Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 544
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 548
  • Total: 548

5 ερωτήσεις ....

Ξεκίνησε από joking, Ιανουαρίου 06, 2007, 11:23:31 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

xhmeia

Παράθεση από: "Alabastro"βαζω ερωτησεις φρεσκες για τι πρωι  :lol:

1. ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ? ΚΑΙ ΠΟΥ?

2. ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΗΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΣ.. ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣ?

3.ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΧΟΤΕΛ..ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ..ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΣ?

4.ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ..ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

5.ΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ..ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ

1.εεεεεεε κατι μικροαπατεωνιες(τοσο δα κουτσικες ) τις εχουμε στο βιογραφικο μας  :P
2.Θα σοκαριστω λιγο εως πολυ? στην αρχη, αλλα (εφ οσον ειναι πολυ δικος μου ) αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι ευτυχισμενος.......το τι τον κανει ευτυχισμενο ή εστω ικανοποιημενο απ τη ζωη του δεν ειναι δικο μου θεμα.
3.Σαφως και δεν λεω τιποτα.Αν εχω καλη σχεση με τη γυναικα του,
μαζι της θα το συζητησω.......οχι για να κρινω, απλα για να καταλαβω.
4.Μια ματια μου και δυο λογακια..... φτανουν για να μπει στη θεση του κ κοβουμε διπλωματικες σχεσεις απο κει και περα.
5.Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα........δεν με αφορα καθολου, ουτε μου προξενει κανενα ενδιαφερον το θεμα(η κολοκυθοπιτα δεν μ αρεσει παντως)

xhmeia

Παρτε να χετε
1.Κοντος/η ή ψηλος/η?Γιατι??
2.Ποσο ηταν ο κοντυτερος/η και ποσο ο ψηλοτερος/η?συντροφος/εραστης?
3.Ποσο συχνα λες ποτέ?
4.Ποσο συχνα λες παντα?
5.Εξω φυσα πολυ δυνατα>Που θα ηθελες να εισαι?

Anonymous

Παράθεση από: "xhmeia"1.Κοντος/η ή ψηλος/η?Γιατι??

Ψιλός ελάχιστα από μένα θα προτιμούσα γιατί απλά δείχνει πιο άντρας.

Παράθεση από: "xhmeia"2.Ποσο ηταν ο κοντυτερος/η και ποσο ο ψηλοτερος/η?συντροφος/εραστης?

Ήταν απλά στο ύψος μου λες και ήμασταν αδερφάκια. ]

Παράθεση από: "xhmeia"3.Ποσο συχνα λες ποτέ?
Δεν το λέω συχνά. ]

Παράθεση από: "xhmeia"4.Ποσο συχνα λες παντα?
Δεν το λέω συχνά.  ]

Παράθεση από: "xhmeia"5.Εξω φυσα πολυ δυνατα>Που θα ηθελες να εισαι?

Σε ένα πέτρινο δωμάτιο με τζάκι αναμμένο, ένα μεγάλο γυάλινο παράθυρο, να κάθομαι σε μία αναπαυτική πολυθρόνα δίπλα στο τζάκι φυσικά και να βλέπω την θάλασσα που την διαπερνά ο δυνατός αέρας δημιουργώντας της τεράστια κύματα.

xhmeia

πολυ ψηλος γιατι εχει  "θεωρια" (κ μονο με το υψος του) οταν με συνοδευει και μου ταιριαζει, αλλα.....και  κοντος που εχει "θεωρια" και επιβλητικη παρουσια, με την  προσωπικοτητα του.....
1,70 και....2,06
3.Ποσο συχνα λες ποτέ?
Ελεγα συχνα, "ποτε" και ημουν απολυτη.....Οχι πια, σχεδον αποκλεισμενη λεξη απ το λεξιλογιο μου.....ποτέ μην λες ποτέ
4.Ποσο συχνα λες παντα?
Το παντα αρμοζει κ το αισθανομαι  σε μια και μοναδικη περιπτωση ( στους 2 πριγκηπες  μου ).......οπουδηποτε αλλου, αποκλεισμενη λεξη επισης
Τζακι....φλοκατη....αγκαλια

xhmeia

3.Ποσο συχνα λες ποτέ?
4.Ποσο συχνα λες παντα?

joking

:lol:    :lol:   :lol:

τελικά το είπες και ..... ρώτησες!!!!  :lol:   :lol:

ο Δημιουργός με έφτιαξε σε large size - χρειάζομαι σύντροφο αντίστοιχου "μεγέθους"  (φυσικού, πνευματικού ή και τα δύο μαζί)για να ικανοποείται το αισθητικό μου κριτήριο και να υπάρχει αρμονία...

