Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΚΚΕΠ

Ξεκίνησε από Shadowlord, Νοεμβρίου 17, 2006, 05:06:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Shadowlord

voliwtisa

Shadowlord

Κατερινα βγαινω..Καλο μεσημερι,καλο ταξιδι και να μεταφερεις τα χαιρετισματα μου! :wink:

fmas

Εγώ είμαι εκτός club.......... Άμα κάτσει για να γίνω μέλος θα σας ενημερώσω....

Για την ώρα ετοιμάζομαι για έγκλημα.............

Shadowlord

Περιμενουμε ενημερωση..! :wink:

Sotis

ΤΙ   ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΚΚΕΠ?   κεντρικο  καταστημα  ελευθερον....παιδιων (σαν   εμενα) :P  :P  :P  :P ατε  μη πω  κολησαμε  απο  τα  σοροπια  ατε....ααααα :o  :o  :o  :o

caramela

ax Shadowlord  m areseis  polu  prepei na eisai   koyklos...ax  ax  gia  na  se  theli  etsi  to mwro soy  ax  ax   m  areseis    :hug2:

Shadowlord

Παράθεση από: "Sotis"ΤΙ   ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΚΚΕΠ?   κεντρικο  καταστημα  ελευθερον....παιδιων (σαν   εμενα) :P  :P  :P  :P ατε  μη πω  κολησαμε  απο  τα  σοροπια  ατε....ααααα :o  :o  :o  :o

Παλιε μπορεις να κοιταξεις στην αρχη για λεπτομερειες!Σε περιμενουμε..! :P  :wink:

Sotis

σα  κουμπαρος  εχω  και  εδω  να  δικαιωματα..ετσι  νεος..??? :P  :P  :P  :P

Shadowlord

Παράθεση από: "caramela"ax Shadowlord  m areseis  polu  prepei na eisai   koyklos...ax  ax  gia  na  se  theli  etsi  to mwro soy  ax  ax   m  areseis    :hug2:

:shock:  :shock:  :shock: Βασικα δεν ξερω αν το προσεξες αλλα και εγω την θελω παρα πολυ και εχω ολα οσα χρειαζομαι..και παραπανω μην σου πω..Οποτε δεν ψαχνω και σιγουρα δεν θελω τπτ λιγοτερο!Γιατι δεν γνωριζεσαι με τον Λευτερη που εχει και μεγαλυτερη περαση?(παλιε για εσενα δουλευω..! :P )

Shadowlord

Παράθεση από: "Sotis"σα  κουμπαρος  εχω  και  εδω  να  δικαιωματα..ετσι  νεος..??? :P  :P  :P  :P

Και βεβαια ο παλιος εχει προνομια!! :wink:

Jezebell

:kremala:

[size=9](ετσι και ειναι κανας σοτις πισω απο το νικ θα γινει κουμπαρα κι εκεινος)[/size]

:twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Shadowlord

Μη μου αγχωνεσαι μωρο μου δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας.. :wink:

Jezebell

Μα αν υπηρχε λογος ανησυχιας σε εσενα θα εβαζα την κρεμαλα!!! :P  :P  :P
Θησαυρε μου!!!

Shadowlord

:shock:  :shock:  :shock:
Αυτο ειναι που λενε μια στο καρφι και μια στο πεταλο?? :lol:  :P

537 Επισκέπτες, 1 Χρήστης