Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 316
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 317
  • Total: 317

Τι θα εκανες εαν...

Ξεκίνησε από isabella, Ιανουαρίου 09, 2007, 10:01:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

εμένα όχι μόνο με περίμεναν αλλά μου έφερναν και λουλούδια (στην σχολή)
της εξήγησα ευγενικα τον «κανέναν» σκοπο μου γι αυτή , την ψιλοέβρισα και σταμάτησε ο λουλουδοπόλεμος

:arrow:
τι βάζεις μέσα στον τόνο για να γίνει νοστιμότερος αλλά και χωρίς να γίνει λιπαρό το πιατο?

kuria

βαλε του μαϊντανο, φαε μια δυο πηρουνιες και μετα τραβα να παραγγειλεις μερικα σουβλακια μπας και ερθεις στα ισα σου...

καλα τοσο μαζοχας εγινες πια που καθεσαι και λιμοκτονεις με νεροτονο;

:arrow: τι θα εκανες αν ειχες κανονισει να βγεις για φαγητο σαββατο μεσημερι με φιλους και το θυμοσουν καλο απογευμα;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Enia

:arrow: θα τους έπαιρνα τηλ και θα τους ξέχεζα (μπαρδόν κιόλας) τέτοια γαϊδούρια που έιναι και δεν μου το θυμήσαν εγκαίρως!  :lol: ...και θα ήλπιζα να τους προλάβω στον καφέ... :wink:

:arrow: τι θα έκανες αν... νομίζοντας πως οι δικοί σου λείπουν έχεις καλέσει το έτερο ήμιση στο σπίτι και ξαφνικά σε πιάνει στα πράσα ο πατέρας σου / η μάνα σου / ο συγκάτοικος να ερωτοτροπείς (πολύ όμως!) στο σαλόνι...?

heinrich

κλεινεις την πόρτα για να συνεχίσεις με την ησυχία σου!

ναι! μου αρέσει ο νεροτονος..

τι κάνεις όταν έχεις πολλά - πολλά - πολλά - πολλά νεύρα?

Enia

να σου πω τι ΔΕΝ κάνεις? δεν τα ξεσπάς στους αθώους φίλους σου...  :roll:
1η επιλογή: πας γυμναστήριο, κατά προτίμηση σε κάποιο πρόγραμμα tae-kwo-do, kick-boxing, καράτε κλπ...
2η επιλογή: πας στις ερημιές στα όρη στ'άγρια βουνά (μόνο μακριά από γκρεμούς), απολαμβάνεις την θέα και βγάζεις την πιο δυνατή κραυγή που έχεις βγάλει ποτέ και για όσο μεγαλύτερο διάστημα αντέξεις, μέχρι να σου περάσει.
3η επιλογή: κλειδώνεσαι σε ένα δωμάτιο λευκό, χωρίς καθόλου αντικείμενα και επενδεδυμένο απ'όλες τις μπάντες με πολλά μαλακά στρώματα, και χτυπιέσαι κατά βούληση μέχρι να βαρεθείς (ή να μελανιάσεις ολάκερος).
4η επιλογή (μπόνους): μετράς ανάποδα από το εκατό στα γερμανικά... είναι σχεδόν σίγουρο -εκτός κι αν είσαι όντως γερμανοαναθρεμμένος- ότι θα τα χάνεις συνέχεια στο μέτρημα και η προσπάθεια να τα φέρεις εις πέρας θα σου απορροφήσει όλη την ενέργεια...

:arrow: τι κάνεις όταν ο Χάιν έχει νεύρα? :roll:

black_velvet

Απίστευτη, απεριόριστη υπομονή. Αν τον αγαπάς.
Αν πάλι δεν τον αγαπάς, είναι απίστευτο ευκολάκι]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

black_velvet

και για να το φέρω πιο κοντά στα... μέτρα του παιχνιδιού]

Enia

Θα επιστράτευα όλη μου την υπομονή και επιμονή και θα απαντούσα το ίδιο ηλίθια!  :P (Μερικοί δεν το παίζουν... είναι!)

:arrow: Τι θα έκανες αν προσπαθούσες να κοιμηθείς κι απ'έξω από το παράθυρό σου έκαναν έργα στο δρόμο?

Rakendytos

Προσωπικα κοιμαμαι μονο με μουσικη.. θα το δυναμωνα!

:arrow: τι θα εκανες αν ηθελες να κανεις τσατ.. και ο ρουφιανος περιφερεται.. :twisted:

lucretia

Παράθεση από: "Rakendytos"Προσωπικα κοιμαμαι μονο με μουσικη.. θα το δυναμωνα!

:arrow: τι θα εκανες αν ηθελες να κανεις τσατ.. και ο ρουφιανος περιφερεται.. :twisted:

Θα εγραφα στο φορουμ!

Αν ο/η καλος/η σου σου λεει οτι ξεχασε το κινητο του/της στο χωριο και δεν θα εχει κινητο για τον επομενο εναμιση μηνα, θα το πιστευες ή θα θεωρουσες οτι το κανει για να σε αποφυγει;

black_velvet

Παράθεση από: "heinrich"...
 :arrow:
τι βάζεις μέσα στον τόνο για να γίνει νοστιμότερος αλλά και χωρίς να γίνει λιπαρό το πιατο?

Βασιλικό δοκίμασες;  ]

black_velvet

Παράθεση από: "lucretia"
Παράθεση από: "Rakendytos"Προσωπικα κοιμαμαι μονο με μουσικη.. θα το δυναμωνα!

Θα εγραφα στο φορουμ!

Αν ο/η καλος/η σου σου λεει οτι ξεχασε το κινητο του/της στο χωριο και δεν θα εχει κινητο για τον επομενο εναμιση μηνα, θα το πιστευες ή θα θεωρουσες οτι το κανει για να σε αποφυγει;

Θα το πίστευα. Αλλά θα του έπαιρνα δώρο ένα μικρό φτηνό. Και θα τον πήγαινα να πάρει και καινούργια sim  ]

Enia

αν καταλάβαινα ότι θέλει να με αποφύγει!? θα έφευγα τρέχοντας και μην τον είδατε τον παναή!

:arrow: αν μετά σου ερχόταν μετανιωμένος 'αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις', και σου ζητούσε να γυρίσεις κοντά του, τι θα έκανες?

black_velvet

(γενικά για τα ψέμματα έλεγα, όχι μόνο για την περίπτωση που λέει η lucretia. Φαντάζομαι ισχύει η ίδια απάντηση, ε; )

Ποτέ μα ποτέ δεν έχω γυρίσει πίσω. Είτε έφυγα εγώ, είτε ο άλλος. Και ούτε σκοπεύω να το κάνω. Για κανέναν λόγο.

]

Enia

ναι, το ίδιο ισχύει, αφού το ένα ψέμμα φέρνει το άλλο...

Όχου, βάζεις δύσκολα... Δεν θα σκεφτόμουν να το ρίξω αν αυτό εννοείς (είμαι φανατικά κατά των εκτρώσεων), αλλά θα φρόντιζα πρώτα απ'όλα να ενημερωθούμε μαζί με τον σύντροφό μου για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Κι έπειτα θα φρόντιζα να 'εκπαιδεύσω' τον οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο ώστε να ετοιμαστούν κι εκείνοι και να το αντιμετωπίζουν όπως αξίζει σε κάθε άνθρωπο κι όχι με οίκτο.

(δεν έχω ερώτηση, αφήνω την ίδια...)

317 Επισκέπτες, 0 Χρήστες