Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 590
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 590
  • Total: 590

thelw sos apantish

Ξεκίνησε από Speedatos, Ιανουαρίου 22, 2007, 05:29:55 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "Sole"πάντως από την λιγοστή εμπειρία μου, μια αγάπη που δεν σε πλήγωσε πολύ την θυμάσαι πάντα με χαμόγελο...

οι άλλες είναι απλά πληγωμένος εγωισμός...

και κοιτα τραγούδι που έπαιζε το ράδιο, όσο εγώ διάβαζα τα παραπάνω...  :roll:

"Έφυγες και όλα μοιάζουν όνειρο κακό... Δεν μπορώ να καταλάβω, μοναχά κοιτώ... Όσο και να με πειράζει μόνο αυτό θα πω... Να προσέχεις, καλή τύχη, σ'αγαπώ..."

αυτά είναι για μεγαλόψυχους ανθρώπους
εγώ προτιμώ το ¨αει στα τσακίδια ρε¨  :lol:  :lol:  :lol:

Rakendytos

Δεν νομιζω να μεταβαλεται σε φιλια, εγω προσωπικα δυσκολα να δω μονο φιλικα μια αλλη γυναικα.. Και ειδικα αν ειχα και ερωτικη σχεση μαζι της..
Στοργικη σχεση σιγουρα (αναλογα τις συνθηκες..).
Επιμενω παντως οτι αν η αγαπη ειναι αλη8ινη, οσο και να μεταβληθει δεν χανεται..Εγω οταν αγαπαω καποιον ανθρωπο, αντρας γυναικα ειν αυτος, νοιαζομαι γι αυτον ανησυχω..αν δεν επικοινωνησει μαζι μου τον ψαχνω.. Εχω κανει υπερατλαντικο ταξιδι αναζητοντας αγαπημενο προσωπο..
Αυτα.

xhmeia

σεβαστα οσα λες
δεν μου απαντησες ομως
ποσα χρονια εχεις ζησει μαζι με την αγαπη σου?

black_velvet

Γιατί xhmeia? Με τα χρόνια μετριέται η αγάπη; Ή έχεις την εντύπωση πως μόνον όταν συζείς με κάποιον μπορείς να μοιραστείς πράγματα και καταστάσεις μαζί του; Το πολύ-πολύ να "πέσεις" πιο γρήγορα σε μια ρουτίνα....

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

xhmeia

πραγματα και καταστασεις, σαφως και ζεις οταν εισαι με καποιον.... δεν ειπα εγω το αντιθετο, το ειπα??
οταν ομως ζεις μαζι, ειναι εντελως διαφορετικο
Το πολυ πολυ???ρουτινα???σωστηηη.... μα εκει δεν παιζεται ολο το παιχνιδι, κοριτσαρα  μου?...η ρουτινα και το δεδομενο αλλαζουν τους ανθρωπους κ τις συμπεριφορες τους κ την πορεια της αγαπης τελικα....

φυσικα κ μετριεται ΚΑΙ απο τα χρονια  ή για την ακριβεια ΚΑΙ με τα χρονια φθειρεται
το ιδιο ειναι να ζησεις με καποιον 1? 5? 10? 20 χρονια?
εσυ πιστευεις οτι  ειναι το ιδιο?

black_velvet

Υπάρχουν καταστάσεις που μπορούν να οδηγήσουν στο ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα ανεξάρτητα από το αν συνέβησαν μετά από 1 χρόνο, ένα μήνα ή έναν αιώνα. Άρα, ναι, πιστεύω πως είναι το ίδιο.

Διότι πιστεύω πως η ΑΓΑΠΗ δεν φθείρεται!

Ο έρωτας φθείρεται, αυτός και μόνον αυτός ξεθωριάζει με τον χρόνο. Αυτός έχει αρχή, μέση και τέλος - ημερομηνία λήξης - πεθαίνει, όπως είπες και πιο πάνω.

xhmeia

θα ηθελα αν ειμαστε καλα εως τοτε
να μιλησουμε οταν θα εχεις συμβιωσει για 20 ολοκληρα χρονια με καποιον
εως τοτε σεβαστες οι αποψεις ολων

:D  :D  :D

Nikos28

Δεν πονάει η αγάπη, πονάει η επιθυμία μας να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε όσο αγαπάμε...

Η  αληθινή αγάπη είναι απ' τη φύση της αμοιβαία. Η επιθυμία για αγάπη, όμως, δεν είναι. Αυτή είναι ένα πάθος, μια τυφλή ζωική δύναμη που ψάχνει κάθε φορά να βρει διέξοδο για να εκτονωθεί, ασχέτως του που ή του πώς θα εκτονωθεί.

