Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 600
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΙΚΗΤΗΣ

Ξεκίνησε από See_Me, Νοεμβρίου 05, 2006, 09:16:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

See_Me

Στο σημερινό ντέρμπι, τελικά φάνηκε η αξία του Παναθηναϊκού  ]Και εις ανώτερα η Πανάθα ΜΑΣΣΣΣΣΣ[/size]  :D  :D  :D

SurvivoR

:knee:  :knee:  :knee:  :knee :knee:  :knee:  :knee:  :knee:  :knee:  :knee:  :knee:  :knee: :  :knee:  :knee:  : :knee:  :knee:  :knee:  :knee:  :knee:  :knee:  :knee:  :knee: knee:  :knee :knee:  :knee:  :knee:  :knee:  :knee:  :knee:  :knee:  :knee: :  :knee:  :knee:  :knee:  :knee:  :knee:  :k :knee:  :knee:  :knee:  :knee:  :knee:  :knee:  :knee:  :knee: nee:  :kne :knee:  :knee:  :knee:  :knee:  :knee:  :knee:  :knee:  :knee: e:  :knee:

[size=24]TRYFILARAAAAAAAAAAA-------EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE----------OMADARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA[/size]

SoFiA24

Επειδή ήμουν στο γήπεδο εχτές κι επειδή τυχαίνει να τα είδα εκ των έσω τα πράγματα να επισημάνω οτι ο αγώνας ήταν από τους πιο χλιαρούς που έχω δει. Σας άξιζε να κερδίσετε μόνο και μόνο επειδή κάνατε περισσότερες ευκαιρίες.Ο μόνος που έπαιξε εκπληκτικά χτες απο εσάς ήταν ο Βίκτορ κι ελάχιστα ο Σαλπιγγίδης. Παραδεχτείτε οτι ήταν ένα ντέρμπι χωρίς θέαμα με 2 ομάδες άκρως επιφυλακτικές. Για μένα ήταν ένα ντέρμπι κατώτερο των προσδοκιών.

Να το πάρω και πιο αναλυτικά ;;
Στο πρώτο ημίχρονο πολύ απλά δεν βλέπαμε ποδόσφαιρο. Στενά μαρκαρίσματα στον χώρο του κέντρου, «παγίδες» από Σόλιντ και Μουνιόθ ώστε να εγκλωβιστούν τα ατού του αντιπάλου και φάσεις με το σταγονόμετρο.Αυτή ήταν η εικόνα.Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας μεν δεν έφτανε στα καρέ δε. Από την άλλη, εσείς τα περιμένατε όλα από τον Παπαδόπουλο και τον Σαλπιγγίδη, στη μεσαία γραμμή αλληλοκάλυψη μηδέν και αφήνατε και χώρο. Ο Βύντρα δε υπέροχος...Πάσα και λάθος σέντρα κι έξω...

Όσο για το περιβόητο αυτογκόλ ούτε στα πιο τρελά όνειρα του οποιουδήποτε δε θα κατέληγε έτσι η μπάλα... άρα μιλάμε για ιδιαίτερα τυχερή φάση να μην πω τιποτις άλλο. Δεν μπορώ να πω ψιλοπιέσατε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά με τη βοήθεια υπεροχής που σας έδινε το 1-0. Ο μόνος που ξεχώρισε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο Βικτορ και κανείς άλλος.Και οι δύο ομάδες ήταν χάλια. απλά κέρδισε αυτός που ήταν λιγότερο χάλια...

Ο διαιτητής έπαιζε 50- 50 και ας σταματήσουμε επιτέλους αυτήν την καραμέλα της διαιτησίας που βοηθά μόνο τους κόκκινους και τους άλλους τους αφήνει απέξω. Κάνατε και εσείς σκληρά φαουλ που δεν τα έδωσε. Μην τρελλαθούμε κιόλας.

Όσον αφορά το γεγονός οτι αυτό που έπαιξαν χτες ήταν αληθινή μπάλα...ε όχι ρε παιδιά...Αν δεν ήμουν στο γήπεδο και το βλεπα στην τηλεόραση θα μ είχε πάρει ο ύπνος.

Αυτά προς το παρόν...

SurvivoR

koita h sofoula pou mas bghke podosfairofilh  ]

voliwtisa

SoFiA24

1. Η Σοφούλα ήταν εκ προοιμίου ποδοσφαιρόφιλη

2. Σε οτι αφορά τη διαιτησία είμαι ΑΠΟΛΥΤΗ. 50- 50 ήταν.

