας σχεδόν το σώμα της κωλάει στο δικό μου. Μυρίζω το άρωμα της και αισθάνομαι τα χείλη της απαλά στο στήθος μου, ενώ τα χέρια μου πλησιάζουν ψάχνοντας ολόκληρο το σώμα της το σημείο του αναστεναγμού της.

Όπως βαραίνει η αναπνοή της, καθώς τα χείλη μου χαϊδεύουν απαλά το λαιμό της, τα μηνύματα των ήχων που φτάνουν στ'  αυτιά μου είναι γεμάτα πάθος και ένταση. ο ήχος της φωτιάς από το τζάκι, ο ήχος της αναπνοής της και ο ήχος της πόλης αναμιγνύονται σ' ένα προκλητικά ερωτικό ηχητικό γαϊτανάκι. Η ερωτική κορύφωση όμως, απορρέει από  αίσθηση του μανιασμένου ανέμου που σαν μαύρο άλογο διασπά τις ακατάστατες άμυνες και υποχρεώνει τον ασπρομάλη προδότη σε μία ακόμα άκαρπη προσπάθεια....

[size=24]ΣΚΟΡΕΡ ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΟΛΙΣΑΝΤΕΜΠΕ[/size]

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΔΟΝΗ.....

Με εκτίμηση...

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Atma

χαχαχαχαχα Μιχάλη

γκοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ
η λέξη που κυριαρχεί στις φαντασιώσεις σου :P

mE_kiNkY

Άνοιξα την πόρτα και τον είδα καθισμένο στην πολυθρονα να διαβάζει την εφημερίδα του. φορούσε το μπουρνούζι του, μόλις είχε βγει προφανώς από το ντους, τα γκριζωπά του μαλλιά φαίνονταν ακόμα λίγο βρεγμένα. Έπεσα αμέσως κάτω στα τέσσερα και κινήθηκα προς το μέρος του. Αύτη ήταν άλλωστε η μόνη και φυσιολογική θέση που θα μπορούσα να έχω απέναντι του. Πάνε ήδη τρία χρόνια από την ημέρα που τον είχα δει για πρώτη φορά εκείνο το μεσημέρι στην παραλία τις Βραυρώνας.

Σαραντάρης, παντρεμένος και πατέρας μιας μικρής κορούλας, ο [size=18]EMMANUEL[/size]  είναι πάνω απ όλα ένας άντρας γνήσιο αρσενικό. από την πρώτη στιγμή που τον είδα, ένιωσα τόσο κατώτερος μπροστά στο μεγαλείο του. Γεροδεμένος, με μεγάλες πλάτες, δυνατό στέρνο, και αρρενωπή τριχοφυΐα, ο άντρας αυτός εκπέμπει με το παρουσιαστικό του κάτι το αυταρχικό, το ανώτερο, γεμάτος αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Η εικόνα του μαγιου του στην παραλία είναι ούτως η άλλως κάτι που δεν περνάει εύκολα απαρατήρητο.

Γονάτισα λοιπόν με την μια κάτω και μπουσούλισα προς το σαλόνι όπου καθόταν ατάραχος. Κατέβασε την εφημερίδα που διάβαζε, με κοίταξε με ύφος αυστηρό, και μόνο η μάτια του πολλές φορές σε έκανε και ένιωθες τόσο κατώτερος. Κατάλαβα πολύ καλά τι ήθελε εκείνη την στιγμή. Μόλις είχε βγει από το μπάνιο και αυτό που επιθυμούσε ήταν να χαλαρώσει.

Βρισκόμουν ακριβώς απέναντι δύο μέτρα από το τερμα που ήταν καθισμένος και πλησίαζα γονατιστός. αυτό που συνάντησα πρώτα στην πορεία προς τον αφέντη μου ήταν η μεγάλες του πατούσες να ξεκουράζονται πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού. Εκείνος χωρίς να μιλήσει κούνησε τα πόδια του σαν να μου έδειχνε τον δρόμο που έπρεπε να πάρω. Σταμάτησα αμέσως μπροστά στο μεγαλείο των ποδιών του και προσκύνησα. Γνώριζε καλά το μεγαλείο των προσόντων του και κυρίως ήξερε καλά ποια ήταν η σχέση μου απέναντι του.

Με δυνατη φωνη μου ειπε....

[size=24]ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΠΑΟ ΕΙΣΑΙ ...ΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size]

ΥΓ στο ρολο του γονατιστου ο γκριζομαλης keeper...

Anonymous

Με εκτίμηση...

Παππάς10

Παράθεση από: "mE_kiNkY"[size=24]ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΠΑΟ ΕΙΣΑΙ ...ΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size]

Σωστά πράττουν οι Βαζελοι και τους αναγνωρίζω ότι έχουν την μέγιστη αυτογνωσία για την ομάδα τους ώστε να τα  βάζουν στο θέμα Φαντασιώσεις τις φανταστικές νίκες τους (και όλες με τον θρύλο, σαν να μη έχουν άλλο λόγο ύπαρξης)

Pappas10

Παράθεση από: "KostasD33"

Με εκτίμηση...

Παππάς10

Παράθεση από: "mE_kiNkY"[size=24]ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΠΑΟ ΕΙΣΑΙ ...ΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size]

Σωστά πράττουν οι Βαζελοι και τους αναγνωρίζω ότι έχουν την μέγιστη αυτογνωσία για την ομάδα τους ώστε να τα  βάζουν στο θέμα Φαντασιώσεις τις φανταστικές νίκες τους (και όλες με τον θρύλο, σαν να μη έχουν άλλο λόγο ύπαρξης)

Αντιθέτως αγαπητέ Κώστα, επειδή το έχουμε ζήσει (άρα δεν είναι φανταστικό) έχουμε την ικανότητα να δημιουργούμε τη φαντασίωση με διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Κάποτε ήταν ο Άγγελος Μεσάρης, Μετά ο Αντωνιάδης, Ο Σαραβάκος, Ο Ρότσα, Ο Κριστόφ....

Με εκτίμηση.

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

kuria

ΤΗΝ ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ;

" ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΠΑΝΤΑ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΚΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ... "  :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"ΤΗΝ ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ;

" ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΠΑΝΤΑ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΚΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ... "  :P

1ον. Αν δεν κάνω λάθος τον συγκεκριμένο στίχο τον έγραψε ένας λιμανόβιος τύπος, άρα και η περιγραφή του αναφέρεται σε πρόσωπα του λιμανιού. Από τη στιγμή μάλιστα που είχε ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, γνώριζε πολύ καλά την ανικανότητα που χαρακτηρίζει μερικούς μερικούς εκτός συνόρων.

2ον. Μόνο ένας φίλος του ερυθρόλευκου αθλητικού εμετού θα χρησιμοποιούσε σε οπαδική αντιπαράθεση στίχους του Καββαδία. Ντροπή και αίσχος

3ον. "... κι εγώ σ' αγαπώωωωωωωωω..." που λέει και ο Πανούσης.

Με.... ναι.

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

251 Επισκέπτες, 0 Χρήστες