Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 556
  • Total: 556

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΡΜΩΝ(παραλλαγη)

Ξεκίνησε από Jezebell, Νοεμβρίου 30, 2006, 08:01:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Jezebell

Μου ελειψες ομως εσυ αλλα θα σε δω αποψε...και δεν ξερω τι να φορεσω...και τι να πρωτοσιδερωσω

Shadowlord

Ο,τι και να φορεσεις κουκλα θα εισαι..σιδερο..μεταλλο..METAL RULES!!!! :git:

Enia

ναι, μέταλ ρουλζ, κι εγώ του μετάλλου είμαι... αλλά όταν υπάρχει η αλχημεία και μπορούμε να αψηφήσουμε το βασικό κανόνα του μετάλου (ότι είναι ψυχρό και σκληρό δηλ) ...τότε όλα είναι δυνατά!  :D

Shadowlord

Εγω καταλαβα..!!Τι κερδιζω..?? :wink:  :D Συμαντικο πραγμα η αλχημεια..και η χημεια.. :wink:  Παρεμπιπτοντως αψογο βιβλιο ο Αλχημιστης.!

Ventouza

Ποιό ήταν το παιχνίδι είπαμε??.... :shock:

Enia

χεχεχε.. είναι ταλέντο να μπορεί να πηδάει κανείς από το ένα θέμα στο άλλο!! αν βρεθούν δυο συνομιλητές με τέτοια ικανότητα, μπορούν να μιλάνε for ever!!! :lol:

Jezebell

Αναρωτιεμαι βεβαια τι θα ελεγαν αμα δεν υπηρχε συνειρμος και ο καθενας ελεγε οτι ηθελε

Shadowlord

Αν δεν υπαρχει συνειρμος και ο καθενας ελεγε ο,τι ηθελε..πολιτικος διαλογος..!!

Jezebell

πολιτκος διαλογος...σωστα :24: Τπτ πιο βαρετο απο εναν πολιτικο φαντασου πολλους και να μιλανε κιολας...τι να εχει μετα η τηλεοραση? :roll:

Enia

μεθαύριο πάντως έχει παραπέντε, κι εγώ ακόμα δεν αξιώθηκα να δω στο βίντεο το τελευταίο επισόδειο!! γκρουμφ!

ena_megalo_keno

Ήταν επανάληψη Ένια το προηγούμενο παραπέντε  :)

......είναι η μοναδική ελληνική σειρά που βλέπω στην τηλεόραση!!!!!!

Η σειρά "τα φιλαράκια" είναι άπαιχτη.....!!!!!!!!!!   :D  :D  :D

Enia

ναι, μου το είπαν! ευτυχώς δεν το έχασα! τα 'φιλαράκια' τα έχω δει πολλλές φορές το κάθε επισόδειο, τα έδειχναν πέντε-πέντε στην αγγλία, καθημερινά... αθάνατο channel four!  :P

ena_megalo_keno

όσες φορές και να τα δω πάλι απόλαυση είναι  :lol:

όποτε σκέφτομαι Αγγλία.....φαντάζομαι πως υπάρχουν πολλά μπαράκια και πολλές "αδελφές"............ :roll:

Enia

υπάρχουν pub με μεθυσμένους.... πολλή μπύρα!.... και όχι, δεν είναι περισσότερες οι αδερφές, απλά δεν φοβούνται να το δείξουν...

ena_megalo_keno

.....βαρέθηκα να βλέπω αδελφές στην τηλεόραση....όχι πως έχω κάποιο πρόβλημα αλλά γμτ......τι πρότειπα βλέπουν τα παιδιά μας? Αρχίζω να ανησυχώ......  :?

557 Επισκέπτες, 0 Χρήστες