Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 252
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 268
  • Total: 269
  • Leon

5 ερωτήσεις ....

Ξεκίνησε από joking, Ιανουαρίου 06, 2007, 11:23:31 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

1. Τρώς πρωϊνό πριν φύγεις για τη δουλειά ή βολεύεσαι με καφέ και τυρόπιττα από τον δρόμο?
MONO ΚΑΦΕ αλλά αυτόν τον πίνω σε βάζο...

2. Αυστηρά ελληνικό, κινέζικο, μεξικάνικο, αραβικό (ή κάτι άλλο)?
Για τι πράγμα μιλάμε;

3. Τι σκοπεύεις να κάνεις σήμερα το απόγευμα?
Να δω καμία ταινία...

4. Πότε ήταν η τελευταία φορά που ενέδωσες σε one night stand?
Πάει καιρός που έχω "ενδώσει" σε κάτι τέτοιο.. πάνω από χρόνος νομίζω.

5. Κάνε μου ερωτική εξομολόγηση σε 3 γραμμές!!!!
Πάντα νόμιζα ότι τα αισθήματα αναπτύσονται με μία αργή διαδικασία, απαραίτητη για να είσαι σίγουρος γι' αυτά. Τελικά όμως η σιγουριά δεν είναι μόνο προσωπική διαδικασία, μιας και τα αισθήματα δεν τα γεννάς εσύ μα στα γενούν άλλοι. Κι αν η ταχύτητα της διαπίστωσης είναι μία εξαίρεση στη λογική της συναισθηματικής ωρίμανσης, ο κανόνας μου λέει πως αυτό που νοιώθω είναι πέρα για πέρα αληθινό...  Αληθινά είμαι έρωτευμένος μαζί σου (βγήκε 3εις γραμμές;;;; )
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kuria

1. Τρώς πρωϊνό πριν φύγεις για τη δουλειά ή βολεύεσαι με καφέ και τυρόπιττα από τον δρόμο?
   :arrow: καφε σκετο παντα...

2. Αυστηρά ελληνικό, κινέζικο, μεξικάνικο, αραβικό (ή κάτι άλλο)?
    :arrow:  παντα ψαχνω γι' αυτο το κατι αλλο...    :P

3. Τι σκοπεύεις να κάνεις σήμερα το απόγευμα?
     :arrow:  πολυ μικροαστικη συνηθεια ο προγραμματισμος... οτι κατσει και σιγουρα θα το κανω με τον καλυτερο δυνατο τροπο...

4. Πότε ήταν η τελευταία φορά που ενέδωσες σε one night stand?
      :arrow:  παρε με αυριο να σου πω αν ενεδωσα...

5. Κάνε μου ερωτική εξομολόγηση σε 3 γραμμές!!!!
       :arrow:  αμ το τραβαει ο οργανισμος σου το παραμυθιασμα...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

joking

1. Σου αρέσει το παραμύθιασμα ή προτιμάς τις straight καταστάσεις?
2. Τι βλέπεις αυτή τη στιγμή έξω από το παράθυρο σου?
3. Σκέφτηκες ποτέ την αυτοκτονία?
4. Τι είναι η κλανιόλα?
5. Έχεις κάποιο "χαϊδευτικό"/παρατσούκλι, που χρησιμοποιούν οι δικοί σου άνθρωποι?

]

SoFiA24

Επειδή συμπεριφέρομαι straight απαιτώ να έχω και την ίδια αντιμετώπιση. Βέβαια αυτό στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δυστυχώς δεν είναι και πολύ εφικτό αλλά τι να κάνεις ; Άνθρωποι ! Τσ τσ τσ  :P

Την Κηφισίας, το Ιατρικό Κέντρο, κάτι τράπεζες... ουπς μόλις στούκαρε κι ένας  :P  :P

Οχι. Σιγά μη φύγω από τώρα .Εχω πράγματα να κάνω ακόμα. Οπότε θα με ανέχεστε για τα επόμενα 65 τουλάχιστον χρόνια (ευελπιστώ να φτάσω τα 100)

4. Τι είναι η κλανιόλα?

Είναι υπαρκτόν μηχάνημα του 19ου αιώνος. Φανταστείτε ένα ορθογώνιο κουτί, με ένα μπρούντζινο χωνί στο κέντρο. Μέσα ήταν γεμάτη με άργιλο και κέδρο.

Ο χρήστης έβαζε τα οπίσθια του επάνω στο μηχάνημα, σφιχτά, και άφηνε τον αέρα να εγκαταλείψει το έντερο του. Λόγου της μερικής πίεσης των συγκεκριμένων αερίων, αλλά και την χημική ιδιότητα του αργίλου, η δυσοσμία κρατιόταν (Θεωρητικά) μέσα στο μηχάνημα.

