Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 793
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 761
  • Total: 762
  • Leon

Πέρασαν 2 χρόνια .........

Ξεκίνησε από fistiki, Νοεμβρίου 14, 2006, 12:17:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fistiki

...απο τότε που δεν μιλάμε.Κάποτε ήμασταν κάθε μέρα μαζί,απο το πρωί ως το βράδυ.Τσακωθήκαμε άσχημα κ δεν ξαναμιλήσαμε.Τόσο καιρό μένουμε στην ίδια πόλη αλλά .........
Είναι ενας άνθρωπος που θεωρώ αδελφή ψυχή μου.Θέλω να μαθαίνω απο την ίδια πλέον τα νέα της κ όχι απο ξένους.2 χρόνια είναι αρκετά για να εχει καθησυχαστεί ο "τσακωμός"?
Αν προσπαθήσω για επικοινωνία  θα έχω ανταπόκριση?
Ίσως να φοβάμαι την άρνηση ή την πιο μεγάλη της αδελφή που απο εγωισμό κ μόνο δεν εχει ξεχάσει..
Τι κινήσεις μπορώ να κάνω?
 :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(

Ventouza

Αν δε προσπαθήσεις δε θα μάθεις ποτέ....Τουλάχιστον αν δε βρεις ανταπόκριση θα έχεις προσπαθήσει και θα ξέρεις οτι έκανες ό,τι περνούσε από το χέρι σου. :)  :wink: Ελπίζω όλα να πάνε καλά πάντως.... :D

Shadowlord

Παράθεση από: "ventouza211"Αν δε προσπαθήσεις δε θα μάθεις ποτέ....Τουλάχιστον αν δε βρεις ανταπόκριση θα έχεις προσπαθήσει και θα ξέρεις οτι έκανες ό,τι περνούσε από το χέρι σου. :)  :wink: Ελπίζω όλα να πάνε καλά πάντως.... :D

Συμφωνω..Καλυτερα να μετανιωνεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες..Μιλα..και..μακαρι ολα να πανε καλα!

heinrich

και μετά απο 2 χρόνια τη θυμήθηκες?
ή μήπως θυμόμαστε την αδελφή ψυχή κάθε φορά που βρισκόμαστε σε ανάγκη?

SoFiA24

Έχεις σκεφτεί οτι ίσως και η άλλη πλευρά μπορεί να σκέφτεται το ίδιο πράγμα και απλά καμία απ τις 2 να μην έχει περάσει στην πράξη ; Στη θέση σου θα επεδίωκα μια πρώτη επαφή και στη συνέχεια θα έβλεπα και τις διαθέσεις της άλλης πλευράς αλλά και το πως θα ένοιωθα εγώ μετά από όλα όσα συνέβησαν...Μια φορά πάντως θα προσπαθούσα να μιλήσω κι απο κει και πέρα βλέποντας και κάνοντας  :D

SoFiA24

Παράθεση από: "heinrich"και μετά απο 2 χρόνια τη θυμήθηκες?

Δεν είναι απαραίτητο να συμβαίνει αυτό που λες heinrich. Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί οπότε κατά την ταπεινή μου άποψη δεν μπορώ εκ προοιμίου να πω οτι ντε και καλά τη θυμήθηκε τώρα λόγω ανάγκης.

Κι από προσωπική εμπειρία απλά παραθέτω οτι κι εγώ είχα κόψει επαφές με την καλύτερή μου φίλη για ένα χρόνο. Δε μιλούσαμε, δε βρισκόμασταν...Τίποτα...Κι όμως μόλις έγινε το πρώτο βήμα-όταν απλά έτυχε να βρεθούμε στο δρόμο- όλα έγιναν όπως πριν...Σαν να μην είχαμε ψυχραθεί ποτέ...

fistiki

Παράθεση από: "heinrich"και μετά απο 2 χρόνια τη θυμήθηκες?
Δεν είμαι τέτοιος τύπος και αυτή τη περίοδο δεν την έχω ανάγκη σε κάτι.Οπότε προσπερνάμε αυτη τη σκέψη.
Ξύπνησα που λες μια μέρα,με πιο πολύ δύναμη κ σιγουριά κ είπα οτι ίσως δεν αξίζει να χαθούμε για πάντα.Φυσικά 2 χρόνια τώρα ήθελα να ξαναμιλήσω μαζί της αλλα απο εγωισμό δεν το έκανα.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Θα την παρω ενα τηλ. (αν δεν το έχει αλλάξει) κ θα δουμε.....
Παιδιά,ευχαριστω για το κουραγιο !!

Ventouza

fistiki

Παράθεση από: "ventouza211":D  :D  :D Μπράβο! :D  :D

για ποιό πράγμα?

Ventouza

Που θα προσπαθήσεις και που βάζεις τον εγωισμό σου στην άκρη! :D  :D

heinrich

...δεν είμαι τέτοιος τύπος εγώ ....αλλά από εγωισμό δεν δεν το κανα...

τι το προσπαθείς κοπελα μου.. δεν υπάρχουν τέτοιες φιλίες....

αντε να σκοτώσεις την ώρα σου με άλλο τρόπο

fistiki

ναι αλλα εμένα με τρώει κ τωρα φούντωσα!αν κ προβλέπω να τρώω πόρτα,θα βρω κάτι άλλο να ασχοληθώ μετά! :P

Brasidas

AKOU GIA NA MHN AGXONESE
AN H FILI SOU EINAI OMORFOULA KAI FAS PORTA DOSE MOU TO TILEFONO THS NA DOKIMASW KI EGW  :P

Anonymous

Παράθεση από: "Brasidas"AKOU GIA NA MHN AGXONESE
AN H FILI SOU EINAI OMORFOULA KAI FAS PORTA DOSE MOU TO TILEFONO THS NA DOKIMASW KI EGW  :P

Βρασίδα γραψε........6969696969, και ναι είναι ομορφούλα  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

broxopios

Βρε συ, πλιζ.
Πες κατι, μιλα μας.
Τι εγινε τελικα; Μην μας αφηνεις στην αγωνια.

Να εγω ειμαι ξενυχτισμενος, με αρχες ημικρανιας, κορμι ένα βημα πριν τα μποτιλαιν κι εχω καταστρεψει και την πιτζαμα με τους πιγκουινους με τον καφε που μου εκαψε το μπουτι και  σκεψου ki ότι πολλοι αλλοι από μας εχουν ψιλοδουλιτσες,  γκομενιλικια, σκυλια, υποχρεωσεις, συχνουρια, οτιδηποτε.

Δεν μπορουμε να αγωνιουμε για το τι εγινε τελικα..

761 Επισκέπτες, 1 Χρήστης