Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 496
  • Total: 496

TI FAGHTO NA FTIAKSO PALI SHMERA?? ( TI THELETE NA FATE?)

Ξεκίνησε από Alabastro, Νοεμβρίου 23, 2006, 01:55:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

Παράθεση από: "Jezebell"Σας εχω πει 100 φορες να μην του πηγαινετε κοντρα...και "καποιος" αλλος ονειρευοταν αρχικα γαμπιτσες μετα ακουγε τακουνακια και δως του τακουνακια και ειδατε τι εγινε

ε, μα
τακα τακα τα τακουνάκια
στα τσιμέντα στα πλακάκια
και ο μπούσουλας είναι που στρέφει ή το καράβι?

πως μου βγήκε αυτό ποτ πουρί τώρα?

Jezebell

Ανοιξε το κουτι που εχεις παντα στην αριστερη τσεπη, ξετυλιξε το χαρτι με τις οδηγειες-ενδειξεις-παρνεργειες και διαβασε προσεκτικα τις παρενεργειες(οχι κατα την κυηση)

Alabastro

eipa ego pos eimai kalitexeis.. mia aplh noikokyra eimai ... pou opos leei kai to asma .. H KALH NYKOKOIRA EINAI DOULA KAI KYRA... :lol:
eipa apla pos den mageireyo... zografizo... me thn enia oti ...kano thaymata pinakes zografikhs ta piatamou... tora an voutao mesa stis melitzanes kai ta pinelamou... ayto einai allo thema ..kai vgazo ksereis oraiotates elaiografies... xixixixi telos panton shmera ..me paraseirate tha kanoun oi melitzanes

Jezebell

Αμα βρουν μπογιες στα παπουτσακια θα εναι οντως θαυμα αμα ζησουν

Alabastro

einai pou epiasa na zografiso ta kordonia stayroula xaxaxaxaxaxa

Jezebell

Λολ
Ειδες πως σε μπερδευει ο ατιμος ο Χαϊλ.πιστεψες κι εσυ πως φτιαχνεις παπουτσια αντι για για παπουτσακια :shock:  :P

heinrich

σημερα θα φάμε μπουτι στήθος οκ?

Jezebell

Εγω σνιτσελ εχω και η σοφια παπουτσακια το υπολοιπο κορμι βρες το μονος σου :P

Alabastro

ta velepeis ti mas kanei olous o atimos hein.... na vlepoume papoutsia tis melitzanes katalaves? kai oxi mono ayto... se ligo tha vlepoume kai olokhro atomo..  me mpoutia kai sththos... katalaves... ai panagiamou

Jezebell

Θα μας τρελλανεις!!!!!!!!!Παλιο Χαϊλ!!!!!!!

heinrich

θα κάνω σωματική έρευνα στο κοτόπουλο μπας και κουβαλάει κανέναν νυχοκόπτη επάνω του

Jezebell

Ημαρτον με τα νυχια σου...σιχαμενο

heinrich

εχω ραντεβού την πέμπτη.. δεν έρχεσαι και εσύ να σου αλλάξει την αγωγή γιατί δεν βλέπω καμμιά σημαντική πρόοδο

Jezebell

Μ εχει μεταφερει ηδη στην πτερυγα ανιατων αλλα επειδη εκλαιγα μου εφεραν το πισι :P

heinrich

οχι ρε γμτ.... και σήμερα άκουσα πως το μενού για αυτή την πτέρυγα θα είναι παπουτσάκια...Φίσκα στις χρωστικές θα είναι

496 Επισκέπτες, 0 Χρήστες