Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 489
  • Total: 490
  • Leon

Κοπή της πίτας για το 2007 - Σάββατο 27-01-2007

Ξεκίνησε από Anonymous, Ιανουαρίου 06, 2007, 11:45:51 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

Το δώρο μου ήταν ΚΑ - ΤΑ - ΠΛΗ - ΚΤΙ - ΚΟ αλλά ροζ. Θα το κρατήσω και ίσως να κοιμάμαι μαζί του αλλά δεν νομίζω να το φοράω πολύ συχνά...

ένα χνουδωτό κασκόλ (έχει ιδιαίτερη ονομασία???).

Joking...ειλικρινά ευχαριστώ.

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Anonymous

Παράθεση από: "gohssa"Κερδισα και εγω δωρακι αλλα δεν το πηρα γιατι εφυγα το εδωσα το νουμερακι μου........το νουμερο 15 !! Ποιος το εφερε?. Το δικο μου ξερω ποιος το πηρε και χαρηκα πολυ.

:)  :)  :)

καλέ το 15 ήταν το δικό μου  :)
αααα και ήταν γυναικείο δώρο, τελικά σε άνδρα έπεσε
αχ βρε gohssa :lol:  :lol:  :lol:

SoFiA24

Καλημέρες κι από μένα ..

Όντως περάσαμε πολύ όμορφα... Και του χρόνου να μαστε όλοι καλά ...
Όσο για το δωράκι εγώ πήρα 2 εκπληκτικές μπάλες αντί-στρες ( τις είχε φέρει η goneaway). Τέλειο δώρο :) :)

το δικό μου ξέρω ποιος το πήρε (τουλάχιστον αρχικά διότι μετά αποφάσισε να το αλλάξει οπότε δεν ξέρω που κατέληξε). Ελπίζω σε όποιον κατέληξε η κορνιζούλα να τη χαρεί πάντως :) ;)

joking

Παράθεση από: "Pappas10"Το δώρο μου ήταν ΚΑ - ΤΑ - ΠΛΗ - ΚΤΙ - ΚΟ αλλά ροζ.
Παππάς10.

χαχαχα!!!!  ]

Argiro

Πολύ ωραία περάσαμε, τσακίσαμε τα τσουρεκάκια, τα τριγωνάκια και τα πατατάκια και μετά καπάκι φάγαμε και την πίτα. Μετά, βέβαια, δεν πήγαινε κάτω ούτε ο καπνός του τσιγάρου. Δεν πειράζει, θα κάνουμε δίαιτα από την πρώτη του μήνα (εμένα μου λες...).

Πολύ ωραίο το cd και ευχαριστούμε πολύ. Και του χρόνου να είμαστε καλά και να ξαναπάμε. Α... και μερικοί να προσέχουν τα τσαντάκια τους, γιατί μετά θα τα βλέπουν σε ανακοίνωση στο forum... :lol:

Alabastro

Pappas10

Παράθεση από: "joking"
Παράθεση από: "Pappas10"Το δώρο μου ήταν ΚΑ - ΤΑ - ΠΛΗ - ΚΤΙ - ΚΟ αλλά ροζ.
Παππάς10.

χαχαχα!!!!  ]

Υπαινίσεσαι ότι έχω ΚΑΙ δυσχρωματοψία;;;  :P  :P  :P  :P

Κοίτα... μία χαρά χρώμα είναι και μου αρέσει η αλήθεια είναι αλλά δεν συνάδει με το ανδροπρεπές προσωπείο που οφείλω να διατηρώ για κοινωνικοπολιτικοπολιτιστικοπαδικοπροσωπικούς λόγους.

Πάντως στο γήπεδο ΔΕΝ "παίζει" να πάω με το κασκολάκι (κασκόλ δεν είναι). Ιδίως από την στιγμή που μου επεσήμανες την ύπαρξη και κόκκινου χρώματος στην απόχρωση του. Υπάρχει κίνδυνος να με δείτε στις ανακοινώσεις του Ερυθρού Σταυρού ή απλά να σας παραδωθεί μία φάλαγγα του δεξιού μου αντίχειρα και η ωλένη μου από σεβασμό των πρώην συν-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ στην συμβολή μου για τα δίκαια της ομάδας....

... τι λέω ρε παιδιά;;;

Θυμίστε μου πάντως να το φορέσω στην επόμενη συνάντηση...   :D  :D  :D
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

goneaway

Παράθεση από: "SoFiA24"Όσο για το δωράκι εγώ πήρα 2 εκπληκτικές μπάλες αντί-στρες ( τις είχε φέρει η goneaway). Τέλειο δώρο :) :)  

να σαι καλα γλυκεια μου, χαιρομαι που σου αρεσε  ]

xhmeia

σε μενα επεσε κατι με εξυπνο  χιουμορ(αρκας!!!! )
 απο καποιον με εξυπνο επισης  χιουμορ
ευχαριστω  :D
ευχαριστω και για τα cd :D

gohssa

τελικα την κουπα με το ελεφαντακι, ποιος την εφερε?
(με την  αριθμηση που εγινε πριν γινει η κληρωση ηταν το νουμερο 13)

gohssa

Παράθεση από: "goneaway"
Παράθεση από: "SoFiA24"Όσο για το δωράκι εγώ πήρα 2 εκπληκτικές μπάλες αντί-στρες ( τις είχε φέρει η goneaway). Τέλειο δώρο :) :)  

να σαι καλα γλυκεια μου, χαιρομαι που σου αρεσε  ]

καλη μου goneaway , εγω τα εφερα τα κερακια, χαιρομαι που σου αρεσαν , βλεπεις εχω και εγω μια τρελλα με τα κερακια!!!  :wink:

goneaway

γοησα το δωρακι σου ηταν απο το φιστικι  ]

gohssa

φυστικακι μου σε ευχαριστω πολυ, αν και δεν ετυχε να σε γνωρισω.....η κουπα σου ειναι πολυ ωραια........ελπιζω στην επομενη συναντηση να μας δοθει η ευκαιρια να γνωριστουμε

αααα τι φυστικι εισαι ? Αραπικο ή αιγινης?
χιχιχιχιχιιχ   :P  :smurfin:

fistiki

Παράθεση από: "gohssa"φυστικακι μου σε ευχαριστω πολυ, αν και δεν ετυχε να σε γνωρισω.....η κουπα σου ειναι πολυ ωραια........ελπιζω στην επομενη συναντηση να μας δοθει η ευκαιρια να γνωριστουμε

αααα τι φυστικι εισαι ? Αραπικο ή αιγινης?
χιχιχιχιχιιχ   :P  :smurfin:
να σαι καλα κοπέλα μου!Όντως κρίμα που δεν γνωριστήκαμε μιας κ μενουμε κ οι 2 Ν.Σμύρνη....:(:(:(

gohssa

ελα βρε γειτονισσα .........δεν πειραζει καποια στιγμη θα γινει και αυτο!!  :smurfin:

489 Επισκέπτες, 1 Χρήστης