Κάθε ζευγάρι έπρεπε να έχει και μια κλανιόλα στο κρεββάτι του, για να μην εχοχλούν τα αέρια το έτερο ταίρι.

Η Κλανιόλα λοιπόν ήταν ένα υπαρκτό μέσον συγκέντρωσης αερίων, ένα κουτί. Μετά από κάποιο διάστημα, έπρεπε να πεταχτεί, γιατί η δυσοσμία που συγκεντρωνόταν εκεί γινόταν σημαντική.

Θα προσπαθήσω να σας βρω και φωτογραφία...

Εξ 'ου και το "αερίστηκε η νύφη, σχόλασε ο γάμος" (το είπα κόσμια...  :P  )

5. Έχεις κάποιο "χαϊδευτικό"/παρατσούκλι, που χρησιμοποιούν οι δικοί σου άνθρωποι?

Έχω αλλά δεν το λέω γιατί ακριβώς το χρησιμοποιούν μόνο οι δικοί μου άνθρωποι  :wink:

heinrich

φυσικά το παραμύθιασμα.. είμαι ρεαλιστής άνθρωπος

βασικά τοίχο βλέπω.. είμαι τιμωρία... Aλλά τα παράθυρα είναι με περσίδες για να έχουμε σταθερό φωτισμό

Aφού σε γνώρισα ή πριν?

4. Τι είναι η κλανιόλα?
Ψάχνεις να βρεις αν ξέρουμε την επόμενη λέξη της κρεμάλας?

Πολλά!! Tο κοινό είναι πως ξεκινάνε όλα με το ρε,....

Eρωτησούλες φρέσκες.. Aυριανές

1) Ξέρεις τυφλό σύστημα γραφής?
2) Tι θα ντυθείς τις Aπόκριες
3) KAρναβάλι του Pίο ή της Bενετίας?
4) Eίναι ανεκτίμητη η παρθενιά/
5) Kατσαρίδες. Aγαπημένο έντομο, ανεπιθύμητος επισκέπτης, μόνιμος αγαπημενος κάτοικος ή τι άλλο?

Enia

1. Σου αρέσει το παραμύθιασμα ή προτιμάς τις straight καταστάσεις? το παραμύθιασμα φυσικά...

πέρα από την ταράτσα μου? την απέναντι πολυκατοικία...

όχι βέβαια...

4. Τι είναι η κλανιόλα?
δεν γνωρίζα, γι'αυτό όμως κάνω παρέα με τη Σοφία, να με ενημερώνει όποτε έχω απορίες!  :D

η μαμά μου με λέει κάπως.. που δεν μπορώ όμως να αποκαλύψω δημόσια...  :P

1) Ξέρεις τυφλό σύστημα γραφής?
όχι... ευελπιστώ κάποια στιγμή να το καταφέρω όμως...

2) Tι θα ντυθείς τις Aπόκριες?
σκέφτομαι για κλεοπάτρα... θα δείξει μέχρι το σάββατο!

3) Kαρναβάλι του Pίο ή της Bενετίας?
ούτε στο ένα έχω πάει, ούτε στο άλλο... αλλά μάλλον Ρίο... επιμένω ελληνικά...

4) Eίναι ανεκτίμητη η παρθενιά?
Αν βλέπεις διαφήμιση της μάστερκαρτ, μάλλον ναι... Για όσους την έχασαν, μάλλον τσάμπα προσφέρεται...  :P

5) Kατσαρίδες. Aγαπημένο έντομο, ανεπιθύμητος επισκέπτης, μόνιμος αγαπημενος κάτοικος ή τι άλλο?
Σεβαστός κάτοικος αυτού του πλανήτη, αλλά μακριά από εμάς...

la_femme

Από πότε το Ρίο θεωρείται Ελληνικό? :roll:  :roll:  :roll:

heinrich

Pιο μπραζίλ.... Ξέρετε τωρα.. μην τα ξαναλέμε....
μαυρες γυαλιστερές γαμπες που τελειώνουν (διότι το μάτι μου πάει από κάτω προς τα πάνω) σε γυαλιστερά καπούλια

Aλλα αν θέτε Pίο Aχαιας δεν τρέχει και τίποτις

isabella

1. Τρώς πρωϊνό πριν φύγεις για τη δουλειά ή βολεύεσαι με καφέ και τυρόπιττα από τον δρόμο? οχι, τρωω 3 ωρες αφου ξυπνησω
2. Αυστηρά ελληνικό, κινέζικο, μεξικάνικο, αραβικό (ή κάτι άλλο)? ελληνικο και νεροβραστο ευρωπαικο
3. Τι σκοπεύεις να κάνεις σήμερα το απόγευμα? θα παω για ψωνια, ισως και κινηματογραφο
4. Πότε ήταν η τελευταία φορά που ενέδωσες σε one night stand? περσι τετοια εποχη5. Κάνε μου ερωτική εξομολόγηση σε 3 γραμμές!!!! σορρυ, αλλα δε με ελκυεις! 8)  8)