3. Τα σχόλια που κάνουν μετά τον αγώνα δεν είναι πάντα τα πλέον αντικειμενικά

4. το θέμα δεν άπτεται μόνο του τρεξίματος αλλά της παρουσίας της ομάδας σαν σύνολο.

Pappas10

1. Η Σοφούλα ήταν εκ προοιμίου ποδοσφαιρόφιλη
Δεν συνάδει η αγάπη για το ποδόσφαιρο με την υποστήριξη του νεκροθαύτη του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα στην Ελλάδα λυπάμαι.

2. Σε οτι αφορά τη διαιτησία είμαι ΑΠΟΛΥΤΗ. 50- 50 ήταν.
Όχι δεν ήταν. Κάποιοι αποβλήθηκαν κάποιοι όχι. Κάποιοι ανατράπηκαν και δεν δόθηκε τίποτα. Κάποιοι δέχτηκαν κίτρινες κάρτες για πολύ μικρότερες παραβάσεις από αυτές κάποιον άλλων που ΔΕΝ δέχτηκαν κάρτα. Όλως περιέργως, αυτοί που αποβλήθηκαν, ανατράπηκαν χωρίς να καταλογιστεί η παράβαση και δέχτηκαν κίτρινες κάρτες για πταίσματα, φορούσαν ΜΟΝΟ πράσινες φανέλες. Α... κέρδισαν κι όλας.

3. Τα σχόλια που κάνουν μετά τον αγώνα δεν είναι πάντα τα πλέον αντικειμενικά
Συμφωνώ απόλυτα.

4. το θέμα δεν άπτεται μόνο του τρεξίματος αλλά της παρουσίας της ομάδας σαν σύνολο.
Κι εδώ συμφωνώ απόλυτα

Με εκτίμηση.

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Sotis

λαμπαδα  στον  κωστουλα  να  αναψετε  βαζελακια  αλλα  τη  χερεσται  οταν  και  αν  παρετε  το  πρωταθλημα,,,αυταααααα

Pappas10

Παράθεση από: "Sotis"λαμπαδα  στον  κωστουλα  να  αναψετε  βαζελακια  αλλα  τη  χερεσται  οταν  και  αν  παρετε  το  πρωταθλημα,,,αυταααααα

Τότε ανάψτε κι εσείς μία λαμπαδίτσα στον Έμερσον γιατί τώρα θα ήμασταν ισσόβαθμοι.

Όσο για το Πρωτάθλημα, αν είναι να το παίρνουμε όπως εσείς... ευχαριστώ δεν το θέλω.

Παρεμπιπτόντως, 2 αυτογκόλ σας επέτρεψαν να κάνετε τη "Ριζούπολη".

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

See_Me

Κι επειδή κι εγώ ήμουν στο γήπεδο χθες, οπότε ξέρω από πρώτο χέρι τι έγινε...και επειδή είμαι βαμμένος πράσινος ΦΙΛΑΘΛΟΣ, μπορώ να πω ότι δε δέχομαι την υποκειμενική (δηλαδή προσωπική ) γνώμη ενός υποστηρικτή του αντιπάλου  8) .

Φυσικά και χθες οι αντίπαλοι σέρνονταν...ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟ ΑΝΟΙΚΤΕΣ & ΜΑΚΡΥΕΣ ΠΑΣΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΤΟ "ΜΙΧΑΛΑΚΗ"...δε σας βγήκε σε καλό...όσο κι αν λέτε ότι δεν κρεμόσασταν από τα....ποδαράκια του ]

See_Me

(και ενημερωτικά, ξέρω ότι τον λένε Κωστούλα, αλλά το Κωστάλας του πάει πιο καλά, γιατί τουλάχιστον σαν εκφωνητής δε θα μπορεί να βάλει αυτογκόλ ]

Jezebell

Το γεγονος οτι μας κερδισατε σας χαροποιει γιατι αλλωστε μονο με αυτογκολ μας θα φτανατε κοντα στο τερμα μας.
Αντε και καλα κρασια...εγω θα ντρεπομουν να χαιρομαι που καποιος μου εδωσε την νικη....γιατι αν θυμαμαι καποιοι βαμμενοι βαζελοι βριζουν τον Θρυλο οτι του δινονται τα παιχνιδια!!

SurvivoR

a kala wra to 3eftilisame...........
to autogloj h8ela na h3era...giati to pernete san tuxh dikia mas kai oxi sa blakia dikia sas????

giati dn exete ta @@ na peite pws nai balame autoglol epeidi eimaste abaloi,h epeidi hmastan atuxoi....para lete pws mas mas to xarisate h pws mas boh8hsate kai teleiwsate t paixnidi????

