Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 590
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 507
  • Total: 507

Τη της έχω κάνει

Ξεκίνησε από gon, Νοεμβρίου 19, 2006, 05:01:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Πού είναι ο Γκον; Μου έλειψαν οι απαντήσεις του που ήταν πάντα διακριτικές. Δεν απαντούσε ποτέ, δηλαδή. Σε άφηνε να βγάζεις τα συμπεράσματά σου. (Αλησμόνητο εκείνο το "Για σας κυρίες μου...")

Και η 'Ενια είναι για ΑΛΛΗ μία φορά ΕΚΤΟΣ θέματος και μπαχαλοποιό στοιχείο. 'Ακου ποπ-κορν... μάρσμελοουζζζζζζζζζζζζζζζ θέμε.  :P

sevenseas

[b]ρε ειμαι φαινομενο τελικά
χαχαχαχαχαχαχαχα

το αξιζεις ομως[/b]

Φαινόμενο δεν είναι οι σεισμοί και οι πλημμύρες
ούτε οι διάνοιες και οι εθνοσωτήρες
Φαινόμενο δεν είναι οι κεραυνοί κι οι καταιγίδες
ούτε το πώς χτίστηκαν παλιά οι πυραμίδες

Φαινόμενο είμαι εγώ που ακόμα σε αντέχω
που ακόμα σ' αγαπώ και σ' έχω όπως σ' έχω
Φαινόμενο είμαι εγώ για όσα έχω κάνει
κι ας μ' έχεις πικράνει

Φαινόμενο δεν είναι ο τρόπος που η γη γυρίζει
ούτε η τιμιότητα που σήμερα σπανίζει
Φαινόμενο δεν είναι οι αστραπές και το χαλάζι
ούτ' ο ανεμοστρόβιλος που όλα τα ρημάζει

Φαινόμενο......

sevenseas

Αχ, γιατί με διώχνεις άπονη
Αχ, και πάντα με πικραίνεις, αχ

Τι σου 'χω κάνει και με διώχνεις σαν ζητιάνο
Είμαι φτωχόπαιδο, τι θέλεις να σου κάνω
Θέλεις να πεθάνω

Δεν έχω να σου δώσω παλάτια και λεφτά
Εσύ αν έχεις πλούτη εγώ έχω καρδιά

Μη με πικραίνεις και τη φτώχεια μου θυμίζεις
Όταν με διώχνεις την καρδιά μου τη ραΐζεις
Θέλεις να πεθάνω

Δεν έχω να σου δώσω...

kuria

τελικα μαθαμε τι δεν της εκανε;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Pappas10

Την ίδια απορία έχω....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Nasia9

Γράφεις το ''τι'' με η >> ''τη'' λίγο είναι;;;;  ]

heinrich

εγώ πάλι που δεν της έκανα τίποτα και με μισεί τόσο πολύ ο άντρας της?
ρε πστ μου που έμπλεξα πάλι χωρίς καν να κουνήσω την ουρά μου?

xhmeia

το ξερεις απο τον ιδιο, πως σε μισει ? :roll:
η σε παραπληροφορει η μις ? :wink:

heinrich

μου τηλεφωνεί ανελλιπώς
αυτός ο ίδιος, καθόλου ευγενικός
με  απειλεί γενικώς και ειδικώς

xhmeia

τοτε........μηπως επειδη..... ΔΕΝ της εκανες? :P
κανε κι εσυ ενα ψυχικο  βρε, να πιασουν τοπο και οι απειλες  :wink:

( περα απ την πλακα, γιατι δεν περνας  στην αντεπιθεση και στην αναγκη ν αλλαξεις  και τηλεφωνο?Προφανως η γκομενα παραπληροφορησε αυτον, γιατι δεν της εκατσες.....βαρια η χυλοπιτα για καποιες )

Pappas10

Παράθεση από: "heinrich"εγώ πάλι που δεν της έκανα τίποτα και με μισεί τόσο πολύ ο άντρας της?

