Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

TI FAGHTO NA FTIAKSO PALI SHMERA?? ( TI THELETE NA FATE?)

Ξεκίνησε από Alabastro, Νοεμβρίου 23, 2006, 01:55:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Alabastro

χιχιχιχι ... φιλεναδα ...δεν ξερεις τι ειναι η σεληνοριζα ..χανεις καταπληκτηκη γευση... μοιαζει εξωτερικα με πατατα αλλα ειναι η ριζα του σεληνου... και εχει εκπληκτηκη γευση... δενει καταπληκτικα με σαλτσα αυγολεμονο.... μακαρι να ειμαστε κοντα να δοκιμαζες.... :)

τωρα για το γρηγορο... ακου ..υπαρχουν στο εμποριο ετοιμα σνιτσελ κοτοπουλου.....οποτε το μονο που εχεις να κανεις ειναι να βαλεις δυο σταγονες λαδι στο τεφαλ ..και να ψησεις το σνιτσελ κοτοπουλου σε 5 λεπτα ...εγω αν εχω πολυ κοσμο βαζω το σνιτσελ σε αντικολητικο χαρτι κουζινας μεσα στο φουρνο... στο γκριλ...  και σε 3 λεπτα ειναι ετοιμο
το συνοδευω με επισεις ετοιμο πουρε που γινετε σε 2 λεπτα μεχρι να ζεσταθει το γαλα δηλαδη... (βλεπε οδηγιες στο κουτι) και μια σαλατα και τελος ..σε 10 λεπτα εχεις ετοιμασει και το τραπεζι...
Αντε καλη ορεξη.....

voliwtisa

Ευχαριστώ φιλενάδα  :wink:

Από όρεξη άλλο τίποτα...

Να που έμαθα και την σελονόριζα...

Είμαι περήφανη  :24:

Jezebell

Λεωα να (του) κανω σουτζουκακια για αποχαιρετιστηριο γευμα λογω ταξιδιου!!!!Με ρυζακι η πουρε :D

voliwtisa

Ρυζάκι...ρυζάκι  :wink:

Jezebell

Κι εγω για ρυζακι το βλεπω

voliwtisa

Jezebell

Σκεφτομαιιιιι μαλλον πλιγουρι με ντοματα γιαουρτι ανιθο κτλ

voliwtisa

πλιγουρι πλιγουρι πλιγουρι

αγαπημένο  :bounce:  :bounce:  :bounce:

Ventouza

Ό,τι σερβίρει η British...... :lol:  :lol:  :lol:

voliwtisa

Σε ζηλεύω...Τόσο ωραίο φαγητό... :P  :P  :P

Ventouza

ΟΚ.....ό,τι με περιμένει στο Ελ.Βενιζέλος τότε ......(ΜΕ ΤΖΑΤΖΙΚΙ!!) !!!! :D  :P  :P  :wink:

Enia

ε διάλεξε ρε μαλάκα πια, με ζάλιζες! :24: από το ένα ποστ στο άλλο έχεις αλλάξει τρεις γνώμες!  :lol: :24:

Alabastro

τσ τσ τσ.... Ενια θα σε κανω μπατσισω οχι και ρε οχι και ρε την βεντζουζα :lol:

Εγω σημερα εστειλα τον ΑΝΤΡΑ να παρει ΣΕΛΗΝΟ.....
ελπιζω να μην μου φερει την ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ....
γιατι θα φαμε.... το πιατομας το κερινο.... :wink:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ ΡΟΚΑ ,ΝΤΟΜΑΤΑ,ΑΓΓΟΥΡΙ, ΣΠΑΝΑΚΙ, ΑΝΙΘΟ,ΜΑΙΝΤΑΝΟ, ΚΡΕΜΥΔΙ ΦΡΕΣΚΟ... (ΟΤΙ ΒΡΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΧΙΧΙΙΧΧΙ).... ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΑ ΟΣΟ ΘΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ..... ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ.....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ :santa:

voliwtisa

κρατάω τη σαλάταααααααααααααααααα

φιλενάδα Να περάσετε όμορφα  :wink:

Ventouza

Είδες Alabastro μου πως μου μιλάει.....? :(  :(  :(  :cry:
 :24:  :24:  :24:
Για να σε μπερδέψω βρε κουτό!!!! :P  Ισχύει η αρχική παραγγελία παρακαλώ.....  :hug2:

515 Επισκέπτες, 1 Χρήστης