Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 458
  • Total: 458

ΚΚΕΠ

Ξεκίνησε από Shadowlord, Νοεμβρίου 17, 2006, 05:06:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Είναι φυσιολογικό που 'αναπολώ' το μέλλον μας?  :oops:

Μου λείπουν όλα αυτά που θα ζήσουμε... :oops:

:hug2: Σ'αγαπάω.-

toulouz

Αντεεεεεεεε Ένια έλα πάνωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!

(φτού σας βρε πιτσουνάκια!!!να μην σας ματιασω εεεε???εκει πηγε το φτου σας!χιχιχιχιχι) :lol:

Enia

μμμμμ... επειδή έχουν περάσει πολλές μερούλες που δεν σου έχω κάνει τηλε-αγκαλίτσες... 8)

πάρε μπόλικες να έχεις.....:

:hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2:

Μου λείπεις πάα ποΰ....  :oops:

Enia

Αχ, αγάπη μου... Κι αυτό ανάποδο είναι στη σχέση μας... Εσύ βιάζεσαι να με αποκαταστήσεις κι εγώ ξεχνάω τις επετείους μας...  :lol:

Σ'αγαπάω περισσότερο από ποτέ. ]

[size=18]Χρόνια μας πολλά, μωράκι μου!!![/size]

Enia

Εχθές το βράδυ, κατάλαβα για ακόμα μια φορά πόσο απαραίτητος μου έχεις γίνει... Και πόσο καλύτερη γίνομαι όταν είμαι στο πλάι σου...

Για πάντα μαζί. :hug2:

Athinoula

Sotis

Σε λατρευω ομορφια μου...εισαι...ολη μου η ζωη!!!! :cherry:

και εμενα μου λειπεις οταν δεν σε βλεπω, πριγκηπισσα μου... :wink:

Sotis

με ακουσες η να τα ξαναπω;;;;;;;;;;;;

:moonwalk:

Sotis

εισαι ολη μου η ζωηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!

ενα θαυμα, ενα ονειρο, η ομορφοτερη γυναικα στον κοσμο...εσυ, ολα εσυ!!

μια διμετρη κουκλαρα ολη δικια μου...με τα ομορφοτερα ποδια πανω στη γη..

μου λειπεις...πολυ!!!

ονειρα γλυκα και περαστικα
 :hug2:

Sotis

με ακουσες...η να τα ματα-ξαναπω... :D

X.E.M

Παράθεση από: "Sotis"με ακουσες...η να τα ματα-ξαναπω... :D

μηπως το εχεις και σε μεταφραση αυτο;;

Enia

...Και να που πέρασε ένας χρόνος... :hug2:

Είναι κάποιες κουβεντούλες που τις είχα σκεφτεί εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν έτυχε να στις πω - ή τουλάχιστον δεν έτυχε να στις πω έτσι όλες μαζεμένες... Ή, πιθανώς, τις φύλαγα για μια στιγμή σαν κι αυτή...  :D

Σ`αγαπάω γιατί...

Σ`αγαπάω γιατί... είσαι όλα αυτά που είχα ονειρευτεί.
Σ`αγαπάω γιατί... εσύ μονάχα συμπληρώνεις και δίνεις νόημα στη ζωή μου με αυτόν τον μοναδικό τρόπο.
Σ`αγαπάω γιατί... με κάνεις καλύτερη.
Σ`αγαπάω γιατί... από τη μια επιβεβαιώνεις θεωρίες και αξίες ζωής που είχα, και την ίδια στιγμή με κάνεις να με αμφισβητώ και να ανατρέπω τα δεδομένα μου...
Σ`αγαπάω γιατί... μου μιλάς με τόσες διαφορετικές φωνές για να μου φτιάξεις το κέφι, και ξέρω ότι άλλες τόσες θα ανακαλύψεις αν χρειαστεί για να με κάνεις να χαμογελάω.
Σ`αγαπάω γιατί... είμαι σίγουρη πως θα γίνεις ο καλύτερος πατέρας του κόσμου.
Σ`αγαπάω γιατί... νιώθω πολύ περήφανη όταν βρίσκομαι στο πλάι σου.
Σ`αγαπάω γιατί... μ`αγαπάς κι εσύ, και το νιώθω κάθε στιγμή.
Σ`αγαπάω γιατί... με έχεις ανεχτεί σε πολύ άσχημες φάσεις και δεν κουράστηκες ποτέ να με στηρίζεις και να προσπαθείς για μας.
Σ`αγαπάω γιατί... σε έχω ανάγκη σε κάθε μικρή ή μεγάλη στιγμή στη ζωή μου, κάθε δευτερόλεπτο.
Σ`αγαπάω γιατί... αν κάτι δεν το μοιραστώ με σένα, είναι σα να μην συνέβει ποτέ.
Σ`αγαπάω γιατί... θα μπορούσα να γράφω ασταμάτητα τους λόγους για τους οποίους σε αγαπάω, αλλά ξέρω πως δεν χρειάζεται, αφού...
Σ`αγαπάω γιατί... μπορείς να διαβάσεις όλα όσα νιώθω για σένα σε μια αγκαλιά μας, ένα φιλί μας, ένα άγγιγμα, μια ματιά, μια ανάσα...
Σ`αγαπάω γιατί... είσαι εσύ.-

cna

Τελευταία με συμπληρώνεις στο μέγιστο βαθμό. Τόσο πολύ που 9 στις 10 φορές μένω άφωνος. Κι εγώ σε αγαπώ μωρό μου γιατί απλά είσαι η καλύτερη (You are simply the best)...  :hug2:

Enia

]

:53:

Love You 'Till The End
by The Pogues

I just want to see you
When you're all alone
I just want to catch you if I can
I just want to be there
When the morning light explodes
On your face it radiates
I can't escape
I love you 'till the end

I just want to tell you nothing
You don't want to hear
All I want is for you to say
Why don't you just take me
Where I've never been before
I know you want to hear me
Catch my breath
I love you 'till the end

I just want to be there
When we're caught in the rain
I just want to see you laugh not cry
I just want to feel you
When the night puts on its cloak
I'm lost for words don't tell me
All I can say
I love you 'till the end

:53:

cna

Αγάπη μου το μόνο παράπονο που έχω από εσένα είναι ότι πάντα με καλύπτεις πλήρως, αλλά γι' αυτό είσαι η lacta μου. Η πρώτη μου αληθινή αγάπη και παντοτινή. Όσο για τη ταινία δεν πειράζει. Εάν μπορούσαν να δουν οι σεναριογράφοι του Χόλιγουντ όλα αυτά που περάσαμε και θα περάσουμε μαζί τότε θα δημιουργούσαν την απόλυτη συναισθηματική ταινία (με happy end φυσικά!).
Παντοτινά δικός σου,
ο Χρίστος ΣΟΥ

Υ.Γ. Τραγουδάκι δεν αφιερώνω γιατί προσπαθώ να μετουσιώσω όλα αυτά που νοιώθω για σένα σε ποιητική έμπνευση...[/b]

458 Επισκέπτες, 0 Χρήστες