Αν αφαιρέσουμε απο αυτό που λέμε ''έρωτα'' τη ροζ σάλτσα που του έχει προσθέσει ο πολιτισμός μας και τον δούμε σε συνάρτηση με την υπόλοιπη ζωή, θα διαπιστώσουμε οτι δεν έχει τίποτα το ρομαντικό ή το αγνό... Απλούστατα, είναι ένα όργανο του φυσικού σχεδίου για τη διατήρηση της ζωής, μια μεταμφίεση του αρχέγονου ενστίκτου της αναπαραγωγής και τίποτα παραπάνω.

black_velvet

Παράθεση από: "xhmeia"θα ηθελα αν ειμαστε καλα εως τοτε
να μιλησουμε οταν θα εχεις συμβιωσει για 20 ολοκληρα χρονια με καποιον
εως τοτε σεβαστες οι αποψεις ολων

:D  :D  :D

Κατ'αρχήν, ΠΑΝΤΑ είναι σεβαστές οι απόψεις όλων.
Επειδή έχουμε διαφορετική άποψη και την καταθέτουμε, δεν σημαίνει πως δεν σεβόμαστε τον άλλον ούτε πως αναιρούμε την άποψή του. Απλά, η διαφωνία είναι η καλύτερη βάση για μια πολύ ωραία συζήτηση! ;-)

Κατά τ'άλλα, από την στιγμή που αγαπώ και νοιάζομαι τον άνθρωπο με τον οποίο έζησα 8 χρόνια μαζί του και απλά έπαψα να μπορώ να του εμπιστεύομαι τη ζωή μου, ό,τι και να μου πεις, και 20.000 χρόνια συμβίωσης να μου "επιδείξεις", εγώ πάλι την ίδια απάντηση θα σου δώσω]

xhmeia

οκ  οντως η διαφωνια ειναι ωραια βαση συζητησης  :wink:  :D

Εγω δεν θα σου πω γιατι μιλας εσυ, γιατι δεν μπορω να ξερω τι εζησες κ δεν θα το χαρακτηρισω ερωτα ή αγαπη.Αυτο το ξερεις εσυ και μονο!

Θα σου πω γιατι μιλαω εγω.........για ερωτα που εγινε οικογενεια, που εγινε αγαπη δυνατη.......ο χρονος, το δεδομενο της σχεσης κ οι λαθος χειρισμοι καποια στιγμη την.......σκοτωσαν και οταν επαψε να πονα, τοτε εδωσα κ τελος (χρονοβορο κ επωδυνο ακριβως  γιατι ηταν αγαπη)Τη δικη μου ιστορια, μπορω να την χαρακτηρισω κ ηταν αγαπη και γ αυτο και μπορω και θυμαμαι τις καλες στιγμες .
Εχω ζησει και ερωτα κ μπορω να τα διαχωρισω .Δεν τον αγαπω πια, δεν ξερω αν τον νοιαζομαι....Το μονο που με νοιαζει ειναι να ειναι καλα γιατι ειναι πατερας των παιδιων μου.Μονο απ αυτη την οπτικη μπορω να το δω.Δεν μ αρεσει να μιλω θεωρητικα.

Η διαφωνια μου ξερεις που βρισκεται? Οταν κοβεις μια σχεση στην αρχη της φθορας, ειναι πιθανον να μεινει  η αγαπη. Αυτο το ειπα απ την αρχη της συζητησης .Απ οτι καταλαβαινω, εκοψες τη σχεση οταν επρεπε(σημαντικο αυτο, αν οχι το σημαντικοτερο ) γ αυτο τον αγαπας ακομη.Αν συνεχιζες με τον ιδιο συντροφο, για αλλα 10, 15 χρ. κ το παλευες κ πονουσες κ ξανα και ξανα, δεν ξερεις αν θα υπηρχε ακομη αυτη η αγαπη, δεν ξερεις τι ΙΣΩΣ θα βιωνες ακομη.Λες θα υπηρχε..... αλλα το λες χωρις να το εχεις ζησει.Εκει μονο διαφωνω κ δεν επιμενω απλα λεω,  ισως ναι, ισως οχι.....

(σαφως η καθε σχεση εχει τη δικη της ιστορια κ δεν τιθεται θεμα συγκρισης)

kodikas

Ουφ!!
5000 θερμιδες εχασα από την προσπαθεια να κατανοησω και να εμπεδωσω την αλληλουχια των γεγονοτων και τον ειρμο των σκεψεων..

Τι χρωσταω για το αδυνατισμα;  8)

black_velvet

Πού θες να σου στείλω το λογαριασμό;  ]

Enia

μη με απογοητεύεις ρε κώδικα...!! αν δυσκολεύτηκες με τα παραπάνω, τι να πούμε εμείς όταν αμπελοφιλοσοφείς εσύ!?

... ή απλά το θέμα 'αγάπη' σου είναι δυσκολοχώνευτο?!  :roll:  :P  :D

heinrich

άλλοι την χαράζουν στο παγκάκι
άλλοι στο δέρμα τους
άλλοι στην ψυχή τους την κουβαλούν και τους κουράζει γιατί λένε "πως ανεβάζει τον πήχη"

εγώ από την άλλη λέω πως δεν είμαι μονογαμικός...
μπορούν να χωρέσουν πολλοί...
αμα το αξίζουν

εγώ τα διάβασα
γιατί να μην χάσω και εγώ μερικά περριτά κιλα που έχω γύρω από τα μάτια?

black_velvet

Το λογαριασμό στο 2 παρακαλώ...

Εφτασεεεεεε!

]

590 Επισκέπτες, 0 Χρήστες