Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 453
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

5 ερωτήσεις ....

Ξεκίνησε από joking, Ιανουαρίου 06, 2007, 11:23:31 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

joking

Παράθεση από: "Pappas10"

]

Ανοίχτηκες αστείο....

]

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"αχ βαρεθηκα να επιβεβαιωνομαι... μονο την ωρα που θα πεθανω δεν ξερω... την μερα την εχω υπ' οψιν μου...

Εσύ άσε τις εβερέστιες προβοκάτσιες...  :P  :P  :P  :P  :P
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Pappas10

Παράθεση από: "joking"
Παράθεση από: "Pappas10"

]

Ανοίχτηκες αστείο....

]

Δεν χρειάζεται να πεις συγνώμη. Αφού ήταν αυθόρμητο σημαίνει ότι το πιστεύεις...

Από εκεί και πέρα τα κενά σου σ' άλλους... όχι σε μένα. Δεν με ξέρεις. Να με πειράξεις όσο θέλεις... να με συγκρίνεις με γνώμονα τα κενά σου όχι. Είναι το λιγότερο προσβλητικό...

Τέλος ως μη γενόμενο από την πλευρά μου.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

isabella

niose

joking

:arrow: ποσο προγραμματισμενο ατομο εισαι; δωσε παραδειγμα

νομίζω ότι μάλλον είμαι κάπου στη μέση - ο προγραμματισμός πάει περίπατο όταν πρόκειται να κάνω κάτι που δεν μου αρέσει  

ναι - μετά ανακάλυψα ότι έχω φύλακα άγγελο και δεν αισθάνθηκα έτσι ποτέ ξανά

]και το τάβλι μπορεί να γίνει επικίνδυνο αν σου σπάσω τα νεύρα με την κωλοφαρδία μου και μου το φέρεις στο κεφάλι!!!  :lol:   :lol:

τώρα αν μιλάς για όλα εκείνα τα "περίεργα" πράγματα που τα ονομάζουν σπορ κάτι σχιζοφρενείς εθισμένοι στην αδρεναλίνη ... δεν μου αρέσουν, δεν τα παρακολουθώ και δεν μετέχω σ αυτά...  8) [/color]

:arrow: ποια η γνωμη σου για τους ταυρους;

εγκώ αγκαπάει όοοοοοοοοολα τα ζωάκια!!  ναι???   ]

:arrow: ποσο ευκολα χωριζεις;

από τότε που αποκατέστησα τη σχέση μου με τον φύλακα άγγελο μου, πολύ εύκολα ..... αρκεί να αισθανθώ ότι με απορρίπτουν  -  δεν επιμένω εκεί που "δεν με θέλουν"

[size=9](κι αυτό το ακολουθώ σε όλους του τομείς της ζωής μου, ασχέτως κόστους)[/size]

joking

kuria

σε τρωει παλι αντρα μου να κανεις βολτα στα διασπαρτα...    :P  :P  :P  :P  :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kuria

:?:  Πόσο καλή μνήμη έχεις?   (Ονόματα, φυσιογνωμίες, γεγονότα)  :arrow: την καλυτεροτερη επιλεκτικη εχω...

:?:  Τι θα μου προσέφερες αν με καλούσες στο σπίτι σου για ένα ολόκληρο απόγευμα?    :arrow:   "ΟΛΟΚΛΗΡΟΟΟ;;; "... μα φυσικα την ανοχη μου...

:?: Γίνεσαι άθελα σου μάρτυρας βιαιοπραγίας σε δημόσιο χώρο. Πώς αντιδράς?   :arrow:  χωνομαι μεσα σ' ολα υπερ αδυνατου κι ο Θεος βοηθος...

:?:  Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα?    :arrow: να μου κανεις τη χαρη... εγω δεν ανακατευομαι στα οικογενειακα κανενος...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

isabella

:arrow: Πόσο καλή μνήμη έχεις? (Ονόματα, φυσιογνωμίες, γεγονότα) ειμαι αριθμομνημων , αλλα δε θυμαμαι ευκολα φυσιογνωμιες

]μονο απογευμα;;;  φαγητο, γλυκο, ποτο, ξανα φαγητο, και σε περιτυλιγμα δωρου εναν παιδαρο μεσα στην τουρτα!!![/b]

] πάντα[/b]

]οταν ξεπερασω το αρχικο σοκ, πιστευω να καταφερω να καλεσω βοηθεια απο ανθρωπους εκει κοντα[/b]

]ιδου η απορια ][/b]

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"σε τρωει παλι αντρα μου να κανεις βολτα στα διασπαρτα...    :P  :P  :P  :P  :P

Λες ε;;; Εγώ όμως μέχρι τα διάσπαρτα εφήμερα....τέλος πάντων. Λήξις.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

ποσο προγραμματισμενο ατομο εισαι; δωσε παραδειγμα
Δεν είμαι ιδιαίτερα προγραμματισμένος.

εχεις νιωσει ποτε τετοια απελπισια ωστε να μη σε νοιαζει η ζωη σου;
Όχι

κανεις επικινδυνα σπορ; ποια η γνωμη σου;
Ναι αλλά ως επί το πλείστον είναι υπερτιμημένα

ποια η γνωμη σου για τους ταυρους;
Είναι ο μπαμπάς μου...