]

3.Ποσο συχνα λες ποτέ?

]

4.Ποσο συχνα λες παντα?

συχνότερα απ ότι θα επέτρεπε η λογική - αλλά η αισιοδοξία είναι για μένα ισχυρή κινητήρια δύναμη  ]

στην παραλία ... τυλιγμένη στο μπουφάν, το κασκόλ και τα γάντια μου, να περπατώ στην άμμο εκεί ακριβώς που ξεθυμένουν τα κύματα, με τον αέρα να μου ανακατεύει τα μαλλιά, να εισπνέω την αλμυρή μυρωδιά της και να αισθάνομαι ψιχάλες θαλασσινού νερού στο πρόσωπο μου, να χαζεύω τα θαλασσοπούλια να προσπαθούν να κρατήσουν την ισορροπία τους,  για να μην τα παρασύρει ο αέρας, και να ακούω τα κρωξίματα τους ..... και τριγύρω να μην υπάρχει κανείς ....

8)

Pappas10

Εγώ νομίζω ότι είμαι μετρίου αναστήματος προς το κοντό (Περιμένωντας τον Γκοντό ένα πράγμα;;;; Καμία σχέση)

2.Ποσο ηταν ο κοντυτερος/η και ποσο ο ψηλοτερος/η?
συντροφος/εραστης?

Η Κοντύτερη 154 εκατοστά του μέτρου. Η Ψηλότερη αν θυμάμαι καλά 182... πάντως λίγο πάνω από 180...καλά μιλάμε τρελό γέλιο όταν βγαίναμε...

3.Ποσο συχνα λες ποτέ?
Από ποτέ έως σπανίως.

4.Ποσο συχνα λες παντα?
Από σπάνια έως ποτέ.

Θα ήθελα να ξέρω σέρφινγκ και να είμαι στη θάλασσα.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

heinrich

Να δουλεύει πολύ, να αντέχει στην ανηφόρα, να παίζει τον υδραυλικό, να φοράει και κανένα πεδιλάκι, να μαγειρεύει, να μου τακτοποιεί τον χαμό στην ντουλάπα, να μου θυμίζει τους λογαριασμούς... Δεν διαθέτω εσωτερική μπασκέτα στο διαμέρισμα αλλά όταν παρακαλώ να μου πιάσει το αλάτι από το πάνω ράφι να μην χρησιμοποιεί την καρέκλα..

συντροφος/εραστης?
1,55 χωρίς το δεκάποντο τακούνι και 1,85 και κάτι ψιλά γιατί ήταν αναμαλλιασμένη... Τι μου θύμισες τώρα... Γυμνάστρια. Ζήτημα αν είχε 5% λίπος....

3.Ποσο συχνα λες ποτέ?
Οταν μου ζητάνε να μου κάνουν δαχτυλοσκόπιση και δεν είμαι στο νοσοκομείο

4.Ποσο συχνα λες παντα?
Εγώ λέω "Οσο διαρκεί το πάντα"

Οταν έχει δυνατό αέρα προτιμάω να απλώνω την μπουγάδα... Στεγνώνει γρήγορα...

1) Ποιος καθηγητής/τρια γουστάρατε στο σχολείο και για ποιο λόγο? (Μην δω καμμιά γραφικότητα του στυλ "ο μαθηματικός για το δυνατό μυαλό του και επειδή μου βαλε 19")

2) Προτιμάτε το φιλί που μυρίζει τσιγάρο και αλκοόλ ή την δροσερή γεύση της colgate?

3) Μπικινάκι στην παραλία ή τολμηρή τουαλέτα (οχι το WC ρε κάφροι) στο Μέγαρο (Μέγαρο μπορεί να νοηθούν και τα μαγαζιά της Ιερά Οδού)

4) Μου φαγες τα χρόνια παλιανθρωπε ή τι  %*$$^**&  ήμουν που στα χάρισα?

