Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 559
  • Total: 559

...ορθοδοξος νεοελληνισμος...

Ξεκίνησε από energizer, Νοεμβρίου 09, 2006, 03:33:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

plus

για την ωρα να σου δωσω μια κουπα ψιλοραγισμενη που δεν μου αρεσει κιολας?

Pappas10

Ευχαριστώ αλλά δεν θα με βοηθήσει στο προκείμενο πρόβλημα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Jezebell

Εγω παλι λεω να μη λεμε αλλα αντι αλλων σε λαθος θεματα :twisted:

Pappas10

Συγνώμη Τζεζ, έχεις δίκιο. Θα έπρεπε να διατηρήσω την σαφήνεια του ειρμού της εισαγωγής του θέματος.

Απλά παραφέρθηκα πάλι... συγνώμη.

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

joking

Παράθεση από: "Pappas10"Κάνε κάτι να πάρει ο Ποδοσφαιρικός ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ πρωτάθλημα και κύπελλο και ευρωπαϊκή κούπα του χρόνου.

:twisted:   :twisted:   :twisted:   :twisted:

energizer

...εγω παλι απορω που η αγαπητη ΤΡΙΣ με καταλαβαινει!!!
 :lol:
...η γρια κοτα εχει το ζουμι...& δικαιωση του θυμοσοφου λαου!!!
...σανσκριτικα λοιπον & οποιος αντεξει!
 :twisted:
...προς παπας10 , ειμαι βαζελος...πανηγυρισα την ευρωπαικη κουπα στην καλαθοσφαιρα αλλα ουτε καν μπηκα στο κοπο να παρακολουθησω την αηδια στο πανθεσσαλικο σταδιο  :evil:
...τωρα πως ο ΠΑΟ μπορει να βελτιωσει την νεοελληνικη πραγματικοτητα ομολογω οτι δεν το αντιλαμβανομαι  :lol:  ....
...περιμενω ομως αναλυση...
 :wink:
...& τελος περι προσβολων...μην ανταλλασετε υβρεις...αφου ΟΛΟΙ ΜΑΣ συμβιωνουμε στην εκσυγχρονισμενη - ευρωπαικη νεοελλαδα...

tristana

Ενερτζάιζερ, μ' αυτά και με άλλα, θα αρχίσω να σε συμπαθώ.
Ακατανόητος, αλλά διασκεδαστικός στο βάθος.
Τιπ... μην μπλέκεις σε δαιδαλώδεις παρομοιώσεις και βαρύγδουπους αφορισμούς. 'Οταν απαντάς χαλαρά ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ
σε καταλαβαίνω!!!!!
  :o  :o  :o

energizer

...ακατανοητος...
...υπερβολικη φιλεναδα...
...με 1 πτυχιο ΔΗΜΟΣΙΟΥ πανεπιστημιου...& 2-3 ξενες γλωσσες (η 1 ειναι τυπικο προσον!)  :wink:
...το απλο δεν μου παει...νιωθω σαν να ζω την καθημερινοτητα μου!!!
 :evil:
...τα σανσκριτικα εχουν μια μυσταγωγια , εναν αποκρυφισμο , κατι...

Jezebell

Αν εχω καταλαβει καλα,προυβ μι ρονγκ δλδ η γνωση σε φερνει πιο κοντα στην αληθεια και στην απλοτητα!
Δεν ηξερα πως οσοι μορφωνονται πολυ καταληγουν να παρα μορφωνονται!!Να το προσεξω διοτι ελεγα να παω για 4 ξενη γλωσσα!

Οσο για τον ορθοδοξο νεοελληνισμο,κραταω μονο τον Νεο Ελληνισμο διοτι εκει ειναι ολη η ουσια!

tristana

Να μου θυμάστε ότι το Ακατανόητος το εξέλαβε ως φιλοφρόνηση!

