Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 590
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Φιλία.... τι σημαίνει αυτή η λέξη;

Ξεκίνησε από black_velvet, Φεβρουαρίου 01, 2007, 10:08:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

black_velvet

Παράθεση από: "skou70"filos DEN einai aytos pou se rwtaei "pou xathikes"  :shock:

Εδώ, προσυπογράφω!!!

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

heinrich

αρα οι φίλοι δεν χάνονται γιατί αν χαθούν δεν είναι φίλοι?
ή μήπως η φιλία είναι τόσο ισχυρή ακόμα και μετά από 5 , 10, 15 χρόνια?
Καλά κρασά. Φαυλος κύκλος αν το πιάσουμε από κει.
Συμφωνώ με τον σκου μόνο στην περίπτωση που εννοεί πως η φιλία δεν σημαίνει να γκρινιάζεις....

black_velvet

Ναι, καθαρή, απόλυτη γκρίνια.
Φιλία δεν είναι να σε ρωτάει "πού χάθηκες" - είτε γιατί ξέρει ήδη είτε γιατί, με απλά λόγια, είναι απολύτως περιττό.

Η φιλία είναι ένας δεσμός που, για μένα, δεν μετριέται χρονικά - αρκεί μια στιγμή, μια συνάντηση, ένα τηλεφώνημα και αρχίζεις να μιλάς, να γελάς, να κλαις ( ]

skou70

nai men alla heinrich

ena meros einai ayto pou ennoeis kai esy ... oxi gkrinia ... alla to vasiko pou ennoousa grafontas to parapanw einai oti meta apo kapoio diastima apousias i en pasei periptwsei oxi toso syxnhs epafhs me ena filo ... to logiko einai na tou peis oti sou exei leipsei kai oxi na ton rwtiseis pou xathike ... ayto dilwnei perissotero kapoia ypogeia deigmata enoxhs tou yfous..."mi mou peis oti xathika giati kai esy xathikes" klp

einai ontws faylos kyklos kai megali kouventa ayth pantws ...

heinrich

Βασικά εκεί το πήγαινα και εγώ.. Στην σχετικότητα. Οπως την βλέπει και την ακούει ο καθένας. Γιατί και εγώ έχω φίλους 20 χρόνια τώρα, αλλά εκείνοι παντρεύτηκαν, έκαναν παιδιά, σκόρπισαν. Δικαιως και φυσιολογικώς. Και όποτε συναντιόμαστε (σε βαφτισεις και κηδειες πλέον) υπάρχει αυτή η σπίθα που αναφέρει η Μπλάκι. Αλλά για μένα φιλία δεν είναι η στιγμιαία σπίθα αλλά την περιλαμβάνει. Οπως συμπεριλαμβάνει και το «έμεινα από λεφτά - πάρε 1.000 ευρώ και όποτε τα αβγατίσεις....» και το «δεν έχω που να μείνω - έλα σπιτι μου τώρα!»
Τα όρια είναι προσωπικά. Δεν έχει να κάνει αν είναι σωστά ή λάθος.
Οι εικοσάχρονες φιλίες μου είναι πάντα υπό έλεγχο....
Μερικές φορές αποκαλύπτω ένα πολύ σοβαρό μου θέμα σε έναν τελειως άγνωστο.. Ο λόγος είναι, πως πιστευω,  πως υπάρχει μια σοβαρή περίπτωση να έχω μια «αντικειμενική» άποψη.
....είμαι και λιγο στραβός άνθρωπος, πως να το κάνουμε χαχαχαχα με περίεργη λογική

joking

χμμ!!

να σου προσφέρει η Ιζαμπέλλα το ένα και μοναδικό σοκολατάκι που υπάρχει....

(χωρίς να προτείνει να το μοιραστείτε....)