5) Ο μητροπάνος βρήκε τελικά αυτή που έψαχνε στην Σαλονίκη ξημερώματα (μεγάλη απορία ζωής) ή την έπεσε σε πατσάδες και πρωινές φρέσκες μπουγάτσες?

black_velvet

1) Ποιον καθηγητής/τρια γουστάρατε στο σχολείο και για ποιο λόγο? (Μην δω καμμιά γραφικότητα του στυλ "ο μαθηματικός για το δυνατό μυαλό του και επειδή μου βαλε 19")

]
2) Προτιμάτε το φιλί που μυρίζει τσιγάρο και αλκοόλ ή την δροσερή γεύση της colgate?

:arrow: τσιγάρο και αλκοόλ...  :oops:

3) Μπικινάκι στην παραλία ή τολμηρή τουαλέτα (οχι το WC ρε κάφροι) στο Μέγαρο (Μέγαρο μπορεί να νοηθούν και τα μαγαζιά της Ιερά Οδού)

:arrow: μπικινάκι στην παραλία!!

4) Μου φαγες τα χρόνια παλιανθρωπε ή τι  %*$$^**&  ήμουν που στα χάρισα?

:arrow: κανένα από τα 2... διότι... "για ό,τι έχω κάνει δεν μετανιώνω" που λέει και ο γνωστός τροβαδούρος

5) Ο μητροπάνος βρήκε τελικά αυτή που έψαχνε στην Σαλονίκη ξημερώματα (μεγάλη απορία ζωής) ή την έπεσε σε πατσάδες και πρωινές φρέσκες μπουγάτσες?

:arrow: τι να σε πω τώρα.... ακόμη δεν μου έχει πει. Θα προσπαθήσω να τον ρωτήσω την επόμενη φορά, χωρίς να φανώ κι αδιάκριτη, ε;  :P

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Alabastro

1) Ποιος καθηγητής/τρια γουστάρατε στο σχολείο και για ποιο λόγο? (Μην δω καμμιά γραφικότητα του στυλ "ο μαθηματικός για το δυνατό μυαλό του και επειδή μου βαλε 19")
TON MAΘΗΜΑΤΙΚΟ (ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ? ].. :D

2) Προτιμάτε το φιλί που μυρίζει τσιγάρο και αλκοόλ ή την δροσερή γεύση της colgate? ΤΟ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ....ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΛΕΜΕ ]wink:

ΜΠΙΚΙΝΙ ΕΓΩ??? ]
4) Μου φαγες τα χρόνια παλιανθρωπε ή τι %*$$^**& ήμουν που στα χάρισα?
ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΟΝΟΝ ΛΑΒΕ ΡΕ......  ] ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ  ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΟΦΙ ΣΟΠ ΣΤΗΝ ΟΛΑΝΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ...ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ..
:lol:

Pappas10

Μία φιλόλογος με μώβ μάτια, ονόματι Αφροδίτη που ήταν Η ΚΑΡΑΚΟΥΚΛΑΡΑ και όλο το σχολείο ήταν ερωτευμένο μαζί της.  

Το δεύτερο αλλά και το πρώτο έχει μία περίεργη έλξη.

Οτιδήποτε είναι χάρμα ειδέσθαι και αναδυκνύει την προκλητικότητα του γυναικείου σώματος χωρίς χυδαιότητα.

Το δεύτερο. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον χρόνο του. Αν και δεν θεωρώ εαυτόν οπαδό του Αυνάν επειδή ξόδεψα κάποια χρόνια με κάποια... αφελή ίσως.

Αφού το τραγουδάει ακόμα μάλλον δεν βρήκε τίποτα. Οι πληροφορίες γαι πατσάδες και πρωινές φρέσκες μπουγάτσες (με τυρί ή με κιμά;) ελέγχονται ως ανακριβείς.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

niose

psilooos.....  den ksero.. einai φετιχ bre paidi moy....

συντροφος/εραστης?

o kontiteros..kapoy firo sto 1.65 kai o psiloteros 1.96

3.Ποσο συχνα λες ποτέ?
...den to leo sixna alla sigoyra to leo perissoteres fores ap oti to skeftomai....

4.Ποσο συχνα λες παντα?
...arketa sixna...  alla stin sinaisthimatiki moy zoi to apofeygo...

...ntimeni zesta.... kapoy konta stin thalassa... i kapoy psila sa kapio boyno... i se kapio dasos na akoyo ta dentra na paleyoun....

