Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 862
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 749
  • Total: 750
  • Leon

James Bond

Ξεκίνησε από See_Me, Νοεμβρίου 24, 2006, 03:43:24 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

See_Me

Όπως όλοι γνωρίζουμε, έχει βγει στις αίθουσες η νέα ταινία του Τζέιμς Μπόντ, το Καζίνο Ρουαγιάλ. Είναι μια προσπάθεια να επαναφέρουν το μύθο του Τζέιμς, δείχνοντας πως ξεκίνησαν όλα.

Από τον αξεπέραστο σερ Σον Κόννερι (1969), μετά στο φινετσάτο Ρότζερ Μούρ (1973–85), στο μελαχροινό δυναμικό Τίμοθι Ντάλτον (1987–89), στον εκπληκτικό Πίρς Μπρόσναν (1995–2002) και στον -τελευταίο- Ντάνιελ Κρέγκ (2006).

Δε ξέρω πόσοι από εσάς στηθήκατε στις ουρές των ταμείων των κινηματογράφων για να εξασφαλίσετε το εισιτήριό σας, πόσοι στριμωχτήκατε στις αίθουσες για να το δείτε. Εγώ τα έκανα αυτά. Και περίμενα μισή ώρα στην ουρά των Βίλατζ και στριμώχτηκα σε μια αίθουσα με όλες τις ηλικίες (και τα χούγια τους) και τελικά απογοητεύτηκα  :(.
 Ναι, μου άρεσει που ύστερα από τόσο καιρό γυρίστηκε νέα ταινία. Ναι μου άρεσε που είδα πως ξεκίνησε ο μύθος του μυστικού πράκτορα. Ναι μου άρεσε η αδρεναλίνη που εξέπεμπε η ταινία. Αυτό που με άφησε με έντονη πικρία ήταν ο νέος Μποντ  :icon_scratch: :( :( :tard:.
 Δε μπορώ να καταλάβω  :icon_scratch: Θέλουν να σκοτώσουν ό,τι τόσα χρόνια είχαν καταφέρει οι προηγούμενοι Μποντ?  :icon_scratch: Θέλουν να μας κάνουν να μη ξαναδούμε ταινία με το συγκεκριμένο πρωταγωνιστή? ::) Θέλουν να μας πείσουν ότι ένας ξεπλυμμένος ξανθόψειρας, με πρησμένο σώμα, μάτια αλήθωρα και πεταχτά αυτιά (μοιάζει κάτι μεταξύ πολωνού και -συγνώμη- αλβανού)  είναι η ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ -ύστερα από 4 χρόνια- ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΗΘΕΙ ΤΟ ΤΖΕΪΜΣ?  ??? Μα σοβαρά, ποια γυναίκα θα έπεφτε γι αυτόν? Ακόμα και οι σταντ του έπαιζαν καλύτερα από αυτόν στο ρόλο  >:(...

Πραγματικά στενοχωρήθηκα, περίμενα κάτι αξιόλογο, κάτι που θα δικαίωνε τον ήρωα του Ίαν Φλέμμινγκ >:( >:(

(κι αντί αυτής της δικαίωσης, μας ήρθε ο Ντάνιελ  :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead:)

Εσείς τι άποψη έχετε για την ταινία? Όσοι την έχετε δει φυσικά  ???

heinrich

εκτός από την διασκέδαση που μας πρόσφεραν οι τζειμηδες μποντιδες, μην ξεχνάμε, πως μας χάρισε και το φοβερό πλάνο με την βρεγμένη Oυρσουλα Aντρες να βγαίνει από το πουθενά με το μπικινάκι.
Πλάνο το οποίο αναπαράγανε με αποτυχία με την χάλυ μπέρυ και το ίδιο μαγιό

voliwtisa

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, μολονότι όταν επιλέχθηκε άκουσε τα χίλια μύρια αρνητικά σχόλια από κοινό και κριτικούς,  ήρθε και ανέτρεψε τα προγνωστικά...
Mπήκε κυριολεκτικά στο πετσί του ρόλου και ενσάρκωσε τον διάσημο πράκτορα, δίνοντας του μια πιο ανθρώπινη, αλλά και ταυτόχρονα πιο σκοτεινή διάσταση. Ο νέος Τζέιμς Μποντ  αποκαλύπτει τις ευαίσθητες πλευρές του χαρακτήρα του και αφενός μεν φαίνεται απρόσιτος αφετέρου δε δεν διστάζει να ανοίξει την πόρτα της καρδιάς του και να δοθεί ολοκληρωτικά σε μία γυναίκα.
Όπως συμβαίνει σε όλες τις Τζειμς-μποντικές ταινίες... έτσι και εδώ δεν απουσιάζουν οι πλούσιες σκηνές δράσης, τα εντυπωσιακά κυνηγητά, τα θεαματικά stunts καθώς και τα πανάκριβα κατεστραμμένα αυτοκίνητα!
Πρόκειται για μια  εξαιρετικά καλοσκηνοθετημένη ταινία που διαπνέεται από την πρέπουσα ατμόσφαιρα και δεν ξεφεύγει με υπερβολές και τραβηγμένες από τα μαλλιά σκηνές.
Αξιοπρεπή, αλλά λίγο υποτονική η Εύα Γκρήν στο ρόλο του κοριτσιού του διάσημου πράκτορα, ενώ ο κακός της υπόθεσης, Μαντς Μίκελσεν ακροβατούσε μέσα στο όλο ρεαλιστικό σκηνικό στα όρια της καρικατούρας και δεν με έπεισε...

:wink:

See_Me

(να υπενθυμίσω ότι τα δανεισμένα άρθρα από αλλού δεν εκφέρουν τη προσωπική μας άποψη...ή είναι περιττό  ]

749 Επισκέπτες, 1 Χρήστης