1. Σου αρέσει το παραμύθιασμα ή προτιμάς τις straight καταστάσεις? οι straight καταστασεις ειναι παραμυθι απο μονες τους
2. Τι βλέπεις αυτή τη στιγμή έξω από το παράθυρο σου? ουρανο και τον λοφο στον Αλιμο, με κατι παρεμβολες απο κτηρια
3. Σκέφτηκες ποτέ την αυτοκτονία? οχι
4. Τι είναι η κλανιόλα? οχι, αλλα εμαθα
5. Έχεις κάποιο "χαϊδευτικό"/παρατσούκλι, που χρησιμοποιούν οι δικοί σου άνθρωποι? αρχηγος

1) Ξέρεις τυφλό σύστημα γραφής? οχι
2) Tι θα ντυθείς τις Aπόκριες μαλλον τιποτα3) KAρναβάλι του Pίο ή της Bενετίας? ριο ανευ επιστροφης
4) Eίναι ανεκτίμητη η παρθενιά/ οσο διαρκει, ναι
5) Kατσαρίδες. Aγαπημένο έντομο, ανεπιθύμητος επισκέπτης, μόνιμος αγαπημενος κάτοικος ή τι άλλο?παιχνιδακι για τον ντεμη μου

isabella

heinrich

οταν πονας πολυ, οι αλλοι το καταλαβαινουν ή τους ξεγελας;
αν πατήσεις με το τσόκαρό σου πάνω στο μικρό μου δαχτυλάκι, λες να μπορέσω να το κρύψω?

καθε ποτε λουζεσαι;
κάθε μέρα, ενίοτε και 2 φορές, αλλά αν έχουν πιάσει τα διαόλια τους, οι αγαπημένοι μου συμφορουματζήδες , μπορεί και περισσότερες

εχεις σκεφτει να κανεις διαθηκη;
να αφήσω τι? Aφήνω την Iσαμπέλλα στον αγαπημέο μου....
Tο πολύ πολύ να σας αφήσω το άβατάρ μου σε υψηλή ανάλυση για να μου το τυπώσετε στην θήκη με τις στάχτες μου

κλαις ευκολα;
μόνο σε κηδείες και αυτό μια υγρασία... τίποτα παραπάνω
αλλά όταν καθαρίζω και ψιλοκόβω κρεμμύδια γίνεται το ελα να δεις και έλα να σφουγγαρίσεις

εχεις κερδισει ποτε σε τυχερα παιχνιδια;
τι σημαίνει κερδίζω σε τυχερά παιχνίδια?  :P

isabella

:hit:  :hit:  :hit:  :hit:  :hit:  :hit:  :hit:  :hit:

Enia

:arrow: οταν πονας πολυ, οι αλλοι το καταλαβαινουν ή τους ξεγελας;
χαλαρά το καταλαβαίνουν.. κι αν δεν το καταλάβουν μόνοι τους, το λέω κατάμουτρα  :P

:arrow: καθε ποτε λουζεσαι;
δυο-τρεις φορές την εβδομάδα

:arrow: εχεις σκεφτει να κανεις διαθηκη;
όχι, έχω αδερφό δικηγόρο και μου φτάνει για τώρα  :P

:arrow: κλαις ευκολα;
πολύ

:arrow: εχεις κερδισει ποτε σε τυχερα παιχνιδια;
μπα...

joking

:arrow: οταν πονας πολυ, οι αλλοι το καταλαβαινουν ή τους ξεγελας;

όχι αν δεν το πω - έχω μάθει να τα βγάζω πέρα μόνη μου ....

]τον χειμώνα 2-3 φορές την εβδομάδα - το καλοκαίρι, καθημερινά (ενίοτε και περισσότερες φορές από μία την ημέρα)[/color]

:arrow: εχεις σκεφτει να κανεις διαθηκη;

ναι - μιας και είμαι μόνη με το κουφάρι μου θα ήθελα τα πράγματα που έχουν αξία για εμένα, αν καταλήξουν στα χέρια που θέλω εγώ

]συγκινούμαι εύκολα (πολλές φορές για χαζά πράγματα)  - κλαίω σπάνια[/color]

:arrow: εχεις κερδισει ποτε σε τυχερα παιχνιδια;

όχι  ]

joking

268 Επισκέπτες, 1 Χρήστης