Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 401
  • Total: 401

Η αβάσταχτη ελαφρότητα του..........

Ξεκίνησε από Anonymous, Δεκεμβρίου 19, 2006, 11:59:37 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Να είσαι Βαζέλος
Και να είσαι επί χρόνια δεύτερος και τρίτος, να χάνεις τους αγώνες αμαχητί, να τρως 3 γκολ από ομάδες που κινδυνεύουν για υποβιβασμό, και το μόνο που μπορείς να περηφανευτείς να είναι το ένδοξο παρελθόν και τα γουεμπλει

Να είσαι Γαύρος
Να κερδίζεις τα πρωταθλήματα εδώ και χρόνια στην Ελλάδα όχι γιατί έχεις καμιά τρομερή ομάδα αλλά απλά γιατί οι άλλοι είναι ακόμα πιο σούργελα από εσένα και μόλις βγεις λίγο παραέξω να χάνεις απ όλους

Να είσαι Χανουμάκι
Και να αναπολείς τα παλιά καλά χρόνια σαν τον ελληνισμό πριν την μικρασιατική καταστροφή.
Να παίρνει τα περισσευούμενα κόκαλα από το βασικό πιάτο

Να είσαι ΠΑΟΚ , ΑΡΗΣ
Και η μόνη σου χαρά διότι τίτλο δεν βλέπεις ούτε στο Όνειρο σου είναι πως ο άλλος θα πάει χειρότερα από εσένα

Να είσαι Πανιώνιος
και να είσαι σε μόνιμη βάση στην μέση της κατάταξης. Ο ορισμός του μεσαίου χώρου θα μπορούσε να είναι

Και γενικά να θέλεις να υποστηρίζεις με φανατισμό μια ομάδα σε ένα ποδοσφαιρικό δεδομένο της Ελλάδας που οι μισές ομάδες είναι στην Αθήνα, η βασική ομάδα φίλαθλων που πάνε πια στα γήπεδα είναι μόνο οι φανατικοί και σπανίζουν οι φίλαθλοι που όσα εισιτήρια κόβονται σε όλη την Α κατηγορία σε εμάς (εκτός από ημέρες με ντέρμπι) είναι όσα κόβει η REAL στο γήπεδο της

Ας δοκιμάσει σε αυτό το θέμα ο οπαδός φίλαθλος (αν έχει πια καμία αξία αυτή η λέξη) να γράψει τα θετικά του αντίπαλου του.

Ας δοκιμάσει ο Ολυμπιακός να γράψει σαν Παναθηναϊκός ο Αριανος σαν Παοκτζης μπας και καταφέρουν να δουν το Ποδόσφαιρο σαν ένα παιχνίδι, σαν μια χαρά, σαν μια διασκέδαση

Ας γίνει η αβάσταχτη ελαφρότητα του οπαδού, σε βαστάζουσα ελαφρότητα του ΕΙΝΑΙ

Pappas10

Απλά θα προσέθετα ότι ως ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ γελάς με την κατάντια των ψαροκασέλων που χωρίς διαιτητές θα είχαν τερματίσει 3οι ή 4οι σε κάποια από τα άξια "πρωταθλήματα" τους αλλά εξακολουθούν να πιστεύουν ότι είναι καλύτεροι στην Ελλάδα μόνο και μόνο επειδή την τελευταία 2ετία ο αιώνιος αντίπαλος του είναι χάλι...

... κι από αυτό το χάλι έχασε πάντως έστω και με αυτογκόλ.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Pappas10

Συγνώμη από λάθος βγήκε 2 φορές.

Πάμε τώρα στο να γράψω σαν οπαδός της ομάδας με σήμα το κεφάλι.

Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΝΓΚ ΓΙΑΤΊ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ.

ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5.000.000 ΦΙΛΆΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΆΛΛΑ 12.000.000 ΑΠΟ ΤΑ 20.000.000 ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΣΕΣ ΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΤΙΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑΜΕ 10 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΕ 11 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ 11 ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΔΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΜΠΕΝΑΛΝΤΙ.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΔΙΚΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΜΠΕΝΑΛΝΤΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΡΛΟΣ ΤΟ 1999, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ 5-0. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ Ο "ΤΖΟΛΕ" ΕΙΝΑΙ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΣΦΥΡΑΝΕ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ

ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο "ΤΖΟΛΕ" Η Ο "ΡΙΜΠΟ" Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΜΠΕΝΑΛΝΤΙ.

ΚΙ ΝΑ ΜΗ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ 8 ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ 11 ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο "ΓΚΕΟ" ΚΑΙ ΜΕ 10 ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΕΡΔΑΕΙ.

Κάποια εκφραστικά / λεκτικά σχήματα γραφτήκαν έτσι για να αποτυπώνουν πιστότερα την εκραστική δεινότητα των επίσημων εκπροσώπων της ομάδος με σήμα το κεφάλι, όπως αυτοί παρουσιάζονται μέσα από τη συχνότητα του Τι-Βι Μάτζικ....

Με εκτίμηση,

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Alabastro

αχ... ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ?

Alabastro

αχ... ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ?

Pappas10

Παράθεση από: "Alabastro"αχ... ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ?

Ston Akatonomasto.... pleon... koinws sthn omada me shma to kefali, to oneidos toy Ellhnikou a8lhtismou, sthn omada ths apatewnias, ths pseftias kai ths kseftilas.

ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ.... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 7 ΘΑ ΕΤΡΩΓΑΝ????

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ

Τελος πάντων όπως κατάλαβες ο Νικοπολίδης πρόδωσε το σύμβολο του Ελληνικού Αθλητισμού που ονομάζεται ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και κατηφόρησε προς τα βρωμερά αθλητικά μιάσματα του λιμανιού.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Alabastro

:roll: ΣΚΕΦΤΩΜΑΙ ΜΗΠΩΣ...ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΑ ΟΜΑΔΑ. :?:

Jezebell

Μετα την απαντηση του Παππα νομιζω καταλαβαμε ολοι τι θελει να πει ο Κωστας!
Λυπαμαι που τοσοι ανθρωποι ακομα και ιδιαιτερα μορφωμενοι η κοσμογυρισμενοι δεν αφηνουν εστω μια ηλιαχτιδα να μπει και να διαλυσει λιγο απο την αρρωστια του οπαδισμου και χειροτερα του ελληνικου διπολισμου.
Χαιρομαι βεβαια που εχω γνωρισει ανθρωπους-φιλαθλους αντιπαλων ομαδων που μπορουν να βγουν απο το σκοταδι η την πικρα τους και να διασκεδασουν με ενα....ΣΠΟΡ οπως ειναι το ποδοσφαιρο γιατι κυριοι ειναι ΑΠΛΑ ενα σπορ...γιατι οσο πικραινομαστε και μαλλωνουμε και εξαπολυουμε ξεφτιλες ο ενας στον αλλον και φιλοι συγγενεις η γνωστοι μας σκοτωνονται αλληλομαχαιρωνονται και συλλαμαβανονται για μια κωλο ομαδα οι Προεδροι βγαζουν ΛΕΦΤΑ και γελανε με τον Παππα την Τζεζ και τον Κωστα