8)

SoRta_FaiRytALe

Δεν υπαρχει φιλια .μοναχα συμφέρον..το εχω νιωσει πολυ καλα το συμφερον..εκανα τα παντα για ολους κ οταν εγω χρειαστηκα εναν ανθρωπο στην πιο δυσκολη στιγμη της ζωης μου..ολοι γυρισαν την πλατη κ απο εκει πανε κ οι αλλοι!!

heinrich

Παράθεση από: "joking"
χμμ!!
να σου προσφέρει η Ιζαμπέλλα το ένα και μοναδικό σοκολατάκι που υπάρχει....
(χωρίς να προτείνει να το μοιραστείτε....)
 8)

στραβά αρμενίζεις...
αυτό ονομάζεται νούμερο στο τσίρκο...
κοινώς ανοίγεις τα σαγόνια της και αν τολμάς το παίρνεις.

heinrich

Παράθεση από: "SoRta_FaiRytALe"Δεν υπαρχει φιλια .μοναχα συμφέρον..το εχω νιωσει πολυ καλα το συμφερον..εκανα τα παντα για ολους κ οταν εγω χρειαστηκα εναν ανθρωπο στην πιο δυσκολη στιγμη της ζωης μου..ολοι γυρισαν την πλατη κ απο εκει πανε κ οι αλλοι!!

καιρό είχαμε να σε ακούσουμε και το ριξες πάλι τον καλό σου τον λόγο!
Μην τα βάζεις και όλα σε ένα τσουβάλι. Αν πας με αυτη τη λογική δεν νομίζω να σου «κάτσει» ούτε παπαγαλάκι. Εξάλου το συγκεκριμένο γεγονός εγώ - με το δικό σου ορισμό περι φιλίας - θα το βλεπα σαν «ξεσκαρτάρισμα».
Προσωπικά στις μαυρες μου δεν θέλω να βλέπω και να ακούω κανέναν για να μην τους σιχτιρίσω άδικα πάνω στα νευρα μου

SoRta_FaiRytALe

Παράθεση από: "heinrich"
Παράθεση από: "SoRta_FaiRytALe"Δεν υπαρχει φιλια .μοναχα συμφέρον..το εχω νιωσει πολυ καλα το συμφερον..εκανα τα παντα για ολους κ οταν εγω χρειαστηκα εναν ανθρωπο στην πιο δυσκολη στιγμη της ζωης μου..ολοι γυρισαν την πλατη κ απο εκει πανε κ οι αλλοι!!

καιρό είχαμε να σε ακούσουμε και το ριξες πάλι τον καλό σου τον λόγο!
Μην τα βάζεις και όλα σε ένα τσουβάλι. Αν πας με αυτη τη λογική δεν νομίζω να σου «κάτσει» ούτε παπαγαλάκι. Εξάλου το συγκεκριμένο γεγονός εγώ - με το δικό σου ορισμό περι φιλίας - θα το βλεπα σαν «ξεσκαρτάρισμα».
Προσωπικά στις μαυρες μου δεν θέλω να βλέπω και να ακούω κανέναν για να μην τους σιχτιρίσω άδικα πάνω στα νευρα μου

Μονο στις αναποδες μου με βλεπεις τι να κανω..
Ναι εγινε ενα καλο ''ξεσκαρταρισμα ''
δεν εχω φιλους τι να κανω?ειμαι κακια κ στριμμενη
κ δε με θελει κανεις..

heinrich

όπως το πας θα γίνεις αχώριστη με την αχώνευτη  :D
ακόμα και εκείνη ξέρει πως υπάρχει τουλάχιστον ένας (και αν υπάρχει άλλος θα τον σκοτώσει) που την σκέφτεται..
......δεν θέλω να ακούω τέτοιες ανοησίες...

SoRta_FaiRytALe

Αχ πια ειναι η αχωνευτη..για πες για πες
να δω μου ταιριάζει??της ταιριαζω??
Κανε μας κατασταση αν ειναι ..

black_velvet

Παράθεση από: "heinrich"όπως το πας θα γίνεις αχώριστη με την αχώνευτη  :D
ακόμα και εκείνη ξέρει πως υπάρχει τουλάχιστον ένας (και αν υπάρχει άλλος θα τον σκοτώσει) που την σκέφτεται..
......δεν θέλω να ακούω τέτοιες ανοησίες...

]

SoRta_FaiRytALe

Χα χαχα χαχαχαχαχα λατρεια εσυ εισαι η αχωνευτη?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
ρε το θειο με εκανε κ γελασα

]

black_velvet

Εγώ! εγώ είμαι η αχώνευτη και καμιά άλλη!! (το καλό που του θέλω!)

]

541 Επισκέπτες, 1 Χρήστης