ποσο ευκολα χωριζεις;
Όχι ιδιαίτερα εύκολα... και έχω φοβερές παλινδρομήσεις.

Πόσο καλή μνήμη έχεις? (Ονόματα, φυσιογνωμίες, γεγονότα)
Καθόλου καλή...γεγονότα δεν ξεχνάω πάντως.  

Τι θα μου προσέφερες αν με καλούσες στο σπίτι σου για ένα ολόκληρο απόγευμα?
Ελπίζω περισσότερα απ' όσα θα περίμενες.  

Αν η ομιλία είναι άργυρος, η σιωπή είναι χρυσός?
Ανάλογα

Γίνεσαι άθελα σου μάρτυρας βιαιοπραγίας σε δημόσιο χώρο. Πώς αντιδράς?
Αν είναι άντρας που βιαιοπραγεί ενάντια σε γυναίκα πλακώνομαι με τον άντρα. Σε γενικές γραμμές εμπλέκομαι υπέρ του αδυνάτου.

Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα?
Αν το δούμε δαρβινικά, κάποιο διαφορετικό αλλά συγγενικό της κότας ον, γέννησε ένα αβγό από το οποίο βγήκε η πρώτη κότα ως εξέλιξη του είδους.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

xhmeia

:?:  Πόσο καλή μνήμη έχεις?   (Ονόματα, φυσιογνωμίες, γεγονότα)
Θυμαμαι αριθμους, φυσιογνωμιες, γεγονοτα, αλλα δεν θυμαμαι ονοματα παρα μονο αν τ ακουσω πολλες φορες
:?:  Τι θα μου προσέφερες αν με καλούσες στο σπίτι σου για ένα ολόκληρο απόγευμα?
Προσφερω οτι εχω αλλα κυριως προσπαθω να προσφερω την αισθηση της οικειοτητας.......σαν στο σπιτι σου  :D
 :?: Αν η ομιλία είναι άργυρος, η σιωπή είναι χρυσός?
Ενιοτε η σιωπη.....λεει πολυ πιο πολλα απ τα λογια
:?: Γίνεσαι άθελα σου μάρτυρας βιαιοπραγίας σε δημόσιο χώρο. Πώς αντιδράς?
Αναλογως ποιοι κ τι ακριβως κανουν.....δεν  μ αρεσουν οι καβγαδες
:?:  Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα?

Ο κοκκορας γεννα κ η κοτα τικτει  :P  :P  :P  :P  

:twisted: [/color][/quote]

xhmeia

αντεχεις τον πονο, ψυχικο ή σωματικό;πόσο γρηγορα συνερχεσαι;
Ναι, αντεχω αλλα αυτο μου εχει γυρισει μπουμερανγκ.....Επειδη ακριβως αντεχω δεν ΜΕ προσεχω
 ποτε ειναι η τελευταια φορα που πηγες σε μουσειο και τι ειδες;
Στο Αρχαιολογικο μουσειο πηγαινω, τακτικοτατη πελατης χεχεχε απ εξω κ ανακατωτα το εχω μαθει........ο Ποσειδων κ ο Παρης κ οι κουροι απ τα καλυτερα εργα  :wink:
 οταν καποιος σε εχει πληγωσει/στεναχωρησει ή αδικισει, πως αντιδράς;
Ποικιλες οι αντιδρασεις μου/μπορει να κλαψω, μπορει να κατεβασω ρολα δια παντος, μπορει να το συζητησω κ μετα  απλα να το προσπερασω
 ποσο εγωιστης εισαι;
Δεν ξερω ποσο εγωιστρια ειμαι.....υπερηφανη πολυ κ πεισματαρα ειμαι (μορφη εγωισμου κ αυτο )
 εχεις σοκαριστει ποτε τοσο πολυ ωστε να μη μπορεις να βγαλεις αχνα;τι ηταν αυτο που σε εφερε σε αυτη την κατασταση;
ΩΩΩΩΩ ναιιιιιι μετα απο το παρτυ που εκανε ο μεγαλος μου στα 17 του κ με επεισε να απουσιαζω..........μολις αντικρυσα το σπιτι?????Δεν μιλουσα επι 6 ωρες, ειχα βλεμμα στυλ ποια ειμαι?που παω?κ βουβη καθαριζα....οχι εκνευρισμος, οχι γκρινια, μονο βουβο σοκ  (με φανταζεστε-οσοι με γνωριζετε- να μην μιλω?)_________________

xhmeia

Παράθεση από: "isabella":arrow: Τι θα μου προσέφερες αν με καλούσες στο σπίτι σου για ένα ολόκληρο απόγευμα? μονο απογευμα;;;  φαγητο, γλυκο, ποτο, ξανα φαγητο, και σε περιτυλιγμα δωρου εναν παιδαρο μεσα στην τουρτα!!!

Τυχερη η επισκεπτρια σου  :wink:  
Ποτε θα παραλαβω το δωρο μου  :?:ε?????ε????????
 την τουρτα σου επιτρεπω να την φας εσυ  :P :24:

429 Επισκέπτες, 1 Χρήστης