Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 590
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 508
  • Total: 508

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ

Ξεκίνησε από ena_megalo_keno, Νοεμβρίου 19, 2006, 04:11:55 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

xhmeia

Παράθεση από: "RIDER"στην ελλαδα παλι εχουμε το εθιμο να κανεις σεχ με οποιον θελεις .
ο καθενας παει με οποιον θελει ή με οσους θελει.......αρκει να μην το μαθει κανεις. :twisted:

οι "απολιτιστοι" λαοι προφανως ειναι λιγοτερο υποκριτες απο τους "πολιτισμενους"

Rebel_heart

Παράθεση από: "ena_megalo_keno"τα ήθη και τα έθιμα τα φτιάχνουμε εμείς....... οπότε άντε παιδιά.....ας αρχίσουμε δουλειά για ένα καλύτερο (σεξουαλικο-) μέλλον 8)  ]

Den ksekiname apo to paron k na ftasoume k sto mellon lew egw?Ola apo to telos ta pianoume.... :wink:  8)  :lol:  :wink:

Alabastro

EYXARISTOUME GIA THN ENHMEROSH EGO POLLA APO AYTA DEN TA GNORIZA.... POS MPORO NA POLYTOGRAFITHO AFRIKANA... :lol:  :lol:

Jezebell

Και να φανταστειτε οτι εδω τις γυναικες που ντυνονται τολμηρα τις λεμε τσ...ς...ενω στο εξωτερικο τις παντρευονται με πολυ χειροτερο μητρωο.
Λιλα εκεικος ο φιλος με το οριο σχεσεων πρπ να ταξιδεψει εκτος συνορων λε!!!!!!!!!!!!!!!! :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Enia

άσε τζεζάκιμ, γιατί είναι και εθνικόφρον το χρυσό μου... συμφωνούμε μαζί φανατικά στο 'παπούτσι απ'τον τόπο σου' κι εκεί την πατάμε...!  :roll:

[size=18]καλός ο μασάι... αλλά δε χορεύει ζεμπέκικο, γμτ![/size]

ena_megalo_keno

> ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ "PLAY". Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ.  

θέλω "PLAY" τώραααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :lol:  :lol:  :lol:

Enia

τα παιδία παίζει...!  :lol:

Rebel_heart

Παράθεση από: "ena_megalo_keno"> ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ "PLAY". Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ.  

θέλω "PLAY" τώραααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ]

Esy krata dynameis mikrh giati an anti gia to PLAY sou pathsoun to FF katalathos tote na se dw... :lol:  :P  :lol:  :lol:  :P

Anonymous

den  exi geni8i  gineka se afton ton planiti  pou sto play  na sou ftani  sto mikro daxtilaki    sto exo pi afto den ine kenourgio diladi
ipografi
oui

ena_megalo_keno

Παράθεση από: "Rebel_heart"
Παράθεση από: "ena_megalo_keno"> ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ "PLAY". Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ.  

θέλω "PLAY" τώραααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ]

Esy krata dynameis mikrh giati an anti gia to PLAY sou pathsoun to FF katalathos tote na se dw... :lol:  :P  :lol:  :lol:  :P

:shock:   :roll:

σιγά μη μου πατήσουν και τον ΚΛ ......... όποιος τολμάει ας έρθει  :P  :P

ena_megalo_keno

Παράθεση από: "karxarias"den  exi geni8i  gineka se afton ton planiti  pou sto play  na sou ftani  sto mikro daxtilaki    sto exo pi afto den ine kenourgio diladi
ipografi
oui

:shock:   :oops:  :oops:  :oops:

thanks karxaria !!!!

[size=9]πάντα παίζει ρόλο ο συμπαίκτης σου στο PLAY...[/size]

Sotis

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.
> εκει  θελω  να  παω και  εγω  τη  ωραια  θα  ειναι.... :D  :D  :D

Jezebell

Παράθεση από: "Sotis"ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.
> εκει  θελω  να  παω και  εγω  τη  ωραια  θα  ειναι.... :D  :D  :D

Χαιρομαι που ολοι βρισκουμε κατι να μας ταιριαζει...ειδατε...τελικα τι χωριζει τους λαους :?: τπτ

Shadowlord

Να πατε ολοι οπου θελετε!Εγω παντως θα κατσω εδω..!!!Μια χαρα ειναι!!

Alabastro

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ DSCHISU ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΟΛΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ!
....

MHN PERASEI KANEIS APO KALAMAKI ..DEN THA EIMAI EGO.... :lol:

508 Επισκέπτες, 0 Χρήστες