Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 222
  • Total: 222

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5Χ5 ΤΟΥ Α33

Ξεκίνησε από bass-beast, Νοεμβρίου 24, 2006, 02:12:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fmas

Εμ ένας πύραυλος κοστίζει όσο καμία 20 λεωφορεία του Κ. Τ. Ε. Λ.. Δεν είμαστε για έξοδα τώρα....... Οπότε Reimental που έχει φτηνό όλμο και την 21 σε άμεση ενέργεια για να μας στείλει έναν Patriot για έκτακτη ανάγκη... Έχω και γνωστούς εκεί μέσα......

Shadowlord

Εσυ ξερεις..team mate..!! :wink:  :lol:  :lol:  :P

bass-beast

fmas fere kai 2-3 criuse na exw kabatza an erthei kaneis na mou balei goal......

fmas

Μπα... Θα κάτσω άμυνα και τα ποδοσφαιρικά μου θα είναι οι αρβύλες..... Αν θέλουν ας κοπιάσουν.............  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

bass-beast

esu arbiles egw mpotes.....paei apodekatistikan oi antipaloi

Shadowlord

Και ξερετε..ενα θα ειναι το συστημα..περναει η η μπαλα η ο παιχτης.Και τα δυο ποτε..!!Κλασικα πραγματα..! :lol:  :P Ελα μωρη ομαδααααααα  :lol:

fmas

Shadow καμάρι μου το σύστημα είναι κλασικό.......

Bass... Είναι βαριά τα άτιμα τα άρβυλα...... Μιλάμε 5 κιλά και τα 2..... (κάπου τόσο δλδ)... Αλλά κλωτσάνε καλά......

Shadowlord

Λοιπον ομαδα μου..!Εμφανιση μπορει να μην εχουμε αλλα εχουμε πατουμενα..!!Ολοι με αρβυλα! :lol:  :P  :lol:

bass-beast

egw mia fora emfanisi exw.....

apo mprosta grafei tristi somnium kai apo pisw grafei bass-beast.

opote tha tou kotsarw kai enan 1(asso) kai eimai tzitzi

Shadowlord

Και εγω εχω ρε παλουκαρι!Το θεμα ηταν να εχουμε ΚΟΙΝΗ εμφανιση..!! :P

fmas

Και εγώ έχω.... Στο μέρος της καρδιάς έχει τον αετό και γράφει ΑΑΙΝ ΥΨΗΚΡΑΤΕΙΝ και στην πλάτη γράφει Πολεμική Αεροπορία... Η εμφάνιση συνοδεύεται με την ανάλογη σκούρα μπλε με γαλάζιο φόρμα που στο μπουφάν της στο μέρος της καρδιάς γράφει Π. Α. και στην πλάτη Πολεμική Αεροπορία.... Αν και της ΣΥΔ είναι πολύ καλύτερη......

Shadowlord

Φανελα του χημικου απο την περσινη σεζον πιανεται?? :roll:

fmas

Όλα πιάνονται... Αρκεί από κάτω να υπάρχει το Άρβυλο.......

Shadowlord

bass-beast

na bgalw to sidero apo mprosta i oxi??? :p:p:p

222 Επισκέπτες, 0 Χρήστες