Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

TI FAGHTO NA FTIAKSO PALI SHMERA?? ( TI THELETE NA FATE?)

Ξεκίνησε από Alabastro, Νοεμβρίου 23, 2006, 01:55:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Shadowlord

Μπραβο μωρο μου γιατι εφαγα μαυροματικα για μεσημερι..!!!:puker:

voliwtisa

Τι θα φτιάξετε σήμερα καλές νοικοκυρές??

Έτσι για να μαθαίνουμε και εμείς οι νέες!  :P

Alabastro

kalhmeroudia... ego exo valei to tsoukali sthn fotia... shmera tha ftiakso araka kokinisto me patatoules kai kolokythakia... etsi na fame kati ladero ... tha to synodepso me feta xoriatikh kai mporei kai ryzaki spyroto... den ksero akoma..sigouro omos einai oti tha ftiakso mia milopita pou eida xtes ston mamalakh...syntagh Gerogianh.. (eides ti kanoun ta anatolika mplok... mexri kai eisagogeis syntages exoume,, eme pos?)  :lol: ante kalh  mas oreksh

heinrich

εγώ λέω να φάμε μάτια ψάρια

voliwtisa

μου αρέσει η μηλόπιτα...αν τη συνοδεύσεις και με μια μπάλα παγωτού... :oops:
αντε δεν έχω παράπονο...μου άνοιξε πάλι η όρεξη
 :lol:

Alabastro

na diorthoso thn xora... (h mhlopita einai Georgianhs syntaghs ):lol:
na sou steilo ena taperaki? alla tha mou epistrepseis to palio hein apo ta giouvarlakia mou...den exo kai 100 ...

voliwtisa

και ταπεράκι...και ολόκληρο το ταψί...πρόβλημα δεν έχω...σου στέλνω αν θες δικά μου ταπεράκια για μια ώρα ανάγκης  :lol:

Enia

Παράθεση από: "Alabastro"shmera tha ftiakso araka kokinisto me patatoules kai kolokythakia... etsi na fame kati ladero ... tha to synodepso me feta xoriatikh kai mporei kai ryzaki spyroto... den ksero akoma..

Να σας μεταφέρω τις γνώσεις μου... (τα εύσημα στη διαιτολόγα μου)...
Ο αρακάς είναι λέει αμυλώδες λαχανικό. Ανήκει δηλαδή στην ίδια οικογένεια με τα δημητριακά, τις πατάτες, το ρύζι, τα όσπρια και τα ζυμαρικά...

Θα φτιάξεις δηλ κολοκυθάκια με άμυλο, άμυλο και άμυλο!  :shock:  Πάλι καλά που ταιριάζει με φέτα, να φάμε και κάτι διαφορετικό  :P  :lol:

Alabastro

TETARTH SHMERA...KRYO EXEI... FASOLADA THA PHGENE TELEIA SHMERA... MALON AYTO THA FTIAKSO ME KAROTAKIA KAI SELINA KAI MIA MIKRH KOKINH PIPERIA... (MAPA H GEORGIANH MHLOPITA)
LEO NA DOKIMASO NA KANO GIA GLYKO ENA KYPRIAKO POU TO TRONE TIS NYSTIES.. LEGE "DAKTYLA" KAI EINAI MIKRO SAN DAKTYLAKI ME FYLO KAI GEMISH APO KARYDIA... KATI SAN MIKRO MPAKLAVADAKI.. ANTE NA DOUME ....

voliwtisa

και εγώ σε σούπα θα ήθελα κάτι...μια κρεατόσουπα ίσως... :roll:

Jezebell

Σπανακορυζο σημερα μιας και λειπει ο κος Μαριος ο κρεατοφαγος :P  :P  :P  :P

Shadowlord

Ευκαιρεια εψαχνες,ε!Εγω παντως κρεας εφαγα!! :P  :lol:

Jezebell

Εγω φταιω που δεν φτιαχνω φακες!!!Η καλυτερα  ρεβυθια!!!

voliwtisa

Pεβύθια έχουμε σήμερα...

:roll:

τώρα καλό είναι αυτό?

Shadowlord

540 Επισκέπτες, 1 Χρήστης