..enan terastio filologo... me gkrizoys krotafoys  poly hremo.. kai apisteyta goiteytiko....galana matia... konta sta 40...
..ti na pis....

Το δεύτερο .. to alkool den to mporo....

Οτιδήποτε είναι χάρμα ειδέσθαι και αναδυκνύει την προκλητικότητα του γυναικείου σώματος χωρίς χυδαιότητα. (simfono!!)

...enoite pos emeis epilegoyme toys sintrofoys mas.... kai dialegoyme, apofasizoyme na perasoyme kapion xrono mazi toy.....  to thema den einai toso o ipotithete xamenos xronos mia kai poteeee den paei xamenos... ala to krima pooy soy menei... i apogoiteysi poy soy xarizei i alagi tis simperifosas toy sintrofoy soy.....    ...i siniditopoiisi  tis planis toy erota.....

...
...psaxni kanontas dialimata gia mpoygatses....  mia parigoria ki ayti...

joking

τον μαθηματικό, τον φυσικό, τον χημικό, τον γυμναστή, τον θεολόγο ...... ααα!!!  και τον δάσκαλο μου στην 4η Δημοτικού (πιάνεται αυτό ??  :lol: )

εξαρτάται .... με δεδομένο ότι δεν καπνίζω και δεν πίνω, το πρώτο είναι σέξυ μόνο όταν έπεται νυχτερινής διασκέδασης ..... το πρωί, προτιμώ αυτά που έχουν γεύση  οδοντόκρεμα ή .... καφέ και μαρμελάδα φράουλα!!!  ]

εεε.... θα είναι κάπως ... περίεργο να εμφανιστώ με μπικινάκι στο ..... Μέγαρο (οποιοδήποτε "Μέγαρο") - δε νομίζεις?  ]

σόρρυ - έχω σταματήσει να χαρίζω  //  αν θέλεις (κάποια από τα ) χρόνια μου, θα πρέπει να τα "κερδίσεις" ..... με το σπαθί σου  8)

όχι δεν τη βρήκε - το ανέθεσε στην Νικολούλη!  ]

1. Τρώς πρωϊνό πριν φύγεις για τη δουλειά ή βολεύεσαι με καφέ και τυρόπιττα από τον δρόμο?
2. Αυστηρά ελληνικό, κινέζικο, μεξικάνικο, αραβικό (ή κάτι άλλο)?
3. Τι σκοπεύεις να κάνεις σήμερα το απόγευμα?
4. Πότε ήταν η τελευταία φορά που ενέδωσες σε one night stand?
5. Κάνε μου ερωτική εξομολόγηση σε 3 γραμμές!!!!  

]

Alabastro

. Τρώς πρωϊνό πριν φύγεις για τη δουλειά ή βολεύεσαι με καφέ και τυρόπιττα από τον δρόμο?
ΚΑΦΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙ Η ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΥΡΑΚΙ

ΕΛΛΗΝΟΑΡΑΒΙΚΟ ΜΕ ΚΟΒΩ

ΝΑ ΠΑΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ AQUA AEROBIC

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΕ??? :shock: ΕΝΑΣ ΠΗΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ? :shock:

ΚΟΥΚΛΑΡΑΜΟΥ ΤΙ ..... ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ (ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ )
 :wink: ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ......ΑΡΕΣ  ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ (ΜΑΤΑΡΕΣ) :wink:
ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ  ΕΝΑ... :wink:

Rakendytos

1. Τρώς πρωϊνό πριν φύγεις για τη δουλειά ή βολεύεσαι με καφέ και τυρόπιττα από τον δρόμο?
 :arrow: Ενα το γευμα μου την μερα..Το απογευμα.

:arrow: Εδω χαθηκα..για κουζινα μιλαμε?
Δεν εχει εθνικοτητα η κουζινα μου αυτοσχεδιαζω.. Αγαπημενο ειναι χορτα με φετα και αυγα στο τηγανι..

:arrow: Εχει μια δραστηριοτητα η Αριστερη Κινηση Δυτικων Προαστειων και θα συμμετεχω..

:arrow: Πριν απο κανα 2μηνο αλλα ηταν 2 ναητ σταντ..
  Ξεμεινα εκει και την επομενη..

:arrow: Πιστεψε με δεν θελεις.. :)

548 Επισκέπτες, 0 Χρήστες