Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 739
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 582
  • Total: 582

Bainei sto CAFE...

Ξεκίνησε από Pappas10, Δεκεμβρίου 06, 2006, 11:06:20 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Shadowlord

Παράθεση από: "Pappas10"Adelfe, Symfwnw alla pote den askoume kritikh sthn omada th stigmh pou thn peftoume stous antipalous. Auth einai mia paraplanhtikh kai provokatorikh taktikh. APENANTI STON EX8RO KSEXNAME TA TOU OIKOU MAS. Prepei ki emeis na dhmiourghsoume to arages metopo apenanti stous antipalous ths trisendokshs PANA8HNAIKARAS mas, paramerizontas opoies erides, dixognomies kai dixonies exoume otan briskomaste apenanti tous.

Me ektimhsh

Pappas10.

Αφου το θετεις ετσι..!!Αν και προτιμω να ασχολουμαι με την ομαδα μου παρα με τον ερυθρολευκο καρναβαλο..

Jezebell

Σορυ που στο μεταφερω παππουκο αλλα κι εδω αθλητικος ΚΑΦΕΝΕΣ ειναι!!
Ξεκατινιαστειτε ελευθερα!!!!!!!!!!!1 :D

Shadowlord

Σκληρη συντονιστρια..τωρα φταιω να το ξαναμεταφερω στο cafe..?? :P  :P  :P
(πλακα κανω)

Jezebell

Μα κι εδω καφε ειναι σκληρε μου αντρα και το θεμα δεν ειναι γενικου ενδιαφεροντος!!!

Shadowlord

Ειναι δικου μας ομως..!! :P  :P

heinrich

αν και ολυμπιακός, δεν είμαι πικραμένος γιατί είμαι της άποψης πως αν περιμένεις στον τελευταίο αγώνα να εξιλεωθείς από μια κακή ομάδα των 3 τελευταίων χρόνων τότε είσαι του συρμού και δεν μπορείς να δεις πέρα από τη μύτη σου.
Για το τι πρέπει να αλλάξει μπορούν να ειπωθούν πολλά και να είναι όλα σωστά. Προς το παρόν θα μπορούμε να μιλάμε για μια ομάδα καφενείο με πρόεδρο και προπαγάνδα που νομίζουν οτι ειναι ευρωπαικό κλαμπ.
Aυτά για τον χτεσινό τον φετινό, περσινό και προπέρσινο ολυμπιακό.
Tα ίδια ισχύουν και για τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες με την βασική διαφορά πως δεν εκτείθονται σε μεγάλα λόγια.
Eλπίζω να μπορέσουμε να δούμε λίγη σωστή προσπάθεια και μπάλα από τους υπόλοιπους διεκδικητές των ευρωπαικών εμφανίσεων

Shadowlord

Παράθεση από: "heinrich"Eλπίζω να μπορέσουμε να δούμε λίγη σωστή προσπάθεια και μπάλα από τους υπόλοιπους διεκδικητές των ευρωπαικών εμφανίσεων

Και εγω αυτο ελπιζω..!

SoFiA24

Βρε πάτερ και κολοκυθάκι λυπηθείτε με ! Δε φτάνει που διαβάζω 2 μέρες για να λύσω 10 ασκήσεις ,που έβγαλαν 15 σελίδες στον υπολογιστή κι έχω πήξει βλέποντας συναρτήσεις, παραγώγους και τα συναφή πρέπει να μου διεγείρετε τα οπαδικά μου αισθήματα σήμερα και να μου θυμίζετε τα χτεσινά ;

Ορίστε αποσυντονίστηκα και τυπώνω χαζομάρες  :twisted:

Shadowlord

Δε φταιμε εμεις..ο καρναβαλος σας φταιει..! :P

SoFiA24

Καλάααααααααααα θα ρθει κι η σειρά σου...

Ντάξειιιιιιιιι
Σημειώνω εγώ  :twisted:

Shadowlord

Σημειωνε..ΠΑΝΑΘΑ-ΘΡΗΝΟΣ 1-0 :P

SoFiA24

Μη με κάνεις να γίνω εκδικητική...Δε σε συμφέρει  :P

Jezebell

Θυμησου...η φαβα με ψαρια ρεβυθια και μπαμιες σε περιμενει σε καθε ατοπημα :D  :D  :D  :P  :P  :P  :P  :P

Shadowlord

Mε εσας που εμπλεξα..τι να κανω..retreat.. :P  :lol:

SoFiA24

582 Επισκέπτες, 0 Χρήστες