Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 753
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 759
  • Total: 759

ΚΚΕΠ

Ξεκίνησε από Shadowlord, Νοεμβρίου 17, 2006, 05:06:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

voliwtisa

έρωτααααααααααααααααααααααααααααααα

Ανακάλυψα τη συνταγή της απόλυτης ευτυχίας! Πολλές δόσεις από την αγκαλιά σου, λίγα φιλιά στα χείλη σου, όλο σου το κορμί δικό μου, πολύ πάθος και όλα μαζί σε ρομαντική ατμόσφαιρα...

Jezebell

Τπτ μα τπτ δεν συγκρινεται με οσα νιωθω στην αγκαλια σου και ισως η μονη λεξη που χαρακτηριζει οσα ζω ειναι Χριστουγεννα γιατι αυτη η "εποχη" ειναι η πιο ευτυχισμενη :D  :D  :D  :D  :D  :D

Shadowlord

Πρωτη φορα τοσο στο πνευμα των Χριστουγεννων...Σε ευχαριστω...

SoRta_FaiRytALe

Enia

Θα το ξαναπώ... κι ας με τρομάζει καταβάθος...

Νοιώθω πως η ζωή μου τώρα αρχίζει... νοιώθω πως υπάρχω μόνο για σένα, κι ότι κι αν έκανα στη ζωή μου ήταν για να βρεθώ μαζί σου... για να είμαστε μαζί... για να γίνουμε ένα...

Σ'αγαπώ.

Shadowlord

Kαλο μας μηνα μωρακι μου!!!!5 υπεροχοι μηνες!!!!!Να τους χιλιασουμε!!!!Σε αγαπαω πολυ! :D  :D  :D  :D  :D

voliwtisa

Άντε με το καλό να μας φτάσετε...  :lol:  :lol:  :lol:

Να είστε πάντα όπως τώραααααααααααααα  :wink:

Shadowlord

Ευχαριστουμε!!Επισης!!! :D  :D  :D

voliwtisa

Παρακαλούμε....

έρωτααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα  :bounce:

voliwtisa

και για να μη ξεχνιόμαστε  :wink:

Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό, κάθε ξεχωριστό δευτερόλεπτο που περνάει είναι χαμένα χωρίς εσένα. Μου λείπειςςςςςςςςςςςς...

:hug2:

Jezebell

Παράθεση από: "Shadowlord"Kαλο μας μηνα μωρακι μου!!!!5 υπεροχοι μηνες!!!!!Να τους χιλιασουμε!!!!Σε αγαπαω πολυ! :D  :D  :D  :D  :D
Καλο μας μηνα μωρο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!Να τους χιλιασουμε και να εχουμε περασει τοσο ωραια που να θελουμε κι αλλους τοσους :D  :D  :D  :D

voliwtisa

έρωτααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

:santa:

Jezebell

Απανταω εγω...παρουσα ]
[size=18]Μωρο μου ανυπομονωωωωωωωωωωωωωω να σε δωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω, μου ελειψες τρελλααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε λατρευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
[/size]

Shadowlord

Μου ελειψες πολυ μωρο μου!!!Ομως η Πρωτοχρονια θα ειναι τελεια!!!! :wink:  :D  :D  :D

voliwtisa

έρωτααααααααααααααααααααααααααααααα

καλή αγαπησιάρικη χρονιααααααααααααααααααααααααααα  :wink:

759 Επισκέπτες, 0 Χρήστες