Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 191
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 267
  • Total: 268
  • Leon

TI FAGHTO NA FTIAKSO PALI SHMERA?? ( TI THELETE NA FATE?)

Ξεκίνησε από Alabastro, Νοεμβρίου 23, 2006, 01:55:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

σήμερα τι έχει το μενού?

Shadowlord

Σημερα δε θα μαγειρεψεις!Θα βγουμε εξω! :D

Alths

Πάντως εγώ βρήκα σέλινο στο ψυγείο, και το πέταξα μέσα σε μια κατσαρόλα με χοιρινό ,8α πετάξω μόλις βράσει και ένα λεμόνι μέσα, και 8α φάω σελινάτο χοιρινό........................ σε τοστ. :D  :D  :D  :D

Sotis

εγω  θελω  μουσακα..και........φρικασε  με  αρνακι.. :D  :D  :D

Alabastro

sosta orxidea mou... exo makaronia... exo ligo tyri ligo zampon ..eee ti allo exo....exo kai manitaria ... kati se makaronada mou moiazei ... me dikiasmou empneyseos saltsoula...  ] shadowlord [/color]na vgoume ekso ...  :roll:
prosexe ti les kardoulamou eimaste tetramelhs oikogeneia antexei h tsepoulasou na mas trapezoseis proi vrady... ekso? :lol:

oso gia sena agaphmene kai filtate heinrich (akoma den exoume milisei sto live h sto chat ..pou tha mou pas omos) ...ayto rotao kai go agaphmou.... ti exei to menu shmera...ama hksera monhmou tha to eftiaxan den tha evgaina stis rouges kai sta site na anarotieme san tin astero.... 8)  8)  8)  8)

heinrich

πες πως είμαι ο σύντροφος σου στις αναζητήσεις σου.... :D  :D  :D

εργένης γαρ είμαι και εγώ από κείνους που θέλουν να φτιάχνουν γρήγορα νόστιμα και θρεπτικά φαγητά αλλά όταν φτάσω σπίτι συνειδητοποιώ πως το σούπερ μαρκετ έχει κλείσει και η φαντασία μου περιορίζεται σε βραστά πραγματάκια

Shadowlord

Παράθεση από: "Alabastro"fysika exo kai thn protash tou shadowlord na vgoume ekso ...  ]

4 εσεις..και 2 εμεις..Τωρα που το ξανασκεφτομαι..

Hein ερχεσαι και εσυ..εγω βαζω το μερος και εσυ τα λεφτα..!!  :lol:  :lol: :P  :P  :P

Jezebell

Δλδ να παρω να κλεισω 5 εξτρα ατομα η να φερω τα μακαρονια φουρνου απο εχθες :?:  :P  :P  :P  :P

Shadowlord

Εσυ εισαι η νοικοκυρα..!! :P  :P  :P

Jezebell

Κι εσυ ο κουβαλητης...μαααααααααααααααααανααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Shadowlord

heinrich

ενταξει μωρέ στους τίτλους θα τα χαλάσουμε? αφού άλλος πληρώνει

Jezebell

Χαιρομαι που το παιρνεις χαλαρα οτι θα πληρωσεις για 18 ατομα

Shadowlord

:24: :24: :24: :24: :24: :24: :24: :24: :24: :24:

heinrich

...ζωη να χετε....
τι θα τα κάνω, θα τα πάρω στον τάφο μου?

267 Επισκέπτες, 1 Χρήστης