Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 363
  • Total: 363

Σεξ και ηλικία

Ξεκίνησε από Sotis, Νοεμβρίου 20, 2006, 05:50:29 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

Τι 20, τι 30, τι 40... η κάθε ηλικία έχει τα σεξουαλικά μυστικά της. Το ερωτικό παιχνίδι δεν έχει οδηγίες χρήσεως. Στην καλύτερη περίπτωση έχει κάποιους κανόνες αλλά και αυτό μην το πάρετε ως δεδομένο, γιατί και αυτοί αλλάζουν με το χρόνο.
Στα 20... ποιος τον κρατάει!
Η τεστοστερόνη κάνει τη σεξουαλικότητά του ασυγκράτητη, αλλά μπορείτε να του μάθετε την τέχνη της προσμονής. Σε έναν άντρα στην ηλικία των 20 κάτι, το σεξ είναι μια δραστηριότητα πάνω απ' όλα σωματική, η οποία μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα από το συναίσθημα. Η ορμή είναι μεγάλη όπως το ίδιο η απειρία και η αμηχανία...Το ενδιαφέρον τους επικεντρώνεται στο να "τα καταφέρουν" και η επιβεβαίωση του ανδρισμού τους είναι ανάγκη προς άμεση ικανοποίηση. Ενθουσιάζεται στην ιδέα να φέρει σε οργασμό τη σύντροφό του, αλλά οι έντονες και ισχυρές παρορμήσεις πολλές φορές του προκαλούν πρόωρη εκσπερμάτιση!

Στα 30... εμπειρία και ισορροπία
Η χρυσή ηλικία: εκείνος είναι πιο σίγουρος για τον εαυτό του, δεν νιώθει αναγκασμένος να αποδείξει οτιδήποτε. Η πείρα τού έχει δείξει ότι η σωματική και ψυχική οικειότητα δεν είναι μια κατάσταση προς αποφυγήν, αλλά ένας τρόπος να γίνει το σεξ πιο πλούσιο, βαθύ και συναρπαστικό. Οι πρώτες, ελάχιστες "διαρροές" στη σεξουαλική αντοχή αντισταθμίζονται σε μεγάλο βαθμό από τη μεγαλύτερη ικανότητα στην τεχνική. Πολλές φορές όμως το γεμάτο πρόγραμμά του επιβαρύνει τη συχνότητα, αλλά και την σεξουαλική Στα 40... ο ραφινάτος ερωτισμός
Τέρμα το άγχος των επιδόσεων. Τώρα η σεξουαλική του εμπειρία αποδίδει καρπούς. Ο έρωτας χάνει σε ποσότητα, αλλά κερδίζει σε ποιότητα. Ο σαραντάρης είναι ειδήμων και εκλεπτυσμένος, ένας γκουρμέ του σεξ, ικανός να εκμεταλλεύεται όλη τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Απαλλαγμένος από το άγχος των επιδόσεων μπορεί να γευτεί και να χαρίσει μεγάλη ικανοποίηση.
Η ανδρογονοπενία (πενία σε ανδρογόνα) όμως και ο φόβος ότι γερνά είναι από τους πραγματικούς εχθρούς του ώριμου πια άντρα που μπορεί να τον σπρώξει στην κλασσική αντίδραση να αναζητήσει μια πολύ νεότερή του γυναίκα.

Τα όσα διαβάσατε είναι ενδεικτικά και όχι απόλυτα. Ακόμα και αν το γενικό νόημα μπορεί να συνοψιστεί στο σλόγκαν "ο νέος είναι ωραίος, αλλά και ο παλιός είναι αλλιώς" ο κάθε άνθρωπος αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση. Και επειδή είναι αδύνατο να σταματήσουμε το χρόνο, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συμφιλιωθούμε μαζί του και να απολαύσουμε...το σεξουαλικό στυλ και προφίλ κάθε ηλικίας!

voliwtisa

Δεν είχα άδικο όταν έλεγα ότι έχω να  μάθω πολλά ακόμη από σένα!!!

Δάσκαλεεεεε  :P  :P  :P

Alabastro

ESY POSO XRONON EISAI SOTIS? XIXIXIXII

Sotis

εγω   ειμαι  στην  ηλικια της   εμπειρία και ισορροπίας...κυρα σοφια  χεχεχεχεχεχεχεχε  εσυ  ? :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :D  :D  :wink:

Jezebell

Παράθεση από: "Sotis"εγω   ειμαι  στην  ηλικια της   εμπειρία και ισορροπίας...κυρα σοφια  χεχεχεχεχεχεχεχε  εσυ  ? :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :D  :D  :wink:
Α ρε εμπειρε αντρα...καλα σε λεω εγω αλητη!!!!!!!!!!!!!!!

Shadowlord

Εμπειρος ο παλιοοοοοοοοοος!!! :P  :P  :P  :lol:

Alabastro

TI EINAI EMPEIRIA KAI ISOROPIA??? :shock:

Sotis

Παράθεση από: "Alabastro"TI EINAI EMPEIRIA KAI ISOROPIA??? :shock:
θες  να  τα  ενωσουμε  και  τα  2  αυτα  μαζι   σοφια  μου... :D  :D  :D  :?:  :?:

Alabastro

broxopios

εγω λεω να ριξετε κανα ξυλο στη φωτια.
περσι με τις παγωνιες, τον χασαμε τον παππου!

Sotis

εμ  και  σου  ειπα να  προσεχεις  να  ντηνεσαι  θα  κριοσεις...δεν  μ  ακους   γερος  ανθρωπος. το  παιζεις τζοβενο...θες  και  βιαγκρα...

voliwtisa

Mίλησε το παιδαρέλι  :P

sevenseas

απαγορευω την συζήτηση αυτή

χαχαχαχαχαχαχαχα

plus

Παράθεση από: "sevenseas"απαγορευω την συζήτηση αυτή

χαχαχαχαχαχαχαχα

giati arage????????

sevenseas

363 Επισκέπτες, 0 Χρήστες