Agio pnevma

Pappas10

Παράθεση από: "Jezebell"Μετα την απαντηση του Παππα νομιζω καταλαβαμε ολοι τι θελει να πει ο Κωστας!
Λυπαμαι που τοσοι ανθρωποι ακομα και ιδιαιτερα μορφωμενοι η κοσμογυρισμενοι δεν αφηνουν εστω μια ηλιαχτιδα να μπει και να διαλυσει λιγο απο την αρρωστια του οπαδισμου και χειροτερα του ελληνικου διπολισμου.
Χαιρομαι βεβαια που εχω γνωρισει ανθρωπους-φιλαθλους αντιπαλων ομαδων που μπορουν να βγουν απο το σκοταδι η την πικρα τους και να διασκεδασουν με ενα....ΣΠΟΡ οπως ειναι το ποδοσφαιρο γιατι κυριοι ειναι ΑΠΛΑ ενα σπορ...γιατι οσο πικραινομαστε και μαλλωνουμε και εξαπολυουμε ξεφτιλες ο ενας στον αλλον και φιλοι συγγενεις η γνωστοι μας σκοτωνονται αλληλομαχαιρωνονται και συλλαμαβανονται για μια κωλο ομαδα οι Προεδροι βγαζουν ΛΕΦΤΑ και γελανε με τον Παππα την Τζεζ και τον Κωστα

Επειδή το σοβαρεύεις - μάλλον - να σου θυμίσω ότι υπάρχει κείμενο μου που μιλάω ως πραγματικός οπαδός του ακατονόμαστου. Οπότε καλό θα ήταν να αναφερθείς αλλού.

Όσο για το παραπάνω κείμενο, όσο κι αν σε στεναχωρεί, αυτό είναι το επίπεδο των οπαδών που έχει επιλέξει η διοίκηση της ομάδας σου να "έχει και να μην θέλει να αλλάξει" (sic).

Δεν σκοπεύω να μπω σε πραγματική αντιπαράθεση για τα οπαδικά γιατί, επί της ουσίας, ποτέ δεν έχω εξαπολύσει καμία ξεφτύλα σε κανέναν προσωπικά, δεν έχω σκοτώσει και δεν έχω μαχαιρώσει. Και γενικότερα η ομάδα που υποστηρίζω δεν "φημίζεται" για τέτοιες δραστηριότητες. Προφανώς όμως θεωρείς την συμπεριφορά των οπαδών συγκεκριμένης ομάδας που εγώ αποκαλώ "εμετό" ως γενικότερη....

Διατηρώ το δικαίωμα να κάνω τον χαβαλέ μου όπως νομίζω χωρίς να αναφέρομαι σε κείμενα άλλων και να τα προεκτείνω σε προσωπικά - πλην όμως γενικευμένα - συμπεράσματα περί οπαδισμού και διπολισμού. Στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι θέμα μόρφωσης, είναι απλά θέμα αντίληψης και ίσως και σεβασμού.

Σ' αγαπώ πολύ και το ξέρεις.

Με εκτίμηση

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Jezebell

Μιχαλη ως γνησιος Βαζελος εισαι ευθικτος :P αλλα
 :arrow: Το κειμενο του Κωστα ηταν σοβαρο
 :arrow: Πηρα ως αφορμη το κειμενο σου διοτι ναι εισαι απο τους πλεον φανατισμενους ανθρωπου ξερω αλλα δεν ηταν σχολιο επι του κειμενου  η της προσωπικοτητας σου
 :arrow: Το οτι οσοι απο εμας ειμαστε φανατισμενοι δεν εχουμε προβει σε ακροτητες δεν μας καθιστα λιγοτερο υπευθυνους
Κατα τ αλλα ειμαι σε υπεροχη διαθεση και δεν σκοπευω να ξαναμω σε αντιλογο για ομαδες γιατι γελανε που γελανε οι Θεοι μαζι μας ε...και οι προεδροι παει πολυ!

Pappas10

Παράθεση από: "Jezebell"Μιχαλη ως γνησιος Βαζελος εισαι ευθικτος :P αλλα
 :arrow: Το κειμενο του Κωστα ηταν σοβαρο
 :arrow: Πηρα ως αφορμη το κειμενο σου διοτι ναι εισαι απο τους πλεον φανατισμενους ανθρωπου ξερω αλλα δεν ηταν σχολιο επι του κειμενου  η της προσωπικοτητας σου
 :arrow: Το οτι οσοι απο εμας ειμαστε φανατισμενοι δεν εχουμε προβει σε ακροτητες δεν μας καθιστα λιγοτερο υπευθυνους
Κατα τ αλλα ειμαι σε υπεροχη διαθεση και δεν σκοπευω να ξαναμω σε αντιλογο για ομαδες γιατι γελανε που γελανε οι Θεοι μαζι μας ε...και οι προεδροι παει πολυ!