Και από πότε έγινα "φιλενάδα"; Αν ενθυμούμαι καλώς η γραία
-που ενθυμούμαι- με αποκαλούσες με μεγάλη συμπάθεια "Η Λεγάμενη".
Νερό κι αλάτι, βρε;

Εσύ, πάλι Τζεζ, προκαλείς! Και έμορφη, ΚΑΙ ναζιάρα, ΚΑΙ πολυγκλότ
ΚΑΙ χιουμορίστα, ΚΑΙ με παγοκύστη -οοπς σόρι δεν τό 'θελα- που σου δίνει αυτό το ζε νε σε κουά, ε, όχι, λοιπόν! Η ζήλια χτυπάει κατακόκκινο (να θυμηθώ να το βάλω στα ΧΡΩΜΑΤΑ). Να μάθεις και τέταρτη γλώσσα να παραμορφωθείς να το χαρώ η κακεντρεχής. Αν σου πάει
και η παραμόρφωση, ε τι να πω πια; Μάθε και πέμπτη γλώσσα!

Τέλος, οι αληθινά σπουδαίοι άνθρωποι εκφράζονται απλά και κατανοητά
ούτως ώστε να τους καταλαβαίνω ακόμα και εγώ!

Jezebell

Και να φανταστεις πως μεσα σ ολα τα προσοντα μου και μια γλωσσα που δεν συμπεριελαβα :P  συμφωνουμε απολυτα..τοσο που σε συγχωρω που δεν θα εχω παγακια για το αποψινο κοκτεηλ στης Σιμι :P  :wink:

Pappas10

Παράθεση από: "tristana"Τέλος, οι αληθινά σπουδαίοι άνθρωποι εκφράζονται απλά και κατανοητά ούτως ώστε να τους καταλαβαίνω ακόμα και εγώ!

Δηλαδή εγώ που ενίοτε έχω προβλήματα να καταλάβω τι λέω ο ίδιος δεν είμαι σπουδαίος αλλά ασπούδαστος;

Η μόνη γλώσσα που κατέχω καλά είναι η μοσχαρίσια-λαδορίγανη την οποία προσπάθησε να μας καταργήσει η ρουφιάνα η ΕΕ μαζί με το κοκορέτσι. Ευτυχώς όμως υπήρχαν κάποιοι σαν κι εμένα στις κεφαλές μας που δεν καταλάβαιναν τι έγραφαν οι Ντιρεκτίβες και την σκαπουλάραμε.

Μετά πήγε κι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στην Ευρώπη, μας το φιλάγαν για το κοκορέτσι οι πουρκουάδες και μας πετάξαν 4 "παστέλια" να' χουμε να πορευόμαστε.

Δικαστή Ντρέντ με μπαταρία εγώ σε πάω και μπορείς να με αποκαλείς "φιλενάδο" αν θες γιατί είσαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Κι ας μην έχω ένα πτυχίο πανεπιστημίου.

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

tristana

Παπά, εσύ έχεις και καταπληκτικό ταλέντο στους στίχοι!!!
'Εψαχνα ευκαιρία να σου το πω. Καταπληκτικό το Τετράστιχο σου!!!!!

Τζεζ,  :lol:  :lol:  :lol:

heinrich

ρε παιδιά, είδε κανείς την Kέιτ?

energizer

...φιλεναδο ΔΕΝ θα σε πω!!!
 :oops:
...χωρις ρατσιστικα ψηγματα , η χρηση ορολογιας που παραπεμπει σε συγχυση αρχετυπων & βιολογικα προσδιοριζομενων στερεοτυπων δεν μου αρεσει...
(λιγα σανσκριτικα!)
...αν οι ξενες γλωσσες προσδιοριζουν την γνωσιακη προσεγγιση της "αντικειμενικης" αληθειας...γουσταρω παραμορφωση!!!
...εν κατακλειδι , ΔΕΝ προσπαθω να σας το παιξω διανοουμενος  :wink:   γιατι πολυ απλα δεν ειμαι...ενας καθημερινος ανθρωπος που εχει την αναγκη (ισως πανω απο τον μεσο ορο!) να δημοσιοποιει ΑΝΩΝΥΜΑ τις αποψεις του & να μεταδιδει τα μιμιδια του....
...οτι προαιρεισθε...
...φιλενας , ενθυμουμαι τις προστριβες μας...& δεν επιχαιρω  :!:
...σεβαστη καθε σταση & αποψη , εννοειται οχι απαραιτητα αποδεκτη...& τελος η βασανος της διαλεκτικης τριβης...ας προσδιορισει το επικρατον μιμιδιο(-α)....

559 Επισκέπτες, 0 Χρήστες