Μπορεί να κούνησες τα δάχτυλα σου και να πήρες τηλέφωνο και τα χείλη σου για να μιλήσεις...  για να μην πω ότι κούνησες και τα χέρια σου για να ακουμπήσεις / χαϊδέψεις. Οπότε άσε την ουρά στον φιόγκο της... άντε... όλοι αθώοι βγήκαμε...  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  (πλάκα κάνω)

Παράθεση από: "heinrich"μου τηλεφωνεί ανελλιπώς

Πες' του να κόψει τις μαμακίες και να μαζέψει - αν μπορεί - την δικιά του. Έχεις και δικονομικό πάτημα να τον πας για παρενόχληση.

ΑΝ τα πράγματα αγριέψουν, δως' του ραντεβού για ξύλο και κανόνισε ραντεβού - στο ίδιο σημείο - με τη γυναίκα του ότι και καλά θα σε δει εκεί. Στήσου σε μία γωνία και περίμενε. Όταν φτάσει εκεί η σύζυγος και την δει κι εκείνος πάρε τη σύζυγο ένα τηλέφωνο (αν δεν έχεις το δικό του) και ζήτα να του μιλήσεις. Πες του κάτι του στυλ "κατάλαβες;;;" και τίποτα παραπάνω. Αν εξακολουθήσει να σε παίρνει τότε είναι τόσο βλάκας που ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις κάτι με τη σύζυγο αλλιώς είσαι όντως ένοχος.

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

plus

Παράθεση από: "Pappas10"
Παράθεση από: "heinrich"εγώ πάλι που δεν της έκανα τίποτα και με μισεί τόσο πολύ ο άντρας της?

Μπορεί να κούνησες τα δάχτυλα σου και να πήρες τηλέφωνο και τα χείλη σου για να μιλήσεις...  για να μην πω ότι κούνησες και τα χέρια σου για να ακουμπήσεις / χαϊδέψεις. Οπότε άσε την ουρά στον φιόγκο της... άντε... όλοι αθώοι βγήκαμε...  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  (πλάκα κάνω)

Παράθεση από: "heinrich"μου τηλεφωνεί ανελλιπώς

Πες' του να κόψει τις μαμακίες και να μαζέψει - αν μπορεί - την δικιά του. Έχεις και δικονομικό πάτημα να τον πας για παρενόχληση.

ΑΝ τα πράγματα αγριέψουν, δως' του ραντεβού για ξύλο και κανόνισε ραντεβού - στο ίδιο σημείο - με τη γυναίκα του ότι και καλά θα σε δει εκεί. Στήσου σε μία γωνία και περίμενε. Όταν φτάσει εκεί η σύζυγος και την δει κι εκείνος πάρε τη σύζυγο ένα τηλέφωνο (αν δεν έχεις το δικό του) και ζήτα να του μιλήσεις. Πες του κάτι του στυλ "κατάλαβες;;;" και τίποτα παραπάνω. Αν εξακολουθήσει να σε παίρνει τότε είναι τόσο βλάκας που ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις κάτι με τη σύζυγο αλλιώς είσαι όντως ένοχος.

Παππάς10.

Pappas 10.....mas aresei kai emas o Papakaliaths...alla den ton aposth8izoyme kai propantwn......den to leme.. :D

Enia

Παράθεση από: "plus"Pappas 10.....mas aresei kai emas o Papakaliaths...alla den ton aposth8izoyme kai propantwn......den to leme.. :D

:24: χαχαχαχαχαχαχα!!! καλόοοο!  :thumright:

Pappas10

Παράθεση από: "plus"Pappas 10.....mas aresei kai emas o Papakaliaths...alla den ton aposth8izoyme kai propantwn......den to leme.. :D

Εμένα περισσότερο προς Φώσκολο μου φέρνει αλλά που να έχετε εσείς τέτοιες πνευματικές επιρροές. Σας έχει φάει η υποκουλτούρα της δεξιάς βέρας.... ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... Ο μόνος δρόμος προς την πρόοδο  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

plus

Παράθεση από: "Pappas10"

Εμένα περισσότερο προς Φώσκολο μου φέρνει αλλά που να έχετε εσείς τέτοιες πνευματικές επιρροές. Σας έχει φάει η υποκουλτούρα της δεξιάς βέρας.... ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... Ο μόνος δρόμος προς την πρόοδο  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

o foskolos aristeros???
oso gia to xwrotaksiko problhma ths veras...eee balthn sto aristero esy.... :D

507 Επισκέπτες, 0 Χρήστες