Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΚΚΕΠ

Ξεκίνησε από Shadowlord, Νοεμβρίου 17, 2006, 05:06:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Παράθεση από: "Enia"που θες να χωθείς μανάριμ!?

άστο αντρίκο, τη βρήκα την απάντηση... :roll:

(αυτά παθαίνω όταν έχω δουλειά και δεν προλαβαίνω να διαβάζω φόρουμ!)  :evil:  :lol:

Shadowlord

Εσυ Λιλα δεν ανακαλεσες ακομα οτι μοιαζω με τον Σρεκ ε????

..αν φας καρμποναρα απο τα χερακια μου να μου γραψεις..!! :P  :P  :P

Enia

... μα δε ζήτησα καρμπονάρα, εγώ κάτι ελαφρύ έχω παραγγείλει...  :roll:

:P

Jezebell

Εξ ου το Σρεκ
Ο Μαριος σε ενα παιχνιδι που παιζουμε :P
Φερνει πιο πολυ χωρις την ασπιδα :P  :P  :D  :D  :D  :D

Shadowlord

:shock:  :shock:  :shock:

Τι εκανες εκει..????

Με ρωτησες για να βγαλεις προσωπικα δεδομενα στο φορουμ και δημοσιευεις φωτο απο τα παιχνιδια μου...??? :evil:

Απαιτω να αποσυρθει η φωτο,να διαγραφει η Σταυρουλα και να κλειδωθει το ποστ!!! :evil:  :evil:  :evil:

ΥΓ:να μαθετε να με λετε Σρεκ βλαμμενα..!!! :P  :P  :P  :lol:  8)

Enia

:roll:

μήπως να διαγραφεί η φωτό, να αποσυρθεί το ποστ, και να κλειδωθεί* η Σταυρούλα?  :roll:

*=... σε ένα δωμάτιο, όπου θα τιμωρηθεί παραδειγματικά από το θύμα, κατα πως αυτός κρίνει σκόπιμο και επιθυμεί... :P  :lol:

Jezebell

Παράθεση από: "Shadowlord":shock:  :shock:  :shock:

Τι εκανες εκει..???? Εβαλα την φωτογραφια του αντρα μου!!!
]Και μετα σου λεει μαζι σε ολα και ισχυει το εμεις κι οχι το εγω[/color]:P

Απαιτω να αποσυρθει η φωτο,να διαγραφει η Σταυρουλα και να κλειδωθει το ποστ!!! :evil:  :evil:  :evil: Καλα σε λεω εγω απαιτητικο!!!!]Κι εδω ως ΥΓ εχω να δηλωσω πως ο...ψηλος,σωματωδης,μελαχροινος,κιθαριστας(wannabe)φοιτητης του Χημικου (?) μονος του εφτιαξε την εικονα στο paint και με βοηθησε να την αναρτησω[/color] :P  :P  :P  :P  :P

Shadowlord

Παράθεση από: "Jezebell"Και μετα σου λεει μαζι σε ολα και ισχυει το εμεις κι οχι το εγω]

Ναι αλλα εβαλες μονο τη δικη μου φωτο και οχι και των 2!!!Με την πρωτη ευκαιρια η μικρη jeze θα κανει την εμφανιση της στο site!!! :P

Παράθεση από: "Jezebell"Καλα σε λεω εγω απαιτητικο!!!!]

Eιμαι,γιαυτο αλλωστε και ειμαι μαζι σου.. :wink:  8)

Παράθεση από: "Jezebell"Κι εδω ως ΥΓ εχω να δηλωσω πως ο...ψηλος,σωματωδης,μελαχροινος,κιθαριστας(wannabe)φοιτητης του Χημικου (?) μονος του εφτιαξε την εικονα στο paint και με βοηθησε να την αναρτησω ]

Ρουφ!!Εγω φταιω που σε βοηθησα...!!! :P  :P  :P  :lol:

Μετα απολα τα παραπανω θεωρω πως η καλυτερη λυση ειναι αυτη που προτεινε η Λιλα!!!

Παράθεση από: "Enia":roll:

μήπως να διαγραφεί η φωτό, να αποσυρθεί το ποστ, και να κλειδωθεί* η Σταυρούλα?  :roll:

:24::24::24:

Jezebell

Παράθεση από: "Shadowlord"Ναι αλλα εβαλες μονο τη δικη μου φωτο και οχι και των 2!!!Με την πρωτη ευκαιρια η μικρη jeze θα κανει την εμφανιση της στο site!!! :P
Δεν φταιω εγω που μονο αναμεσα σε σενα και τον Σρεκ βρηκαν ομοιοτητα :P  :P  :P  :P  :P

Παράθεση από: "Shadowlord"Eιμαι,γιαυτο αλλωστε και ειμαι μαζι σου.. :wink:  8)  
Γμτ ολο τετοια λες και με ριχνεις

Παράθεση από: "Shadowlord"Ρουφ!!Εγω φταιω που σε βοηθησα...!!! :P  :P  :P  :lol:  
Ποσοοοοοοο σ αγαπαωωωωωω....Σρεκακο μου

Παράθεση από: "Shadowlord"Μετα απολα τα παραπανω θεωρω πως η καλυτερη λυση ειναι αυτη που προτεινε η Λιλα!!!
Ναναναναναννα

:P  :P  :P  :P  :P  :wink:

Shadowlord

Παράθεση από: "Jezebell"Δεν φταιω εγω που μονο αναμεσα σε σενα και τον Σρεκ βρηκαν ομοιοτητα :P  :P  :P  :P  :P
Μεινε ησυχη,θα στην φτιαξω και τη Λιλα..!! :twisted:  :P  :P  :P  :lol:

Παράθεση από: "Jezebell"Γμτ ολο τετοια λες και με ριχνεις
8)
Παράθεση από: "Jezebell"Ποσοοοοοοο σ αγαπαωωωωωω.... Ναναναναναννα :P  :P  :P  :P  :P  :wink:
Περνα τωρα στο δωματιο για την τιμωρια σου..!! :wink:  8)

Jezebell

Παράθεση από: "Shadowlord"Περνα τωρα στο δωματιο για την τιμωρια σου..!! :wink:  8)

Ερχομαι!!!!!!!!

voliwtisa

Eρωτά μου...Aνυπομονώ για το ταξιδάκι μας  :cheers:

Andreas

Παράθεση από: "Jezebell"κιθαριστας(wannabe)φοιτητης

:?
Τι απ'τα δυο δηλαδη; κιθαριστας(wannabe) ή (wannabe)φοιτητης ;

Παντως,απ'οσο ξερω τον Σρεκ (  :lol:  ) φοιτητης δε θελει να ειναι!  :wink:

ΣΑΣ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΕΨΑ ΤΕΛΙΚΑ!  :P

Shadowlord

Εσυ να προσεχεις γιατι της Σταυρουλας δεν μπορω να της κανω τπτ(...) αλλα εσενα μπορω...!!!!!Ξαναπες με Σρεκ και θα γινεις ο καλυτερος φιλος του Γιωργου..!!!! :wink:  :lol:  :lol:  :lol:  8)

Jezebell

[size=18]Σε λατρευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω[/size]

557 Επισκέπτες, 2 Χρήστες