Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 589
  • Total: 589

ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΙΜΑ!!!!!

Ξεκίνησε από LoVeDePy, Δεκεμβρίου 10, 2006, 02:51:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

LoVeDePy

[size=18]Ο κος Κωνσταντίνος Κατερινάκης (θείος μου) χρειάζεται επειγόντως αίμα. Οι γιατροί μας είπανε για τουλάχιστον 5 μπουκάλες. Αν κάποιος μπορεί να δώσει αίμα, θα του είμαι ευγνώμον.

Βρίσκεται στην εντατική μονάδα ΜΕΘ1 του Ευαγγελισμού. Παρακαλώ όποιος μπορεί να δώσει αίμα ας επικοινωνήσει με το Νοσοκομείο ή μαζί μου (6942-992-055).

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
[/size]

LoVeDePy

THA PARAKALESW NA GINETE XRHSH TOY KINHTOY MONO GIA OSOUS MPOROUN NA VOHTHISOUN KAI OXI GIA FARSES.

EYXARISTW POLY!

LoVeDePy

[size=18]An yparxei kapoios pou na mporei na dwsei aima... distixos akomi to xreiazomaste kai i voi8eia tou 8a einai politimi. Eyxaristw.[/size]

LoVeDePy

[size=18]Να πω απλά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε γνωστούς και αγνώστους που βοήθησαν τον θείο μου και μένα όλες αυτές τις μέρες... τα νέα δυστηχώς δεν είναι ευχάριστα... σήμερα νικήθηκε να το πω... ηττήθηκε... δεν ξέρω... δεν είμαι καλή σε αυτά... ας είναι απλά ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει... καλό βράδυ... [/size]

Rakendytos

Συλλυπητηρια Δεσποινα..
Να εισαι καλα να τον θυμασαι.

seagull

Παράθεση από: "LoVeDePy"[size=18]Να πω απλά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε γνωστούς και αγνώστους που βοήθησαν τον θείο μου και μένα όλες αυτές τις μέρες... τα νέα δυστηχώς δεν είναι ευχάριστα... σήμερα νικήθηκε να το πω... ηττήθηκε... δεν ξέρω... δεν είμαι καλή σε αυτά... ας είναι απλά ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει... καλό βράδυ... [/size]

Εχεις μια μεγαλη αγκαλια..φιλους και εδω να το θυμασαι..
καλο του ταξιδι

589 Επισκέπτες, 0 Χρήστες