Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 157
  • Total: 157

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΠΑΣΣΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΟ Η ΟΧΙ;

Ξεκίνησε από bass-beast, Νοεμβρίου 11, 2006, 11:52:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

bass-beast

ΠΟΣΟΙ ΜΠΑΣΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ;ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΣΟ ΕΝΑ ΡΥΘΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΟ; ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΝΤΑ;

Shadowlord

Θεωρω οτι ειναι αρκετα υποτιμημενο οργανο αν και παιζει σημαντικο ρολο στη μουσικη της μπαντας.Παρ ο,τι το θεωρω βασικοτατο στοιχειο της metal δεν εχω ασχοληθει πολυ και δεν ειμαι καταλληλος για να σχολιασω.
Μερικοι αγαπημενοι μπασιστες:Steve Harris,Cliff Burton, Geexer Butler,Lemmy Kilmister,Gene Simmons.

Shadowlord

Rakendytos

το μπασσο μου ειχε πει ενας φιλος μουσικος προερχεται απο το μπεης (βαση) ..και ειναι η βαση σ ενα κομματι.
..και συμφωνω μαζι του. :wink:

bass-beast

se merika eidh nai....alla san organo mporei na stathei aneta san ena one man band....exei tosh poikilia hxwn pou paizei ta apisteyta

http://www.youtube.com/watch?v=KzZfnQkGob

des ayto.....

Pappas10

Ως γνωστόν, ο καλύτερος φίλος του Μουσικού είναι ο Μπασίστας και ο Ντράμερ...  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Πέρα από την πλάκα, το μπάσο είναι ένα όργανο σαν όλα τα άλλα με τη διαφορά ότι είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για κάθε μπάντα. (είτε σαν ηλεκτρικό είτε σαν κόντραμπασο). Δεν το θεωρώ ούτε υποτιμημένο ούτε υπερτιμημένο σαν όργανο.

Απλά, οι περισσότεροι μπασίστες της συνοικιακής ροκ / ποπ σκηνής είναι και οι λιγότερο "διαβασμένοι" μουσικοί. Γιατί το (ηλεκτρικό) μπάσο είναι σχετικά ευκολότερο να "παιχτεί" από κάποιον χωρίς ιδιαίτερες μουσικές γνώσεις, τουλάχιστον σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Αυτό το έχει καταδικάσει στο να θεωρείται "εύκολο" όργανο και αυτό με τη σειρά του δημιουργεί παρεξηγήσες από τους αδαείς.

Αυτή είναι η γνώμη μου... πάντως όσα χρόνια ασχολούμαι με την μουσική, ΠΟΤΕ δεν έχω δει μπάντα χωρίς μπάσο... μην τρελαθούμε.

Με εκτίμηση,

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

amfiprostylos

an den yparxei mpaso einai dyskolo na pairnei rythmo o ntramer. oi perissoteroi pisteyoyn oti ta tympana dinoyn ton rythmo sti mpanta.

lathos. to mpaso "rythmizei" kai ta tympana "kratoyn" ton rythmo.

einai ena "poikiloxromo" organo poy sta katalila xeria paizei "pappades".

ektos tis metal moysikis poy exei anadiksei terastioys mpasistes, akoyste jazz kai funk kalitexnes kai tha allaksete apopsi oti to mpaso einai mono rythmiko organo. enas kalos mpasistas solarei eks isoy kala kai grigora me enan kitharista.

157 Επισκέπτες, 0 Χρήστες