Σταυρούλα μου,

Είμαι εύθικτος ιδίως όταν θεωρώ ότι άδικα μου καταλογίζονται κάποια πράγματα. Σχετικά με τις αιτιάσεις / εστιάσεις σου πάντως:
1. Το αν ήταν σοβαρό το κείμενο είναι σχετικό. Και στην τελική δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται ένα σοβαρό κείμενο αφορμή χαβαλέ. Το θέμα είναι ότι ο σχολιασμός έγινε επί του κειμένου μου και ήταν σοβαρός, μολονότι το κείμενο μου ήταν χαβαλεδιάρικο (κατά την άποψη μου)
2. "Λυπαμαι που τοσοι ανθρωποι ακομα και ιδιαιτερα μορφωμενοι η κοσμογυρισμενοι δεν αφηνουν εστω μια ηλιαχτιδα να μπει και να διαλυσει λιγο απο την αρρωστια του οπαδισμου και χειροτερα του ελληνικου διπολισμου."
Με αφορμή το κείμενο λοιπόν οι λέξεις "μορφωμένοι", "κοσμογυρισμένοι", "δεν αφήνουν", "αρρώστια", "οπαδισμού", "διπολισμού" δεν αναφέρονται σ' εμένα και την προσωπικότητα μου από τη στιγμή που "αφορμή είναι το κείμενο του Παππά". Κι αν όχι σε ποιόν αναφέρεται;;; Χώρια το ότι από τη στιγμή που η αφορμή είναι το κείμενο μου και οι χαρακτηρισμοί σου στηρίζονται σε αυτά που έγραψα, έστω και επαγωγικά αναφέρεσαι σ' εμένα. Μη μου λες κουφά τώρα.
3. Δεν συμφωνώ. Όντας χρόνια "οργανομένος" οπαδός και παρόλο το πάθος μου για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ  (το οποίο ουδέποτε αρνήθηκα... είμαι παθιάρης άντρας τι να κάνουμε;  :P  ) όχι μόνο δεν έχω προκαλέσει κανένα επεισόδιο αλλά αντίθετα έχω αποτρέψει πολλά κινούμενος ενάντια στους οπαδούς της ομάδας μου. Οπότε προσωπικά δεν αισθάνομαι ούτε στο ελάχιστο υπεύθυνος μιας και ούτε η διοίκηση της ομάδας που υποστηρίζω έχει ποτέ υποστηρίξει τέτοιες πρακτικές με δηλώσεις του τύπου "αυτούς έχουμε και δεν θέλουμε να τους αλλάξουμε".

Όσο για την "αντιπαράθεση" μας δεν έχει να κάνει με ομάδες νομίζω αλλά με τον τρόπο που λαμβάνει ο ένας την έκφραση του άλλου και το κυριότερο το πως την σχολιάζει. Όπως λοιπόν σχολίασες εσύ με αφορμή το κείμενο μου, έτσι κι εγώ σχολιάζω με αφορμή το δικό σου. Άλλωστε από την απάντηση σου και την απάντηση μου έλειψαν οι πολλές αναφορές σε ομάδες.

Τέλος πάντων, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να συνεχίσω αυτόν τον διάλογο. Θεωρώ ότι ό,τι είχα να πω σε σχέση μ' εμένα και αυτά που αναφέρεις το είπα.

Πάντα με πολύ αγάπη και εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

401 Επισκέπτες, 0 Χρήστες