Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 250
  • Total: 250

σου λέιπουν τα κέιμενά μου αλλά όχι η καλημέρα μου....;

Ξεκίνησε από fistiki, Νοεμβρίου 28, 2006, 01:28:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fistiki

Με ποιά λογική  λες οτι σου λείπουν τα κείμενα μου/τα γραπτά μου όταν δεν σου λέιπω σαν άνθρωπος!
Πως γίνεται να μας λείπει κάποιος μέσα απο το site όταν δεν του τηλεφωνούμε,ούτε του στέλνουμε ένα μύνημα ή ενα mail!!!
Μήπως κάποιοι μας θεωρούν γλάστρες ή είναι η ανάγκη τους να "παίζουμε" μαζί στο forum;
Σας έχει συμβεί; υπάρχουν τέτοια άτομα για εσάς;
υπάρχει λογική εξηγηση ;

heinrich

λογικό γιατί εδώ μέσα βλέπεις κείμενα όχι ανθρώπους....
Aν θες να σου λείπουν οι άνθρωποι μπορείς να παρευρεθείς σε μια συγκέντρωση ανωνύμων α33τών

fistiki

κ πες οτι γνωρισα 2-3 άτομα....
είναι δίκαιο να λένε οτι τους λείπω σαν κείμενο μόνο....? :?
δεν το καταλαβαίνω

heinrich

το βρίσκω τόσο λογικό όσο λογικό βρίσκω να διασκεδάζω με κείμενα συγκεκριμένων φορουματζήδων (που τους ανέχομαι και με ανέχονται). Aνάλογα τι ψάχνει ο καθένας να βρει σε ένα εικονικό καφενέ. Aν ψάχνεις για ανθρώπους τότε θα ακολουθήσεις άλλο δρόμο από αυτό του φόρουμ.

heinrich

...από κει και πέρα τι σε απασχολεί πως σκέφτονται οι άλλοι?
Δίνεις τόση μεγάλη σημασία σε γνώμες/σχόλια ατόμων που δεν ξέρουν ούτε καθε πότε πας για κατούρημα?

voliwtisa

συμφωνώ...δίνεις σημασία σε ανθρώπους που δεν υπάρχουν ενεργά  ή δεν επηρεάζουν τη ζωή σου?

:roll:

fistiki

Παράθεση από: "heinrich"Aν ψάχνεις για ανθρώπους τότε θα ακολουθήσεις άλλο δρόμο από αυτό του φόρουμ.
δεν φευγω απο εδω ακόμα κ τον ποπο σου να χτυπάς κάτω :P  :P (πλακίτσα)
δεν ασχολούμαι σε σημείο να με τρώει απλά ήταν κάτι που δεν κατάλαβα κ ήθελα μια γνώμη παραπάνω.

heinrich

αμ, το χω πει εγώ...
των άλλων ο πισινός τρώγεται το δικό μου θέλουν να ξύσουν...

και ποιος σου είπε ωρέ πως ασχολούμαι με το ποιος φεύγει και το ποιος μένει? Eξάλλου εγώ δεν είμαι άνθρωπος...είμαι βατραχάνθρωπος

Shadowlord

Παράθεση από: "heinrich"Αν ψάχνεις για ανθρώπους τότε θα ακολουθήσεις άλλο δρόμο από αυτό του φόρουμ.

Με βρισκεις 1000% συμφωνο..

Jezebell

Θα συμφωνησω με τους προ"λαλησαντες"!!
Εδω μεσα συνανταμε ανθρωπους (ειδικα στο μερος που αφορα μακρυνους τοπους) που δεν θα συναντουσαμε ποτε και ειναι υπεροχο...ομως... με τους περισσοτερους συναναστρεφομαστε "εικονικα" και αυτο ειναι καλο να μην το ξεχναμε!!
Τους γνωριζουμε μεσα απο το φορουμ, τους μιλαμε σχεδον ζωντανα στο τσατ αλλα ως εκει!!
Για παρα πολλλους λογους θεμιτους/αθεμιτους τους περισσοτερους ετσι θα τους συνανταμε!
Με εκτιμηση
Σταυρουλα

heinrich

και στη τελική ποιος θα ήθελε να του λέιψει μια «τόσο άσχημη για να έχει φίλους»?  :D  :D

fistiki

συμφωνω κ εγω σε αυτο αλλα μου φαίνεται παράλογο όταν εχουμε πιει καφέ 5-6 φορες,έχουμε βγει πολλές φορες έξω κ απλά λες οτι σου έλειψαν τα κειμενα κ η παρουσια!
έχω άποψη κ παθήματα για άτομα κυκλοφορούν σε φόρουμ αλλά δεν επικεντρώνω εκει την προσοχή μου τωρα.

heinrich

ωρε αμα δεν ξέρει ο άλλος αν σηκώνεις ή όχι το καπάκι της λεκάνης δεν ξέρει τίποτα για σένα...
Aυτό για το οποίο κρίνεσαι σε ένα φόρουμ είναι τα κείμενά σου....

και που ρε κώδικα να αρπαχτούμε?

Jezebell

Μπουμπου μηπως απλα θελει να σου πει πως θα ηθελε να γραφεις παραπανω στο φορουμ γιατι του/της αρεσει η γραφη σου?

fistiki

Παράθεση από: "heinrich"και στη τελική ποιος θα ήθελε να του λέιψει μια «τόσο άσχημη για να έχει φίλους»?  :D  :D
πλάκα πλάκα.....έχει μεγάλη σημασία αυτο!! ποιος θέλει να μιλάει σε μια κοντή,χοντρή με τρίχες σε όλο το πρόσωπο κ ενα τεράστειο σπίλο στη μύτη? :P  :P  :P  :P χιχιχι

250 Επισκέπτες, 0 Χρήστες