Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 231
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 237
  • Total: 238
  • Leon

TI FAGHTO NA FTIAKSO PALI SHMERA?? ( TI THELETE NA FATE?)

Ξεκίνησε από Alabastro, Νοεμβρίου 23, 2006, 01:55:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Alabastro

DEN EINAI KAKH IDEA... EYXARISTO KALOMOY PAO NA BALO TO NERO .. :wink:  :lol:

voliwtisa

Παράθεση από: "Alabastro"ASE RE GMT... KAI XTES POY PHGA EGO..ETYXE NA LEIPEI H PAPARIZOY GIATI BRAVEFTIKE STIS KANES :twisted:  KAI NA FANTASTHEIS MOY ARESEI TRELA H KOPELA HTHELA NA THN DO APO KONTA ..TO PERIMENA POS KAI POS.. GMT. KAI PALI GMT. THN ATYXIA MOU.. FYSIKA O TERZHS EDOSE RESTA....THEOS O ANTROPOS... MIA STALIA EINAI KAI GEMIZEI OLOKLHRH THN PISTA .....LEME EINAI SXOLEIO... NA PATE  :wink:

Και εμένα μου αρέσει η Παπαρίζου...Γυναικάρα  :lol:

Αντε να ξαναπάμε με το καλό μετά το Φλοίσβο  :D

Alabastro

MPA...DEN TO VLEPO GIA META THN PITA.. :cry:  :cry:  :roll:

voliwtisa

Alabastro

εχω βαλει ενα κουνουπιδι να βρασω για σαλατα...και εχω και φιλετακια γαλοπουλας ...μαριναρισμενα ..για να ψησω στο γκριλ... μαριναρισμα             ( μπαχαρικα , 3 κουταλιες γιαουρτι, 3 κ.λαδι, 2 κ.μουσταρδα 1 κεταπ) γινετε απιστευτα μαλακο το στηθος του κοτοπουλου και τις γαλοπουλας δοκιμαστετο ....ελαφρυ και νοστιμο... :wink:

voliwtisa

εγώ σαν αρρωστούλα για καμια σούπα με κόβω... :roll:

Alabastro

voliwtisa

Alabastro

marhhh kanonise na mhn eisai sthn pita...  :twisted:

mpolika zesta rofimata...exete polla ekei sto panemorfo kai timimeno pylio meli arketo thn hmera giati dra san antiviotiko... kai portokalia kai mhla pollaaa kai axladakia gia vitamini c... kai traxana ftiakse gia mesimeraki... pies kai kana deponaki kai ola mia xara tha einai... ayrio tha eisai perdiki...ante perastikoulia :lol:

voliwtisa

Aν δεν είχα και σένα  :lol:

Tο μόνο εύκολο μου φαίνεται αυτό με το πορτοκάλι πάντως....Για τον τραχανά δεν το συζητάμε...άντε κάνε το καλό και στείλε μου μπολάκι  :P

Enia

βρε δεν είναι τίποτα ο τραχανάς!!! ένα απλό βράσιμο του κάνεις, με ένα κύβο κνορ, και όταν μαλακώσει προσθέτεις μια κουταλίτσα βούτυρο και λίγο γάλα.
δοκιμάζοντας θα το καταφέρεις...
ξανά μανά περαστικά σου...

σόφι.. σήμερα είχαμε μπακαλιάρο. βραστό, με τα κολοκυθάκια του, τα καροτάκια του, και τις πατατούλες του, και το ζουμάκι έτσι, απλό και τέλειο και ισοροπημένο θρεπτικά. τόσα χρόνια που το τρώγαμε τηγανιτό τι καταλάβαμε!? μια χαρά σουπίτσα κάνει τελικά!

Alabastro

εχεις δικιο λιλαμου...τα τηγανιτα πρεπει να τα τρωμε σπανια 1-2 φορες το μηνα και με μετρο...

Λοιπον σημερα το κλασικο ελληνικο φαγητο ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΙΜΑ :lol:
αλλα διαιτης...χωρις βουτηρο τα μακαρονια και μονο μια κουταλιτσα λαδι στον κιμα....και μαλιστα για νοστιμια ..θα τα ανακατεψω ολα μαζι και θα τα αφησω στο ματι που ειναι καυτο... :lol:  θα ριξω και τυρακι που λιωνει με χαμηλα λιπαρα και θα σκεπασω την κατσαρολα...ετσι ωστε το τυρακι να λιωσει και να σκεπασει το φαγητο...(σερβιρετε αμεσως) Αντε καλη ορεξηηηη :!:  :!:

voliwtisa

Εγώ σήμερα έφαγα συκώτι ψητό...Τρέλα... :lol:

Alabastro

εσυ κουκλα εισαι καλα?

voliwtisa

καλύτερα...ευχαριστώ  :lol:

ωραία η μακαρονάδα? :P

237 Επισκέπτες, 1 Χρήστης