ΠαράθεσηJezebell
 Δημοσιεύθηκε]

dn eina ietsi stauroula mou....
den mas dwsate tin nikh...kanate m@l@ki@ kai dn mporesate na tin dior8wsete  giati paizame kaluteri mpala apo esas....

[/color]
[/b]

Pappas10

Παράθεση από: "Jezebell"Το γεγονος οτι μας κερδισατε σας χαροποιει γιατι αλλωστε μονο με αυτογκολ μας θα φτανατε κοντα στο τερμα μας.
Αντε και καλα κρασια...εγω θα ντρεπομουν να χαιρομαι που καποιος μου εδωσε την νικη....γιατι αν θυμαμαι καποιοι βαμμενοι βαζελοι βριζουν τον Θρυλο οτι του δινονται τα παιχνιδια!!

Φτάσαμε και με τον Παπαδόπουλο αλλά τον ανέτρεψαν, φτάσαμε και με τον Μάτζιο αλλά το σούταρε άουτ, φτάσαμε και με τον Σαλπιγγίδη αλλά τον πρόλαβε ο Σέζαρ τη μία και το έπιασε ο Νικοπολίδης την άλλη. Και μία ακόμα τον έκοψε το κοράκι από τα πλάγια. Εσείς εκτός το σουτ της απελπισίας του Οκκά που έπιασε ο Εμπέντε πότε ακριβώς φτάσατε στο τέρμα μας.

Όσο για τα αυτογκόλ, επαναλαμβάνω, αν δεν βάζαμε 2 αυτογκόλ το 2003, το 3-0 του αίσχους της Ριζούπολης δεν θα ήταν αρκετό.  Επαναλαμβάνω επίσης ότι έτσι ακριβώς κερδίσατε την ΑΕΚ στο, πληρωμένο από τον Ελληνικό λαό ανεξαρτήτως συλλογικών προτιμήσεων, "Κοκκαλισκάκη".  Την πανηγυρίσατε δεόντως όμως την νίκη. Έτσι;;;;

Τέλος, τα παιχνίδια που σας δίνονται, σας δίνονται είτε από διαιτητές είτε από "λαδωμένους" παίκτες και διοικήσεις τις οποίες αγοράζεται με το τίμια υπεξαιρεσμένο και καταχρασμένο από το δημόσιο χρήμα του προέδρου σας.  Όχι από λάθη των αντιπάλων αμυντικών... συνήθως τουλάχιστον.

Καλώς ή κακώς μέσα στο γήπεδο εχθές κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Και δεν κέρδισε μόνο εσάς αλλά και τη γνωστή "γκαραντί" υπέρ σας διαιτησία.

Με εκτίμηση και αγάπη προς το πρόσωπο σου

Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Shadowlord

Παράθεση από: "Jezebell"Το γεγονος οτι μας κερδισατε σας χαροποιει γιατι αλλωστε μονο με αυτογκολ μας θα φτανατε κοντα στο τερμα μας.

Παρακαλουνται οσοι δεν ηταν γηπεδο η δεν ειδαν το ματς να μην εκφερουν γνωμη γιατι δεν μπορεις να κρινεις ενα ματς μονο απο το γκολ που μπηκε.Στο πρωτο ημιχρονο παιχτηκε τραγικο ποδοσφαιρο και απο τους δυο αλλα στο δευτερο μονο ο Παναθηναικος υπηρχε στο γηπεδο!Τι να πουμε οταν η πρωτη ευκαιρια του Ολυμπιακου εγινε στο 90 με τον Οκκα?Ο Παναθηναικος του 2ου ημιχρονου ειναι (πιο κοντα)σε αυτο που θελουμε να βλεπουμε!!

Ο Victor κεντουσε!Μακαρι να συνεχισει ετσι το παληκαρι..

Και κατι τελευταιο..Διαβασα σημερα στις εφημεριδες και ακουσα στο ραδιοφωνο οτι ο Βυντρα ηταν καλος..Μηπως ημουν σε λαθος γηπεδο..??Μια σωστη πασα δεν εκανε...Νιλσον και παλι Νιλσον.(αληθεια γιατι τον βαζουν χαφ γμτ?Μπακ ειναι ο ανθρωπος..)

[size=24]ΕΕΕ ΟΟΟ Π***** ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Π***** ΚΑΙ ΕΔΩ!!![/size]

503 Επισκέπτες, 1 Χρήστης